PiSowskie trolle: 3...2...1... Start!
|
|
Póki co, to pod parą jest ratuszowa klaka.
|
|
Faktycznie, Smaga jak pisze o ratuszu albo Żuku to co drugie słowo to "chwali się" jakby ten Żuk to nic nie robił poza chwaleniem się. Zwykłe natręctwo czy rozkaz od Wiejaka który nie lubi Żuka i zwalcza na wszystkie sposoby, nawet przy pomocy kretyńskich przeglądów tygodnia?
|
|
I super. Świetny prezydent a byłby jeszcze lepszy, gdyby PiS nie odcinało samorządów od pieniędzy.
|
|
Wrzucanie środków w KRK (też przymilanie się takimi działaniami jak zakaz "Marszu Równości") i "sport" (przy wielkim zadłużeniu), psucie miasta ad hoc (czego żaden rozsądny człowiek by nie zrobił, gdyby mu nie zapłacono) - trudno mieć zaufanie do kogoś takiego.
|
|
co ty piszesz :) jak samorządy przestaną dotować sport to ten wymrze w sekundę :) i nie wydaje mi się, żeby Żuk psuł miasto :) wręcz przeciwnie :)
|
|
co ty piszesz :) jak samorządy przestaną dotować sport to ten wymrze w sekundę :) i nie wydaje mi się, żeby Żuk psuł miasto :) wręcz przeciwnie :)Jeśli "sport wyczynowy" ludzi tak dalece nie obchodzi, że ludzie urządzające te widowiska nie utrzymają się z niego - to po kiego ..... inni mają im płacić. Żeby zawodnicy sobie zniszczyli zdrowie, nic pożytecznego nie robili i obciążali wszelkie lecznice? "Nie wydaje mi się..."? Ślepemu może się wiele rzeczy "nie wydawać". |
|
Pętla kredytowa to realnie niepodważalny sukcess. Zamiast wotum lepsza gotóweczka, tak dla zasady..
|
|
300 mln na dewastację komunikacji podmiejskiej z funkcją ubogacenia dewelo-buraczków na gruntach pod likwidowanym funkcjonalnym dworcu - czy jesteście mentalnie gotowi na K0lejną odsłonę "sukcesu"?
|
|
Przebudowa Racławickich, od lat czekająca w K0lejce, dostała nagłego przyspieszenia w momencie, kiedy za stawianie klocków przy tej ulicy wzięli się dewelo-K0lesie, dla których sprawą kluczową była budowa kanalizacji burzowej (garaże podziemne). I udało się! Brawo my!
|
|
Póki co, to pod parą jest ratuszowa klaka.Może raczej _K_loaka. |
|
To było do przewidzenia. Dopóki radni dostają dodatkową, nieopodatkowaną pensję za nic, dopóty układ będzie trwał.
|
|
No fakt - w tej tematyce jesteś ekspertem...Póki co, to pod parą jest ratuszowa klaka.Może raczej _K_loaka. |
|
Etatowe pisowskie szczekaczki już na posterunku. Szybko. Chyba stawkę za wpis podnieśli pokerowi i jemu podobnym. Inflacja spora to i pensje etatowych szczekaczek trzeba było musowo podnieść.
|
|
Etatowe pisowskie szczekaczki już na posterunku. Szybko. Chyba stawkę za wpis podnieśli pokerowi i jemu podobnym. Inflacja spora to i pensje etatowych szczekaczek trzeba było musowo podnieść.Raczej kurs rubla się umocnił... |
|
Etatowe pisowskie szczekaczki już na posterunku. Szybko. Chyba stawkę za wpis podnieśli pokerowi i jemu podobnym. Inflacja spora to i pensje etatowych szczekaczek trzeba było musowo podnieść.Dziękuję za uznanie:) . Póki co, udzielam się tu całkiem gratis z "miłości" do tych, którzy mnie okradli. Ale twoja opinia będzie dla mnie świetną poręką i może uda mi się dorobić? Wiadomo, inflacja, każdy grosz się przyda. A tobie ile płacą? Tak jak w brejzlandii, czy inaczej? Nie znam stawek... |
|
A jak tam wotum zaufania ze strony klubu dewelopersko-żużlowego? Też udało się uzyskać?Won z forum opłacona ruska onuco. |
|
A jak tam wotum zaufania ze strony klubu dewelopersko-żużlowego? Też udało się uzyskać?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|