Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin. Plac prosi się o posprzątanie. Ratusz: nie wszystko możemy

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 3 sierpnia 2021 r. o 07:05 Powrót do artykułu
Ja bym sprawdził czy tvpiss czegoś tam nie kręcił, ale nie będę ZALEWAć....
Odpowiedz
"Art. 3. 1. Utrzymanie czystości i porządku w gminach należy do obowiązkowych zadań własnych gminy." Tylko albo aż tyle?!
Odpowiedz
"Art. 3. 1. Utrzymanie czystości i porządku w gminach należy do obowiązkowych zadań własnych gminy." Tylko albo aż tyle?!
 Na mojej działce sprzątam ja , a nie gmina . Piszesz nieprawdę , bo gmina może mnie jedynie zdopingować do sprzątania . 
Odpowiedz
Wstyd, wielki wstyd! Żyd Noblista, który rozsławił Lublin na cały Świat ma tylko zapyziały zaśmiecony plac, zamiast ulicę w ścisłym Centrum 
Odpowiedz
PÓł Łysogrodu tak wygląda. Miasto dziadostwa i cwaniactwa.
 ziew, znowu kopiuj wklej z instrukcji z przekazami dnia, wysil sie leniwy trollu i moze napisz w koncu cos nowego 
Odpowiedz
 Na prywatnych działkach też? Mam taką małą prośbę, żebyś jednak nie robił z ludzi idiotów.
Odpowiedz
srome_K_, ścierK0, sK0ro jest napisane, że utrzymanie porządku to obowiązek gminy BEZ żadnych zapisów wykluczających tę odP0wiedzialność, to znaczy że tak właśnie jest. Oczywiście gmina Łysogród ten i inne obowiązki ma gdzieś - np. pamiętamy, jak miesiącami P0zwalała na urządzanie prywatnego wysypiska ziemi i odpadów budowlanych na GCz. Dopiero po uporczywych interwencjach mieszkańców zmoblizowała cwaniaKÓw do uprzątnięcia terenu.
 Stek bzdur wyssanych z palca, co jest raczej normą w przypadku twojej codziennej "twórczości". ***s://samorzad.pap.pl/kategoria/prawo/trzeba-sprzatac-wlasciciele-posesji-musza-dbac-o-czystosc-na-swojej-dzialce
Odpowiedz
Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na stop_propagandzie i myśli, że nikt się nie połapie, że dodaje wpisy z dwóch różnych kont. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z głupoty i naiwności tego trolla.
Odpowiedz
Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na stop_propagandzie i myśli, że nikt się nie połapie, że dodaje wpisy z dwóch różnych kont. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z głupoty i naiwności tego trolla.
 śmiać to się raczej nie ma z czego :) no chyba że faktycznie z głupoty tego typka :)
Odpowiedz
Moniś trollu, jeszcze nie wyrobiłeś dniówki? To ile ty razy w ciągu dnia musisz usunąć i dodać ponownie każdy komentarz? 100 razy? 200?
Odpowiedz
Z kim albo do kogo ten debil gada cały dzień? Ktoś wie? Wygląda jakby był obłąkany i gadał sam ze sobą.
Odpowiedz
Praca na pisowskiej farmie trolli wre. Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na konto stop_propagandzie i przy pomocy kopiuj/wklej oraz dodaj komentarz/usuń próbuje zarobić na chleb.
Odpowiedz
Trzeba ten plac sprzedać deweloperowi. Wtedy lubelski Ratusz będzie mógł zrobić WSZYSTKO.
Nie wiem, dlaczego srome_K_ to minusikuje. Przecież sam pisał chyba z milion razy, że w przypadku GCz TYLKO P0stawienie osiedla 100 bloczysk jest w stanie zapewnić uP0rządK0wanie tamtego terenu.
Dostał rozkaz od Sułtana to minusuje.
Wszyscy wiedzą, że Sułtan wpada w furię, ilekroć zobaczy niezminusiK0wany K0mentarz krytyki dewelo-rozwoju.
 Może trzeba zrobić zrzutkę na melisę albo walerianę dla Sułtana?
Odpowiedz
Trzeba ten plac sprzedać deweloperowi. Wtedy lubelski Ratusz będzie mógł zrobić WSZYSTKO.
Nie wiem, dlaczego srome_K_ to minusikuje. Przecież sam pisał chyba z milion razy, że w przypadku GCz TYLKO P0stawienie osiedla 100 bloczysk jest w stanie zapewnić uP0rządK0wanie tamtego terenu.
 Dostał rozkaz od Sułtana to minusuje.
Odpowiedz
Odpowiedz
 Lepiej bierz się za minusowanie, bo Sułtan zaraz się zdenerwuje.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...