Skoro "czuje się dobrze" (czego mu życzę, mimo że nie zasłużył), to czemu zajmuje łóżko naprawdę potrzebującym? Równi i równiejsi?
|
|
W tych trudnych czasach sytuację może ewentualnie uratować czasowe przekazanie obowiązków.
Oczywiście na ręce kogoś idealnie wpasowującego się do świata lokalnej polityki, kogoś kto jest z wykształcenia dyrektorem i wie jak rządzić, dowodzić, kierować. Kogoś kto potrafi bez zbędnych ceregieli i przygotowania wpasować się w każde powierzone mu stanowisko.
Krzysiek - Teraz!
|
|
Szybkiego powrotu do zdrowia Panu życzę.
|
|
Skoro "czuje się dobrze" (czego mu życzę, mimo że nie zasłużył), to czemu zajmuje łóżko naprawdę potrzebującym? Równi i równiejsi?Buda! |
|
Skoro "czuje się dobrze" (czego mu życzę, mimo że nie zasłużył), to czemu zajmuje łóżko naprawdę potrzebującym? Równi i równiejsi?To samo mi przyszło do głowy kiedy przeczytałem artykuł.Jestem jego wyborcą i kibicuję jego działaniom ale to nie wygląda dobrze... |
|
Chorych nawiedzać.... W jakim szpitalu możemy go odwiedzić?Naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz,że jest zakaz odwiedziń? No chyba,że jesteś z rodziny Garnka...wtedy zakazy cię nie dotyczą bo zakazy nie są dla władzy tylko dla motłochu. |
|
Skoro pół ratusza "spaceruje" to nie dziwota, że potem covid tam grasuje.
|
|
Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta ?Trollerska gnida nawet w takim momencie nie może się powstrzymać od wrzucania idiotycznych komentarzy. A prezydentowi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Ta normalna część Lublina trzyma za pana mocno kciuki. |
|
Pamiętam o Górkach ale życzę Prezydentowi szybkiego powrotu do zdrowia
|
|
Krzysiek,widzisz te komentarze,ale ludzie muszą cię nienawidzić za tą "deweloperkę po lubelsku". Jak staniesz przed obliczem św. Piotra to pomyśl o tym;-) ale na razie dużo zdrowia
|
|
Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta ?Pewno już załatwiają swojemu najcenniejszemu aktywu kurację regeneronem (100k $), dzieki której ponoć Trump pokonał koronę. Ja nie jestem mściwa (w przeciwieństwie do Gubernatora) i życzę Dewelo-Słoneczku wyzdrowienia, ale mam jednocześnie (płonną) nadzieję, że w trudnych chwilach znajdzie czas na przemyslenie swoich postępków i na odkrycie, co jest w życiu ważne. |
|
Życzymy zdrowia Pane Prezydencie !
|
|
Monisia, chłopie, ogarnij się.Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta ?Pewno już załatwiają swojemu najcenniejszemu aktywu kurację regeneronem (100k $), dzieki której ponoć Trump pokonał koronę. Ja nie jestem mściwa (w przeciwieństwie do Gubernatora) i życzę Dewelo-Słoneczku wyzdrowienia, ale mam jednocześnie (płonną) nadzieję, że w trudnych chwilach znajdzie czas na przemyslenie swoich postępków i na odkrycie, co jest w życiu ważne. |
|
Krzysiek,widzisz te komentarze,ale ludzie muszą cię nienawidzić za tą "deweloperkę po lubelsku". Jak staniesz przed obliczem św. Piotra to pomyśl o tym;-) ale na razie dużo zdrowiaZ tej nienawiści wybrali go kolejny raz na prezydenta i to w pierwszej turze! Co za perfidia! |
|
"DO WYROKU BĘDĘ PREZYDENTEM..." - a co czytamy w wyroku ? Gdzie honor?
|
|
... ech ta słynna platformerska lewacka tolerancja. Miłość bliźniego tryska z każdego zdania.Chorych nawiedzać.... W jakim szpitalu możemy go odwiedzić?Naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz,że jest zakaz odwiedziń? No chyba,że jesteś z rodziny Garnka...wtedy zakazy cię nie dotyczą bo zakazy nie są dla władzy tylko dla motłochu. |
|
Bez jaj, przecież Monisia to Mietek Ryba... Taką ma ksywkę klubie "Błękitna ostryga" którego jest członkiem.Monisia, chłopie, ogarnij się.Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta ?Pewno już załatwiają swojemu najcenniejszemu aktywu kurację regeneronem (100k $), dzieki której ponoć Trump pokonał koronę. Ja nie jestem mściwa (w przeciwieństwie do Gubernatora) i życzę Dewelo-Słoneczku wyzdrowienia, ale mam jednocześnie (płonną) nadzieję, że w trudnych chwilach znajdzie czas na przemyslenie swoich postępków i na odkrycie, co jest w życiu ważne. |
|
Ty tak na poważnie z tą miłością bliźniego? Zalatuje straszną hipokryzją. Przecież w rankingu tych którzy używają najbardziej prymitywnego i chamskiego języka na forum Dziennika, zajmujesz jedną z czołowych lokat. Zaraz obok tego chłopka roztropka który raz podpisuje się Monisia a raz kronikidewelorozwoju.... ech ta słynna platformerska lewacka tolerancja. Miłość bliźniego tryska z każdego zdania.Chorych nawiedzać.... W jakim szpitalu możemy go odwiedzić?Naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz,że jest zakaz odwiedziń? No chyba,że jesteś z rodziny Garnka...wtedy zakazy cię nie dotyczą bo zakazy nie są dla władzy tylko dla motłochu. |
|
PISowskim trollom jak zwykle słoma z butów wystaje. Jak to powiadają "Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy." Co do Żuka mam nadzieję, że to faktycznie nic poważnego a jedynie dodatkowe badania. Lublin bez Żuka to nie Lublin :).
|
|
Skoro prezydent czuje się dobrze i może pracować to dlaczego trafił do szpitala? Przecież osoby lekko przechodzące Covid nie powinny być hospitalizowane. Ktoś tutaj kłamie i ściemnia.Burg a tak właściwie Monisia, ty naprawdę myślisz, że jak założysz trollerskie konto numer 5687832 o godzinie 7:36 i dodasz z niego parę hejt wpisów, to nikt się nie połapie? Marnujesz swój talent na forum DW trollu. Może postaraj się o angaż u Kurskiego? To są chyba idealne warunki dla ciebie - mógłbyś szczuć i warczeć całą dobę przez nikogo nie niepokojony. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|