![]() |
Ja bym sprawdził czy tvpiss czegoś tam nie kręcił, ale nie będę ZALEWAć....
|
![]() |
"Art. 3. 1. Utrzymanie czystości i porządku w gminach należy do obowiązkowych zadań własnych gminy." Tylko albo aż tyle?!
|
![]() |
"Art. 3. 1. Utrzymanie czystości i porządku w gminach należy do obowiązkowych zadań własnych gminy." Tylko albo aż tyle?!Na mojej działce sprzątam ja , a nie gmina . Piszesz nieprawdę , bo gmina może mnie jedynie zdopingować do sprzątania . |
![]() |
Wstyd, wielki wstyd! Żyd Noblista, który rozsławił Lublin na cały Świat ma tylko zapyziały zaśmiecony plac, zamiast ulicę w ścisłym Centrum
|
![]() |
PÓł Łysogrodu tak wygląda. Miasto dziadostwa i cwaniactwa.ziew, znowu kopiuj wklej z instrukcji z przekazami dnia, wysil sie leniwy trollu i moze napisz w koncu cos nowego |
![]() |
"Art. 3. 1. Utrzymanie czystości i porządku w gminach należy do obowiązkowych zadań własnych gminy." Tylko albo aż tyle?!Na prywatnych działkach też? Mam taką małą prośbę, żebyś jednak nie robił z ludzi idiotów. |
![]() |
srome_K_, ścierK0, sK0ro jest napisane, że utrzymanie porządku to obowiązek gminy BEZ żadnych zapisów wykluczających tę odP0wiedzialność, to znaczy że tak właśnie jest. Oczywiście gmina Łysogród ten i inne obowiązki ma gdzieś - np. pamiętamy, jak miesiącami P0zwalała na urządzanie prywatnego wysypiska ziemi i odpadów budowlanych na GCz. Dopiero po uporczywych interwencjach mieszkańców zmoblizowała cwaniaKÓw do uprzątnięcia terenu.Stek bzdur wyssanych z palca, co jest raczej normą w przypadku twojej codziennej "twórczości". ***s://samorzad.pap.pl/kategoria/prawo/trzeba-sprzatac-wlasciciele-posesji-musza-dbac-o-czystosc-na-swojej-dzialce |
![]() |
Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na stop_propagandzie i myśli, że nikt się nie połapie, że dodaje wpisy z dwóch różnych kont. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z głupoty i naiwności tego trolla.
|
![]() |
Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na stop_propagandzie i myśli, że nikt się nie połapie, że dodaje wpisy z dwóch różnych kont. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z głupoty i naiwności tego trolla.śmiać to się raczej nie ma z czego :) no chyba że faktycznie z głupoty tego typka :) |
![]() |
Moniś trollu, jeszcze nie wyrobiłeś dniówki? To ile ty razy w ciągu dnia musisz usunąć i dodać ponownie każdy komentarz? 100 razy? 200?
|
![]() |
Z kim albo do kogo ten debil gada cały dzień? Ktoś wie? Wygląda jakby był obłąkany i gadał sam ze sobą.
|
![]() |
Praca na pisowskiej farmie trolli wre. Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na konto stop_propagandzie i przy pomocy kopiuj/wklej oraz dodaj komentarz/usuń próbuje zarobić na chleb.
|
![]() |
Może trzeba zrobić zrzutkę na melisę albo walerianę dla Sułtana?Wszyscy wiedzą, że Sułtan wpada w furię, ilekroć zobaczy niezminusiK0wany K0mentarz krytyki dewelo-rozwoju.Dostał rozkaz od Sułtana to minusuje.Trzeba ten plac sprzedać deweloperowi. Wtedy lubelski Ratusz będzie mógł zrobić WSZYSTKO.Nie wiem, dlaczego srome_K_ to minusikuje. Przecież sam pisał chyba z milion razy, że w przypadku GCz TYLKO P0stawienie osiedla 100 bloczysk jest w stanie zapewnić uP0rządK0wanie tamtego terenu. |
![]() |
Dostał rozkaz od Sułtana to minusuje.Trzeba ten plac sprzedać deweloperowi. Wtedy lubelski Ratusz będzie mógł zrobić WSZYSTKO.Nie wiem, dlaczego srome_K_ to minusikuje. Przecież sam pisał chyba z milion razy, że w przypadku GCz TYLKO P0stawienie osiedla 100 bloczysk jest w stanie zapewnić uP0rządK0wanie tamtego terenu. |
![]() |
Trzeba ten plac sprzedać deweloperowi. Wtedy lubelski Ratusz będzie mógł zrobić WSZYSTKO.
|
![]() |
Kronikarzdewelorozwoju Moniś znowu się przelogował na stop_propagandzie i myśli, że nikt się nie połapie, że dodaje wpisy z dwóch różnych kont. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać z głupoty i naiwności tego trolla.Lepiej bierz się za minusowanie, bo Sułtan zaraz się zdenerwuje. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|