Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Green park...ing. Ja im wierzę. Zakostkuje się cały teren dookoła zieloną kostką i będzie zielony parking.
Odpowiedz
A tam, gdzie nie da się zakostkować zielonym, bo np. parking jest zbyt blisko okien - zrobi się miejsca postojowe na niebiesko. Bo wtedy takie miejsca (niby dla niepełnosprawnych) można lokalizować w dowolnym miejscu.
Odpowiedz
No widzisz Jasiu a mogłeś zgłosić się do właściciela działki i ją odkupić, wtedy nie powstałby żaden parking. Posadziłbyś tysiąc nowych drzew a okoliczni mieszkańcy mieliby nowy park. I wszyscy żyliby długo i szczęśliwie. A tak jest jak jest.
Odpowiedz
"No widzisz Jasiu a mogłeś zgłosić się do właściciela działki i ją odkupić, wtedy nie powstałby żaden parking. Posadziłbyś tysiąc nowych drzew a okoliczni mieszkańcy mieliby nowy park. I wszyscy żyliby długo i szczęśliwie. A tak jest jak jest." - ale ja nikomu nie mówię co ma budować. Tylko, jeżeli ma być coś budowane, to niech to będzie zrobione zgodnie z przepisami. Tj. przy spełnieniu wymagań dotyczących minimalnej powierzchni zielonej. Bo wszystkie nowe inwestycje na terenie Lublina oznaczają, że 95% powierzchni będzie przeznaczone na parkingi.
Odpowiedz
"No widzisz Jasiu a mogłeś zgłosić się do właściciela działki i ją odkupić, wtedy nie powstałby żaden parking. Posadziłbyś tysiąc nowych drzew a okoliczni mieszkańcy mieliby nowy park. I wszyscy żyliby długo i szczęśliwie. A tak jest jak jest." - masz absolutną rację - nic mi do tego. Ale jeżeli większość terenu to będzie parking (jak wszędzie) , to nazwa "Green Park" wprowadza w błąd. Bo ani to park, ani nie będzie zielono.
Odpowiedz
"No widzisz Jasiu a mogłeś zgłosić się do właściciela działki i ją odkupić, wtedy nie powstałby żaden parking..." - ale czemu mnie zaczepiasz? W którym miejscu napisałem nieprawdę? Za 2 lata zobaczymy ten "Green Park" i się przekonamy ile w wizualizacjach prawdy. Oraz przekonamy się jak nazwa inwestycji ma się do inwestycji. Założysz się ze mną?
Odpowiedz
Zielony to on będzie tylko z nazwy :D
Odpowiedz
Nasi drodzy zaprzyjaźnieni inwestorzy. Przypominamy że od niedawna na terenach usługowych poza akademikami i miejscami noclegowymi możecie składać także wnioski na budowę ośrodków pomocy uchodźcom które później z łatwością przekształcicie na mieszkania. Zachęcamy do skorzystania z tej nowej opcji i w ramach promocji nie będziemy przez jakiś czas pobierać "podwójnej stawki" za tego typu usługę przy wydawaniu pozwolenia. Promocja wynika z tego że jako urzędnicy jesteśmy bezkarni w związku z nową ustawą o działaniu w obliczu wojny. Tak więc radzimy się spieszyć bo bezkarność może się zakończyć każdego dnia.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...