Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
dlaczego wszyscy mieszkańcy Lublina dopłacają do czegoś z czego korzysta ich niewielka część? to nie jest jakieś dobro wspólne... nie wiem czy miejskie chociaż jest...
Odpowiedz
Coś, za coś?! "Pani Halina Godyńska „Panie Prezydencie! Panie Przewodniczący! Szanowni Państwo Radni! Ja z wielką przykrością słuchałam pierwszej części tej debaty mieszkańców, kiedy to skupiono się głównie na krytyce w stosunku do Górek Czechowskich, kładąc główny ciężar dyskusji na tym jednym problemie. Ja mam przeciwne doświadczenia i spostrzeżenia, może dlatego, że mieszkam na przepięknej, zielonej Kalinowszczyźnie. I tu chciałam państwu powiedzieć, że dziwi mnie fakt, że nie zauważane są… Ktoś tutaj ironizował, że Lublin nie jest miastem zielonym. Jest, miasto jest miastem zieleni. Zobaczcie państwo ile parków, w tym jeden nowiutki park na Kalinowszczyźnie, który powstał dwa lata temu. Czekaliśmy na ten park ponad 30 lat i dopiero ekipa pana prezydenta Żuka ten projekt, to nasze marzenie zrealizowała." ***s://bip.lublin.eu/gfx/bip/userfiles/_public/import/rada_miasta_lublin/viii_kadencja/sesje/protokoly_sesji/protokol_20._sesji_rm_lublin_z_dn._25_26_czerwca_2020_r..pdf
Odpowiedz
Coś, za coś?! "Pani Halina Godyńska „Panie Prezydencie! Panie Przewodniczący! Szanowni Państwo Radni! Ja z wielką przykrością słuchałam pierwszej części tej debaty mieszkańców, kiedy to skupiono się głównie na krytyce w stosunku do Górek Czechowskich, kładąc główny ciężar dyskusji na tym jednym problemie. Ja mam przeciwne doświadczenia i spostrzeżenia, może dlatego, że mieszkam na przepięknej, zielonej Kalinowszczyźnie. I tu chciałam państwu powiedzieć, że dziwi mnie fakt, że nie zauważane są… Ktoś tutaj ironizował, że Lublin nie jest miastem zielonym. Jest, miasto jest miastem zieleni. Zobaczcie państwo ile parków, w tym jeden nowiutki park na Kalinowszczyźnie, który powstał dwa lata temu. Czekaliśmy na ten park ponad 30 lat i dopiero ekipa pana prezydenta Żuka ten projekt, to nasze marzenie zrealizowała." ***s://bip.lublin.eu/gfx/bip/userfiles/_public/import/rada_miasta_lublin/viii_kadencja/sesje/protokoly_sesji/protokol_20._sesji_rm_lublin_z_dn._25_26_czerwca_2020_r..pdf
  Ty faktycznie jesteś obłąkany. Powoli zaczynam rozumieć ludzi którzy się z ciebie śmieją.
Odpowiedz
  Ty faktycznie jesteś obłąkany. Powoli zaczynam rozumieć ludzi którzy się z ciebie śmieją.
Śmiech to zdrowie, a więc śmiej się do woli, bo wcześniej, czy później będzie jak ze śmiechem tych, którzy uważali, że każdy, co myśli inaczej jest obłąkany. Weź tylko poprawkę na to, że przy okazji wyśmiejesz tego, który najpierw był publicznie chwalony, a później odwdzięczył się najwyższą dotacją celową dla podmiotu chwalącej. Tak na marginesie, to pamiętam jak ten, który śmiał się z publicznej obrony prawdy o Zbrodni Katyńskiej i straszył mnie sądem polowym — kilkanaście lat później został... zdegradowany.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...