Ja mam nadzieję, że zagospodarują ten teren. Zablokowali go na kilkanaście lat dla właścicieli gruntów a teraz chcą zrobić z niego tereny zielone. Niech swoje prywatne działki przekształcą na tereny zielone i płacą podatki.Pisałem już, że z "zagosP0darowania" tego terenu będą nici. Z balona na biurwowacach P0wietrze zeszło już 3 lata temu (mnóstwo pustostanów), a z manii na kurniki właśnie schodzi. Nawet dewelo-buraczki z Loży nie są tak głupie, żeby zaciągać kredyty pod banki ziemi na terenach, z których dojazd do centrum w szczycie to min. 40 min., zwłaszcza kiedy liczba niesprzedanych kurników w znacznie lepszych lokalizacjach rośnie w nieP0Kojącym tempie.
|
|
Tereny Zielone są za torami. A ten wąwóz to teren do zaśmiecania, picia alkoholu i wyjście na spacer z czworonogiem. O jakim mówimy terenie zielonym w tym wąwozie, mieszkam na tym osiedlu. Wąwóz jest zakrzaczony i brudny od 20 lat nie widziałem żeby miasto chociaż raz tam sprzątało.Interesujące, że ta wrzutka przyP0mina dokładnie teksty dot. planów "zagosP0darowania" GCz. Przypadek? Nie sądzę.Wylazło szydło z dewelo-worka. Wasze sprzeczne K0munikaty to może już znak, że deweloburaczki wobec deficytu jelonków i nadwyżek P0daży kurników zaczynają sobie skakać do gardeł jak wściekłe psy. |
|
Masz rację, przypadek. Mieszkam tam od 40 lat i jestem właścicielem gruntu w tym wąwozie. Więc dobrze wiem jaki był plan zagospodarowania przestrzennego i jak w chwili obecnej wygląda ten teren.No to sorki, ale w obecnej sytuacji nie znajdą się chętni do "uP0rządK0wania" tego terenu - nawet za P0mocą lasu "akademiKÓw". Dewelo-getta na wyp1zdowie też są już passe, nie mówiąc już o biurwowcach. |
|
Ratusz Łysogrodu "chcący ocalić zieleń" - Panie Smaga, chcesz Pan ubawić Czytelników uprawiając sci-fi? P0 co włączać się w maskirowkę?
|
|
sra_K_a - najpierw P0dważasz Nieomylność Planistyczną Urbanisty Jakubowickiego, a P0tem sam sobie klepiesz minusiki? K0go chcecie nabrać tą maskirowką?
|
|
Nigdzie nie jest zapisane, ze każdy buraczek posiadający parę hektarów w obrębie Dziadogród będzie ubogacony. Ci, którzy nie załapali się w P0rę na manie biurwowcowe i kurniK0we, powinni jak najszybciej wyleczyć się z iluzji i wziąć sie do uczciwej roboty.
|
|
sra_K_a, lepiej P0myśl, co ty ścierK0, będziesz robić, kiedy dewel0-buraczK0m zabraknie kapuchy do sP0nsorowania naganiaczy.
|
|
Miło popatrzeć, jak kronikidewelorozwoju pianę toczy. A jeszcze milej się robi na sercu, kiedy człowiek zda sobie sprawę z tego, jak ten troll się nie zna i jak fakty przeczą jego wklejkom opłacanym przez PiS.
|
|
No, dewelomatołku, daj głos. Ujadaj, PiSowski Azorku, ujadaj. Nie ma opindalania się!
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi(konta "kronikidewelorozwoju", "stop_propagandzie" oraz "drzuk" to rzecz jasna również Monisia).
|
|
kronikidewelorozwoju , tak się zastanawiałem, czy ty jesteś głupi, czy tylko wynajęty. Jedno jest pewne - kronikidewelorozwoju znowu dziś będzie walił te swoje głupoty bez opamiętania. Ale czasy bez PiSu wkrótce nadejdą, przestaną mu płacić za tę trollerkę i odejdzie w niebyt. A na forum zapanuje wreszcie spokój.
|
|
Miło popatrzeć, jak kronikidewelorozwoju pianę toczy. A jeszcze milej się robi na sercu, kiedy człowiek zda sobie sprawę z tego, jak ten troll się na niczym nie zna i jak fakty przeczą jego wklejkom opłacanym przez PiS. No, dewelomatołku, ujadaj, ujadaj. Nie ma opindalania się, PiSowski Azorku !
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|