Prawidłowa decyzja rady miasta i Żuka. Niestety w przypadku górek czechowskich okazali się hipokrytami. Mało tego, że argumenty są niemal takie same jak w tej sprawie, to bloki na górkach mają być budowane na terenach zielonych , cennych przyrodniczo i kluczowych dla zachowania klinu napowietrzającego dla całego Czechowa i nie tylko. Czy tylko ja mam wyraźny dysonans poznawczy w stosunku do działań rady miasta i prezydenta Żuka ?
|
|
Wcale tu nie chodzi o naturę tylko , o to , że część mieszkańców bloków wybudowanych na działkach pracowniczych i terenach po zakładzie zieleni nie chce mieć nowych sąsiadów . Argument , że tu bloki nie będą pasować upada , ponieważ za szpalerem topoli bloki już są od kilku lat .
|
|
Prawidłowa decyzja rady miasta i Żuka. Niestety w przypadku górek czechowskich okazali się hipokrytami. Mało tego, że argumenty są niemal takie same jak w tej sprawie, to bloki na górkach mają być budowane na terenach zielonych , cennych przyrodniczo i kluczowych dla zachowania klinu napowietrzającego dla całego Czechowa i nie tylko. Czy tylko ja mam wyraźny dysonans poznawczy w stosunku do działań rady miasta i prezydenta Żuka ?"bloki na górkach mają być budowane na terenach zielonych". No obawiam się że piszesz bzdury. Deweloper bloki chce budować nie na terenach zielonych tylko na działkach na których już teraz według miejscowego planu mógłby stawiać np. galerię handlową albo obiekty sportowe. |
|
Wcale tu nie chodzi o naturę tylko , o to , że część mieszkańców bloków wybudowanych na działkach pracowniczych i terenach po zakładzie zieleni nie chce mieć nowych sąsiadów . Argument , że tu bloki nie będą pasować upada , ponieważ za szpalerem topoli bloki już są od kilku lat .Zawsze jest jakiś interes, szczególnie tych, którzy mieszkają w domkach jednorodzinnych. I tutaj i na górkach chodzi właśnie o widoki z tarasów a nie o naturę czy ekologie. A że Ci, kórzy te widoki mają to przypadkiem zarządzają tą gazetą to mają głos... |
|
Kiedy te badania robiłeś ? Przed zakładaniem nowego konta , czy po ? Bo patrząc na łapki przy twoich wpisach to z Żukiem sromotnie przegrywasz .Prawidłowa decyzja rady miasta i Żuka. Niestety w przypadku górek czechowskich okazali się hipokrytami. Mało tego, że argumenty są niemal takie same jak w tej sprawie, to bloki na górkach mają być budowane na terenach zielonych , cennych przyrodniczo i kluczowych dla zachowania klinu napowietrzającego dla całego Czechowa i nie tylko. Czy tylko ja mam wyraźny dysonans poznawczy w stosunku do działań rady miasta i prezydenta Żuka ?Nie tylko Ty. Większość mieszkańców Lublina ma już dosyć hipokryzji prezydenta Żuka. |
|
Ta sama sytuacja jest przy Onyksowej. Dlaczego stawiany jest prawie dwa razy wyższy budynek z mieszkaniami obok dużo niższej zabudowy? Tutaj ta zasada nie obowiązuje ???
|
|
Prawidłowa decyzja rady miasta i Żuka. Niestety w przypadku górek czechowskich okazali się hipokrytami. Mało tego, że argumenty są niemal takie same jak w tej sprawie, to bloki na górkach mają być budowane na terenach zielonych , cennych przyrodniczo i kluczowych dla zachowania klinu napowietrzającego dla całego Czechowa i nie tylko. Czy tylko ja mam wyraźny dysonans poznawczy w stosunku do działań rady miasta i prezydenta Żuka ?Nie tylko Ty. Większość mieszkańców Lublina ma już dosyć hipokryzji prezydenta Żuka. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|