Kolega widzę ma tak silną obsesję na punkcie Żuka, że aż się musi zalogować, żeby wrzucić jakiś głupkowaty komentarz - szczerze współczuję i trzymam kciuki, żeby udało się wyjść z choroby. I skwituję to w taki oto sposób - "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości."
- Czy goszczona przez Pana doktora Krzysztofa Żuka rodzina to także Żuki (zapewne pisane ukraińskim alfabetem) - czyli (niejako) rodzinnie?
- W podjęciu decyzji o przyjęciu pod swój dach może pomóc obejrzenie nagrania pod tytułem "Запоріжжя. Мінус 1 группа диверсантів" / "Zaporoże. Minus 1 grupa dywersantów" (uwaga - drastyczne):
- ***s://m.facebook.com/UkrainianLandForces/videos/932825467433787/?__cft__%5B0%5D=AZVJ4M2BLD1TCHHlhNBL8T5023lSZDvBujjsgz06ALvb2cqvK2gnKTAJSXHpZFsCse3gwdMawPx8Hp0CD-qR9HZWBQn7QB_37s-sinLGjxpum3nOeFm6AGZxmssj024ttBPmtqMxh4k6HMlFPXfGYeRLU_AwmvsXAX7xS6mI9A2lme2JG999EMHsehurj5VcD6U&__tn__=%2B%3FFH-R
|
|
[ul] [li][b]Precz z oszczerstwami![/b][/li] [li]Proponuję obejrzeć wskazany film, zamieszczony w sieci przez wojsko ukraińskie (co łatwo sprawdzić).[/li] [/ul]Kolega widzę ma tak silną obsesję na punkcie Żuka, że aż się musi zalogować, żeby wrzucić jakiś głupkowaty komentarz - szczerze współczuję i trzymam kciuki, żeby udało się wyjść z choroby. I skwituję to w taki oto sposób - "Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." |
|
Uwaga na forum dziennika w komentarzach pojawili się ruskie trole . Zamiast cicho siedzieć i wstydzić się za terrorystę putina podnoszą głowę . To jest buta .
|
|
Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało.
|
|
Ідіот japolan. Ідіть на хуй
|
|
Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało.
|
|
Uwaga na forum dziennika w komentarzach pojawili się ruskie trole . Zamiast cicho siedzieć i wstydzić się za terrorystę putina podnoszą głowę . To jest buta .
|
|
Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
Gutek, naucz się lepiej/bardziej języka polskiego, a potem komentuj. Każdy kto ma inne zdanie na temat tu poruszany od razu jest wyzywany od ruskich troli, agentów, itd. Tak będzie wyglądać teraz polska codzienność?Zawsze możesz też się po prostu zamknąć i nie udowadniać, że nie od dziś ruska agenda jest silna w Polsce i najprężniej działa pod przykrywką pseudopatriotyzmu wymieszanego ze zwykłą szurią i foliarstwem. |
|
[ul] [li]Niech wyjeżdżają przybłędy![/li] [li]Jestem stąd i mam zamiar być tu tak długo, ile uznam za właściwe.[/li] [/ul]Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
Wolność wypowiedzi jest jedną z zasad konstytucyjnych. Precz z pogardą dla wolności!Gutek, naucz się lepiej/bardziej języka polskiego, a potem komentuj. Każdy kto ma inne zdanie na temat tu poruszany od razu jest wyzywany od ruskich troli, agentów, itd. Tak będzie wyglądać teraz polska codzienność?Zawsze możesz też się po prostu zamknąć i nie udowadniać, że nie od dziś ruska agenda jest silna w Polsce i najprężniej działa pod przykrywką pseudopatriotyzmu wymieszanego ze zwykłą szurią i foliarstwem. |
|
A co robi ten Cham i ciemniak z Radawczyka?
|
|
Innymi słowy, będziesz ujadać jak długo będzie ci się to opłacało, a kiedy uznasz, że grunt pali ci się pod dudą, s***isz do swojego mocodawcy putlera. XD[ul] [li]Niech wyjeżdżają przybłędy![/li] [li]Jestem stąd i mam zamiar być tu tak długo, ile uznam za właściwe.[/li] [/ul]Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
A gdzie tu masz pogardę dla wolności? Masz wolność wyboru. Albo zamknąć dudę, albo czekać na takie odpowiedzi.Wolność wypowiedzi jest jedną z zasad konstytucyjnych. Precz z pogardą dla wolności!Gutek, naucz się lepiej/bardziej języka polskiego, a potem komentuj. Każdy kto ma inne zdanie na temat tu poruszany od razu jest wyzywany od ruskich troli, agentów, itd. Tak będzie wyglądać teraz polska codzienność?Zawsze możesz też się po prostu zamknąć i nie udowadniać, że nie od dziś ruska agenda jest silna w Polsce i najprężniej działa pod przykrywką pseudopatriotyzmu wymieszanego ze zwykłą szurią i foliarstwem. |
|
Gutek, naucz się lepiej/bardziej języka polskiego, a potem komentuj. Każdy kto ma inne zdanie na temat tu poruszany od razu jest wyzywany od ruskich troli, agentów, itd. Tak będzie wyglądać teraz polska codzienność?Znasz polskie przysłowie : uderz w stół , a nożyce się odezwą ? Rozumiesz co to przysłowie mówi? A językiem polskim posługuję się od urodzenia , a rosyjskiego nie znam . |
|
Won z chamstwem i oszczerstwami!!!Innymi słowy, będziesz ujadać jak długo będzie ci się to opłacało, a kiedy uznasz, że grunt pali ci się pod dudą, s***isz do swojego mocodawcy putlera. XD[ul] [li]Niech wyjeżdżają przybłędy![/li] [li]Jestem stąd i mam zamiar być tu tak długo, ile uznam za właściwe.[/li] [/ul]Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
I wystarczyło tylko dotknąć, a już ruska onuca wyłazi z spod tego patriotyzmu. W nerwach polskiego zapomniałeś? XDWon z chamstwem i oszczerstwami!!!Innymi słowy, będziesz ujadać jak długo będzie ci się to opłacało, a kiedy uznasz, że grunt pali ci się pod dudą, s***isz do swojego mocodawcy putlera. XD[ul] [li]Niech wyjeżdżają przybłędy![/li] [li]Jestem stąd i mam zamiar być tu tak długo, ile uznam za właściwe.[/li] [/ul]Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
Próbowałem dostosować styl do odbiorcy / odbiorców. Reakcja wskazuje na to, że skutecznie.I wystarczyło tylko dotknąć, a już ruska onuca wyłazi z spod tego patriotyzmu. W nerwach polskiego zapomniałeś? XDWon z chamstwem i oszczerstwami!!!Innymi słowy, będziesz ujadać jak długo będzie ci się to opłacało, a kiedy uznasz, że grunt pali ci się pod dudą, s***isz do swojego mocodawcy putlera. XD[ul] [li]Niech wyjeżdżają przybłędy![/li] [li]Jestem stąd i mam zamiar być tu tak długo, ile uznam za właściwe.[/li] [/ul]Zapraszam więc wy***ać do Rosji. Od dawna było wiadomo, że tam nie ma restrykcji, a z takimi poglądami putler przyjmie was z otwartymi ramionami.Trzeba pomagać to oczywiste. Bezinteresownie. A dla mnie i tak zapłatą jest tezygnacja ze zbrodniczych i kłamliwych covidiańskich procedur z testami o szczepionkami. Szkoda że Polaków chyba to nie ominie i przy przyjęciu do szpitala test ważniejszy noż stan zdrowia. Ale przynajmniej uchodźcom się udało. |
|
Niestety muszę cię zawieść. Ciężko ci się będzie wznieść tak wysoko poziomu twojego szamba. XDPróbowałem dostosować styl do odbiorcy / odbiorców. Reakcja wskazuje na to, że skutecznie.Won z chamstwem i oszczerstwami!!!I wystarczyło tylko dotknąć, a już ruska onuca wyłazi z spod tego patriotyzmu. W nerwach polskiego zapomniałeś? XD |
|
Niestety muszę cię zawieść. Ciężko ci się będzie wznieść tak wysoko poziomu twojego szamba. XDPróbowałem dostosować styl do odbiorcy / odbiorców. Reakcja wskazuje na to, że skutecznie.Won z chamstwem i oszczerstwami!!!I wystarczyło tylko dotknąć, a już ruska onuca wyłazi z spod tego patriotyzmu. W nerwach polskiego zapomniałeś? XD
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|