Jesteś zwykłym esem i koło orgii nawet nie stałeś. Ale pomarzyć sobie możesz. Na nic więcej taki es jak ty nie ma szans. XDBardzo "kulturalny" post. Mnie też się te feminaziolskie, uliczne orgie, kojarzą ze słowem na "q". A dziewictwa to tam z pewnością żadnego nie ma...Studentom i uczniom proponuję się douczyć, aby wiedzieć na czym polega niezgodność przepisu z konstytucją i co dalej się dzieje. Warto także zauważyć, że poza jednym, inne przepisy są zgodne z konstytucją, zatem aborcja dziecka z gwałtu i przy zagrożeniu zdrowia, życia kobiety jest nadal dopuszczalna. Wam jednak widać chodzi o aborcję jako środek antykoncepcyjny, skoro nie jesteście w stanie nic konstruktywnego zaproponować. O stosunku do moralności, szacunku do siebie i innych, do podejścia do problemów w małżeństwie, do tego jak młodzi ludzie wychowują dzieci, jakim językiem porozumiewają się na co dzień, w tym do swoich dzieci, żon, mężów, wiemy już doskonale bez waszych manifestacji - słychac to na ulicach, w blokach, w sklepach, itd. Wolność to wg dzisiejszych młodych ludzi stawanie na głowie i widzenie tylko własnych praw. Umieją tylko działać na pokaz. Z jednej strony organizują marsze p-ko przemocy, a z drugiej stosują ją w szkołach wobec swoich kolegów. Zmieniają partnerów, mężów jak rękawiczki goniąc za jakimś swoim wyimaginowanym szczęściem, mając gdzieś szczęście nawet własnych dzieci. Niestety, ale część (na szczęście!) dzisiejszego młodego pokolenia to dno dna, pomimo, że nie uważają siebie za patologię.Weź, nagle PiSdy zaczęli konstytucję szanować? A podrukowali już te wyroki sprzed czterech lat? Teraz się nagle konstytucją zasłaniacie, jak qrwa dziewictwem
|
|
I to jest właśnie współczesny język porozumienia się, gdy ma się odmienne zdanie. Dno, dna. A Ty znasz Konstytucję RP? Czytałeś/łąś ją chociaż raz? Coś tam z niej zrozumiałeś/łaś?Weź, nagle PiSdy zaczęli konstytucję szanować? A podrukowali już te wyroki sprzed czterech lat? Teraz się nagle konstytucją zasłaniacie, jak qrwa dziewictwem |
|
Nie podcieraj sobie dudy konstytucją. Sobie o niej nagle przypomnieliście kiedy było wam to na rękę. Czytałem konstytucję, ale nie jestem od jej interpretowania. Wystarcza mi to, co mówią byli członkowie Trybunału Konstytucyjnego, profesorowie prawa, a nie jakaś magister kucharka z sądu okręgowego, której groziła dyscyplinarka za chojuwą pracę. I która nigdy nie powinna była się w TK znaleźć. A oni mówią jasno, chociaż nie popierają aborcji, to w konstytucji nie ma przesłanek by jej zakazać. Tym mniej interesuje mnie zdanie na ten temat domorosłej mądralińskiej, która ma poczucie praworządności niczym kurek na dachu. XDI to jest właśnie współczesny język porozumienia się, gdy ma się odmienne zdanie. Dno, dna. A Ty znasz Konstytucję RP? Czytałeś/łąś ją chociaż raz? Coś tam z niej zrozumiałeś/łaś?Weź, nagle PiSdy zaczęli konstytucję szanować? A podrukowali już te wyroki sprzed czterech lat? Teraz się nagle konstytucją zasłaniacie, jak qrwa dziewictwem |
|
"Zachęcanie uczniów przez część nauczycieli do udziału w wydarzeniach ulicznych jest postawą skrajnie nieodpowiedzialną" - powiedział minister edukacji i nauki Przemysław Czarnek. Zapowiedział wyciągnięcie konsekwencji wobec tych osób, które narażają dzieci.
|
|
Tobie to chyba płacą za siedzenie na tym lewackim,polskojezycznym portalu...tak się składa,że u mnie wszyscy sasiedzi mają takie same poglądy..po za tym nie dbam o to czy ktoś wie,czy nie,bo ja nie urywam swoich poglądów gimbusie..
|
|
Tobie to chyba płacą za siedzenie na tym lewackim,polskojezycznym portalu...tak się składa,że u mnie wszyscy sasiedzi mają takie same poglądy..po za tym nie dbam o to czy ktoś wie,czy nie,bo ja nie urywam swoich poglądów gimbusie..Jeszcze nikt mnie dziwię się tak ładnie nie skomentował. XD Ale to nawet lepiej że się nie ukrywasz. Łatwiej cię będzie spakować do drogi. XD |
|
"I dodają: – Do zobaczenia już w środę - wysyłajcie informacje na grupy szkolne, bierzcie ze sobą jak najwięcej ludzi. To już jest wojna."
Ten fragment mówi wszystko. I zgadzam się, to jest wojna. Pewne granice już przekroczono.
|
|
Tobie to chyba płacą za siedzenie na tym lewackim,polskojezycznym portalu...tak się składa,że u mnie wszyscy sasiedzi mają takie same poglądy..po za tym nie dbam o to czy ktoś wie,czy nie,bo ja nie urywam swoich poglądów gimbusie..Houston, we have problem! Będziemy potrzebować większej, dużo większej rakiety... Dzidka, jeśli tak bardzo cię razi ten lewacki, polskojęzyczny portal, to co to jeszcze robisz? Idź być Dzidką gdzie indziej. Taki na przykład nasz dziennik, czy do gazety polskiej. Ale oboje wiemy, że nie pójdziesz. Tamtejsi redaktorzy za bardzo boją się komentarzy. Jesteś pewna, Dzidka, że wszyscy? XD |
|
DramatLiryka, epika, PiS. XD |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|