Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Prezydent Krzysztof Żuk trafił do szpitala

Utworzony przez KOT89, 8 grudnia 2020 r. o 16:14 Powrót do artykułu
Skoro "czuje się dobrze" (czego mu życzę, mimo że nie zasłużył), to czemu zajmuje łóżko naprawdę potrzebującym? Równi i równiejsi?
Odpowiedz
W tych trudnych czasach sytuację może ewentualnie uratować czasowe przekazanie obowiązków. Oczywiście na ręce kogoś idealnie wpasowującego się do świata lokalnej polityki, kogoś kto jest z wykształcenia dyrektorem i wie jak rządzić, dowodzić, kierować. Kogoś kto potrafi bez zbędnych ceregieli i przygotowania wpasować się w każde powierzone mu stanowisko. Krzysiek - Teraz!
Odpowiedz
Szybkiego powrotu do zdrowia Panu życzę.
Odpowiedz
Skoro "czuje się dobrze" (czego mu życzę, mimo że nie zasłużył), to czemu zajmuje łóżko naprawdę potrzebującym? Równi i równiejsi?
 Buda!
Odpowiedz
 To samo mi przyszło do głowy kiedy przeczytałem artykuł.Jestem jego wyborcą i kibicuję jego działaniom ale to nie wygląda dobrze...
Odpowiedz
Chorych nawiedzać.... W jakim szpitalu możemy go odwiedzić?
Naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz,że jest zakaz odwiedziń? No chyba,że jesteś z rodziny Garnka...wtedy zakazy cię nie dotyczą bo zakazy nie są dla władzy tylko dla motłochu.
Odpowiedz
Skoro pół ratusza "spaceruje" to nie dziwota, że potem covid tam grasuje.
Odpowiedz
Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta  ?
 Trollerska gnida nawet w takim momencie nie może się powstrzymać od wrzucania idiotycznych komentarzy. A prezydentowi życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia. Ta normalna część Lublina trzyma za pana mocno kciuki.
Odpowiedz
Pamiętam o Górkach ale życzę Prezydentowi szybkiego powrotu do zdrowia
Odpowiedz
Krzysiek,widzisz te komentarze,ale ludzie muszą cię nienawidzić za tą "deweloperkę po lubelsku". Jak staniesz przed obliczem św. Piotra to pomyśl o tym;-) ale na razie dużo zdrowia
Odpowiedz
Czy pod szpitalem nie ustawia się już przypadkiem kolejka lobbystów zatroskanych o zdrowie prezydenta  ?
 Pewno już załatwiają swojemu najcenniejszemu aktywu kurację regeneronem (100k $), dzieki której ponoć Trump pokonał koronę. Ja nie jestem mściwa (w przeciwieństwie do Gubernatora) i życzę Dewelo-Słoneczku wyzdrowienia, ale mam jednocześnie (płonną) nadzieję, że w trudnych chwilach znajdzie czas na przemyslenie swoich postępków i na odkrycie, co jest w życiu ważne.
Odpowiedz
Życzymy zdrowia Pane Prezydencie !
Odpowiedz
Pewno już załatwiają swojemu najcenniejszemu aktywu kurację regeneronem (100k $), dzieki której ponoć Trump pokonał koronę. Ja nie jestem mściwa (w przeciwieństwie do Gubernatora) i życzę Dewelo-Słoneczku wyzdrowienia, ale mam jednocześnie (płonną) nadzieję, że w trudnych chwilach znajdzie czas na przemyslenie swoich postępków i na odkrycie, co jest w życiu ważne.
 Monisia, chłopie, ogarnij się.
Odpowiedz
Krzysiek,widzisz te komentarze,ale ludzie muszą cię nienawidzić za tą "deweloperkę po lubelsku". Jak staniesz przed obliczem św. Piotra to pomyśl o tym;-) ale na razie dużo zdrowia
 Z tej nienawiści wybrali go kolejny raz na prezydenta i to w pierwszej turze! Co za perfidia! 
Odpowiedz
"DO WYROKU BĘDĘ PREZYDENTEM..." - a co czytamy w wyroku ? Gdzie honor?
Odpowiedz
Naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz,że jest zakaz odwiedziń? No chyba,że jesteś z rodziny Garnka...wtedy zakazy cię nie dotyczą bo zakazy nie są dla władzy tylko dla motłochu.
   ... ech ta słynna platformerska lewacka tolerancja. Miłość bliźniego tryska z każdego zdania.
Odpowiedz
Monisia, chłopie, ogarnij się.
 Bez jaj, przecież Monisia to Mietek Ryba... Taką ma ksywkę klubie "Błękitna ostryga" którego jest członkiem. 
Odpowiedz
  ... ech ta słynna platformerska lewacka tolerancja. Miłość bliźniego tryska z każdego zdania.
 Ty tak na poważnie z tą miłością bliźniego? Zalatuje straszną hipokryzją. Przecież w rankingu tych którzy używają najbardziej prymitywnego i chamskiego języka na forum Dziennika, zajmujesz jedną z czołowych lokat. Zaraz obok tego chłopka roztropka który raz podpisuje się Monisia a raz kronikidewelorozwoju.
Odpowiedz
PISowskim trollom jak zwykle słoma z butów wystaje. Jak to powiadają "Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy." Co do Żuka mam nadzieję, że to faktycznie nic poważnego a jedynie dodatkowe badania. Lublin bez Żuka to nie Lublin :).
Odpowiedz
Skoro prezydent czuje się dobrze i może pracować to dlaczego trafił do szpitala? Przecież osoby lekko przechodzące Covid nie powinny być hospitalizowane. Ktoś tutaj kłamie i ściemnia.
 Burg a tak właściwie Monisia, ty naprawdę myślisz, że jak założysz trollerskie konto numer 5687832 o godzinie 7:36 i dodasz z niego parę hejt wpisów, to nikt się nie połapie? Marnujesz swój talent na forum DW trollu. Może postaraj się o angaż u Kurskiego? To są chyba idealne warunki dla ciebie - mógłbyś szczuć i warczeć całą dobę przez nikogo nie niepokojony.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...