![]() |
"R" i rakieta.....a efekt widać na foto.
|
![]() |
500+ na zakupach.. i wszystko jasne!
|
![]() |
Kolejna kobieta za kółkiem
|
![]() |
a to ***sko wjechała w moją ulubioną biedronkę.zabrać ***e prawo jazdy wieśniaczka za***a!!!!!!
|
![]() |
Eee a to że wjechała to w czym problem robić Ci dalej pajacu zakupy, każdemu może się zdarzyć nawet najlepszym więc nie rozumiem skąd tyle zawiści w was? Zajmijcie się swoim życiem a nie interesują was chociażby czyjeś 500+. Chyba że wasze życie jest aż tak nudne to już macie problem..
|
![]() |
A mnie sie czasem zdaża pomylić gaz z hamulcem. Noi co?
|
![]() |
Wysłać Karyne po czypsy do biedry i od razu coś zmaluje.
|
![]() |
Sprawca 500+ komentuje :-D
|
![]() |
Haaaa wsteczny z pierwszym biegiem jakby obok siebie byly haha
|
![]() |
500+? Aż taki/taka płytka jesteś? Tylko tym żyjesz? Żenada ha ha ha
|
![]() |
A tam bzdury napisali na biedronce "BARDZO NISKIE CENY" popatrzyła na paragon i nie wytrzymała
|
![]() |
Bieg trzeba wkładać, a tu telefon dzwoni. Więc robi wszystko na raz. Nawet przejechała przez krawężnik- silnik nie zgasł. Powinny być dla takich jakieś konkursy, listy wyczynów.
|
![]() |
Tacy kierowcy co mlą biegi nie powinni wsiadać za kierownicę
|
![]() |
Często wsteczny jest "pod jedynką" |
![]() |
no i właśnie tacy ludzie mają prawo jazdy. a połowa społeczeństwa nie zdaje za pierdoły np: za zle ustawiony zagłowek...
|
![]() |
Być może ta pani będzie to czytać, wątpie czy niektóre z powyższych komentarzy ktoś by powiedział jej prosto w oczy. Nikt nie wie jak wyglądała sytuacja- czy to była zwykła głupota, czy może się coś stało, dostała jakąś wiadomość, zestresowała się czymś, zamyśliła z tego powodu na chwilę. Być może niedawno odebrała prawo jazdy, albo zmieniła samochód i zapomniała że inaczej wrzuca się w nim wsteczny. Nawet najlepszym się zdarza, co więcej, każdy z nas popełnia błędy. Nie zwalniam jej z odpowiedzialności, której wymaga się od kierowcy, ale dostało jej się "wieśniaczek i karyn", przy jednostronnej i płytkiej ocenie sytuacji.
|
![]() |
Mam prawko od 24 lat. Jeżdżę audi a4 w mojej karierze kierowcy to czwarty samochód.Niedawno jako drugie auto kupiłem audi a3.W czwórce wsteczny wchodzi do tyłu w trójce do przodu...Normalnie niby nic ale na początku użytkowania szlak mnie trafiał ile razy wrzucalem jedynke zamiast wstecznego ale kwestia przyzwyczajenia bo trzeba jeszcze palcem ten plastik podciągnąć !
|
![]() |
Była na promocji i dlatego zapomniala
|
![]() |
hahahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
|
![]() |
Jest się z czego nabijać, każdemu człowiekowi może się coś takiego przydarzyć
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|