Jak widać po powyższym artykule, jak się bardzo chce to można zrobić telenowelę z każdego tematu. Myślę, że jutro należy wypuścić kolejny artykuł dotyczący tej sprawy. Coś w stylu "Czy miasto powinno zamówić psychologa dla mieszkańców ulicy Mrówczej po traumie związanej z opóźnionym przyjazdem pługa?"
|
|
Zwykłe bicie piany - takich ulic jak ta wyżej wymieniona jest w całym mieście mnóstwo. Zasypało równo calutkie miasto czyli 150 km2 i wiadomo było że nie wszędzie pługi dojadą na czas. Ale pismaki żyją z takich właśnie tematów z których celowo robią afery koperkowe i to jest żałosne.
|
|
Uwaga, mieszkańcy Mrówczej i inni uważani przez ratusz za gorszy sort, jeśli to czytacie: na forum DW działa opłacana przez deweloperów agencja, która wazelinuje swoich "przyjaciół" z ratusza i sypie minusiki na wypowiedzi mieszkańców, i to ta agencja wkroczyła pod ten artykuł z wrzutkami bagatelizującymi Wasz problem tak, jak to prawie zawsze ma miejsce w przypadku tekstów n/t nieudolności służb ratuszowych. Ta agencja działa używając ponad 100 fejkowych loginów, wśród których są m. in. : _K_, -bez-owijania-, _lupa_________, 1223445, Agent_Tomek, akerski, Alekshalina, anne, annonim, Barcka, Benny102, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, Coffe_Taste, Cotusie, Ddreporter, DP90, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, Efflate, ege_szege, ELUSIA1232, Endrju_Golara, Ferenc, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Hubertus, Jacenty44, Jacob_Loui, janusz sulima, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J, latif, Lelek, LoganBig, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Max…, Mcbolo, mgrM, MichalPolak, miszczu, mlody123, na_haju, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, pigmej, ping_pong_peng, po_co_komu_login, Qba, qwertyqaz, rejestracjaLU, Robek39, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, saviano, scooby, sighter, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wncl32nfei66y, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
|
|
Dowodem na prawdziwość moich słów będzie kilkadziesiąt czerwonych łapek, które wkrótce zostaną "przydzielone" mojemu komentarzowi, oraz komentarzom innych Czytelników solidaryzujących się z Waszymi problemami.
|
|
Ale wszyscy przeżyli czy ktoś umarł? Takie wypatrywanie pługa może człowieka zabić, szczególnie głodnego he he. Panie premierze jak żyć?
|
|
Poznajcie prawdziwą twarz "gospodarza". I nie chodzi tu już o to, że ratusz "nie dał rady" odśnieżyć Waszej ulicy, ale o to, w jak bezczelny sposób PR-owe służby opłacane przez deweloperów odwracają "kota ogonem", obwiniając i plując jadem na mieszkańców ZA KAŻDYM RAZEM, kiedy podobne sytuacje nieudolności służb są przedmiotem artykułu na DW.
|
|
Nie zaminusikujesz prawdy, srome_K_. Będę wklejać te informacje dla mieszkańców Mrówczej od nowa i od nowa, mauP0 klepiąca w czerwone łapki i P0lewająca wazelinę ratuszowcom za dewelosrebrniki.
|
|
Jak widać po powyższym artykule, jak się bardzo chce to można zrobić telenowelę z każdego tematu. Myślę, że jutro należy wypuścić kolejny artykuł dotyczący tej sprawy. Coś w stylu "Czy miasto powinno zamówić psychologa dla mieszkańców ulicy Mrówczej po traumie związanej z opóźnionym przyjazdem pługa?"Widocznie ktoś ważny mieszka przy tej ulicy. Obstawiam kogoś z redakcji DW albo jednego z zaprzyjaźnionych "aktywistów". |
|
Wszędzie, gdzie rzadzi PO jest tragedia. Jak zwykle...
|
|
Jak widać po powyższym artykule, jak się bardzo chce to można zrobić telenowelę z każdego tematu. Myślę, że jutro należy wypuścić kolejny artykuł dotyczący tej sprawy. Coś w stylu "Czy miasto powinno zamówić psychologa dla mieszkańców ulicy Mrówczej po traumie związanej z opóźnionym przyjazdem pługa?":-) A potem dodadzą jeszcze, że te pługi na pewno jeździły po Górkch Czechowskich :-) |
|
Nie zaminusikujesz prawdy, srome_K_. Będę wklejać te informacje dla mieszkańców Mrówczej od nowa i od nowa, mauP0 klepiąca w czerwone łapki i P0lewająca wazelinę ratuszowcom za dewelosrebrniki.Ty, Monisia, to masz jednak naprawdę jakieś duże problemy ze sobą. |
|
Tak jak przypuszczałam, piese_K_ rauszowo-deweloperski waruje przy temacie, polewając ratuszowców wazeliną i klepiąc w łapki. Nie wstyd ci, dewelo-cieciu?
|
|
Uwaga, mieszkańcy Mrówczej i inni uważani przez ratusz za gorszy sort, jeśli to czytacie: na forum DW działa opłacana przez deweloperów agencja, która wazelinuje swoich "przyjaciół" z ratusza i sypie minusiki na wypowiedzi mieszkańców, i to ta agencja wkroczyła pod ten artykuł z wrzutkami bagatelizującymi Wasz problem tak, jak to prawie zawsze ma miejsce w przypadku tekstów n/t nieudolności służb ratuszowych. Ta agencja działa używając ponad 100 fejkowych loginów, wśród których są m. in. : _K_, -bez-owijania-, _lupa_________, 1223445, Agent_Tomek, akerski, Alekshalina, anne, annonim, Barcka, Benny102, BillyWhite, Bobas1987, Brutus, BVNHD, Coffe_Taste, Cotusie, Ddreporter, DP90, drwstrzas, Dwkomentator, dziennikarzsledczy, Efflate, ege_szege, ELUSIA1232, Endrju_Golara, Ferenc, gargamel2, Gatusso, Gelon, general, Gonul, Hector, Hubertus, Jacenty44, Jacob_Loui, janusz sulima, K.D., Klepacki, Klu, Krioo, kronikiekoszurii, kronikiniedorozwoju, Kryska_J, latif, Lelek, LoganBig, Login1, lube102, lubelski_szaman, -Lublin- lub-lin, Lublin_, luigi, luthrienne, majormmm, Malwina_Sz, Mariolubelski, Max…, Mcbolo, mgrM, MichalPolak, miszczu, mlody123, na_haju, Nie_jestem_robotem, Niemamloginu, Olllo, Pan_Pawel, pepeszownik, pigmej, ping_pong_peng, po_co_komu_login, Qba, qwertyqaz, rejestracjaLU, Robek39, Rsokol, Rukevitsa, RyanGlo, saviano, scooby, sighter, Smeagol, smerfik1989, Speedy, stop_ekoterrorystom_, uwaga_na_trole_z_pis, Waco, wncl32nfei66y, Wojtaszko, WschodPolski, Zbychu, zLublina, zmoranocna, zorro532,
|
|
Zawziętość agenta_srom_K_a w tym temacie jest frapująca (zgodnie z przewidywaniami na_K_lepał mi już sP0ro minusików). Warto byłoby sprawdzić, czy przypadkiem w tym czasie pługi nie wykonywały zleceń dla dewelocwaniaków.
|
|
Tak jak przypuszczałam, piese_K_ rauszowo-deweloperski waruje przy temacie, polewając ratuszowców wazeliną i klepiąc w łapki. Nie wstyd ci, dewelo-cieciu?Nie, matołku, to ty warujesz pilnując, by usunąć wpisy mocni zminusowane przez normalnych użytkowników forum i wkleić je jeszcze raz. A potem kolejny i tak w kółko. Współczuję ci. |
|
Dowodem na prawdziwość moich słów będzie kilkadziesiąt czerwonych łapek, które zostaną "przydzielone" komentarzom moim, oraz komentarzom innych Czytelników solidaryzujących się z Waszymi problemami. Szanowni mieszkańcy ul. Mrówczej i wszyscy inni traktowani przez ratusz jako "gorszy sort" - miejcie świadomość, jak działa maszynka propagandowa zaangażowana w robienie PR-u na rzecz Waszego gosP0darza.
|
|
Czas reakcji agenta_srom_K_a = 2 minuty. Nieźle, jak na końcówkę zmiany.
|
|
Monisia nie wiem o co chodzi ale dziękuję za umieszczenie mnie na liście hihi przecież to oczywiste że gdyby nie agencje PR z całego świata to łapałbyś same plusiki przy swoich fejkowych komentarzach zamieszczanych z fejkowych kont hihi w końcu codziennie piszesz takie mądre rzeczy że tylko pracownicy agencji PR mogliby cię zminusować hihi a teraz idź odpocznij bo jutro od nowa przez kilkanaście godzin będziesz musiał dodawać i usuwać te swoje yntelygentne kocopoły hihi
|
|
Wszędzie, gdzie rzadzi PO jest tragedia. Jak zwykle...Sugerujesz że w Chełmie i Puławach po tak obfitych opadach odśnieżyli wszystko w ciągu 10 minut? Bądź człowieku poważny, bo takimi komentarzami tylko się ośmieszasz. |
|
Co po kolejny raz kłamiesz i manipulujesz? To nie żadni użytkownicy minusują komentarze tylko wynajety troll taki jak ty. Myślisz, że ludzie są debilami i nie widzą co się dzieje na tym forum? Myslisz, że nie widać tego, że troll pozakladał sobie setki lewych kont i próbuje nieudolnie udawać czytelników DW?Tak jak przypuszczałam, piese_K_ rauszowo-deweloperski waruje przy temacie, polewając ratuszowców wazeliną i klepiąc w łapki. Nie wstyd ci, dewelo-cieciu?Nie, matołku, to ty warujesz pilnując, by usunąć wpisy mocni zminusowane przez normalnych użytkowników forum i wkleić je jeszcze raz. A potem kolejny i tak w kółko. Współczuję ci. |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|