Na pewno na linii turystycznej organizowanej przez ZTM...
|
|
Uwaga turyści! Wydział Promocji Dziadogrodu śledzi każdy Wasz krok!
|
|
Czy jak przyjadę do Dziadogrodu np. z Jastkowa załatwić jakąś sprawę w starostwie i rathaus namierzy moją komórkę, kiedy na trasie z dworca pks na Spokojną będę przechodzić przez betonozę litewską, to będę zaliczony do grona "turystów" podziwiających dokonania Budowniczego 700-lecia?
|
|
Czy jak przyjadę do Dziadogrodu np. z Jastkowa załatwić jakąś sprawę w starostwie i rathaus namierzy moją komórkę, kiedy na trasie z dworca pks na Spokojną będę przechodzić przez betonozę litewską, to będę zaliczony do grona "turystów" podziwiających dokonania Budowniczego 700-lecia?Zapoznaj się z ustawą o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych. Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. |
|
Nie dyskutuj z zawodowym trollem, który tylko pod tym artykułem dodał dwa komentarze z dwóch różnych kont(BillyShite to dokładnie ta sama osoba co Monika_z_akademika - użył nawet w obu komentarzach tego samego słowa "Dziadogród", widać chyba przemęczony tą codzienną trollerką na DW, kasowaniem wpisów i przelogowywaniem się z konta na konto).Czy jak przyjadę do Dziadogrodu np. z Jastkowa załatwić jakąś sprawę w starostwie i rathaus namierzy moją komórkę, kiedy na trasie z dworca pks na Spokojną będę przechodzić przez betonozę litewską, to będę zaliczony do grona "turystów" podziwiających dokonania Budowniczego 700-lecia?Zapoznaj się z ustawą o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych. Tam znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|