Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Niech odsprzeda grunty TBV, oni postawią co chcą. Porada biznesowa gratis.
Odpowiedz
Już ścier_K_a deweloperska przystąpiła do sypania minusikami. Koniec twojego POdłego zatrudnienia jest bliski, srom_K_u, bo deweloperka, która dotąd wsPÓlnie wspierała POczynania swojego kamerdynera w ratuszu wobec braku świeżych jelonków wkrótce skoczy sobie do gardeł jak wściekłe psy i tak skończy się finansowanie twojej POdłej POwiatowej agencji PR.
Odpowiedz
Co ty ***isz
Odpowiedz
Powinien się cieszyć, że nie należy do Loży, w związku z czym dewelo-fanklub POkazał mu środkowy palec. Przynajmniej nie wpakuje się w kolejny byznes-niewypał, jak świecące pustkami apartamĘty pod wynajem. Jelonków już ze świecą szukać, panie "ynwestor". Pora wziąć się do uczciwej roboty. (minusikuj od począt_K_u, gdnido dewelopers_K_a)
Odpowiedz
 Nie sądzę, żeby w obecnych okolicznościach tebewał otrzymało kredyt na przejęcie. Bilanse dawnych królów dewelo-grodu pozbawionych teraz dopływu świezych jelonków, wyglądają niewiele lepiej, niż karczmarzy,
Odpowiedz
Tak bez referendum? Dlaczego prezydent Żuk nie zorganizował referendum i nie zapytał mieszkańców o zdanie?
 Na dewelo-folwarku niektórzy deweleporzy są bardziej równi, a inni mniej.
Odpowiedz
Jak można stawiać znak równości między wydaniem zgody na budową bloków przy Dożynkowej a wydaniem zgody na budowę bloków przy Jałowcowej? Nie wiem co bierzesz, ale naprawdę bierz tego mniej.
Odpowiedz
srome_K_, łajzo deweloperska, przestań -owijać- dewelo-goovno w sreberka "rozwoju". Każdy kto ma minimum funkcjonujących szarych komórek, widzi, jak skorumPOwana jest dewelo-gubernia. Żadna ilość minusików nie przykryje mechanizmów, według których działa dewelo-folwark, ani też nie zaPObieże upadkowi tej piramidy.
Odpowiedz
Monisia nie wiem czy ty piszesz do kogoś czy do siebie ale mam jedną dobrą radę dla ciebie. Rzuć tę chamską i prymitywną trollerkę i poszukaj jakiejś normalnej roboty. Nie wiem czy na tym forum jest choćby jedna osoba która nie wymiotuje na widok nicków Monisia lub kronikidewelorozwoju którymi to się na przemian posługujesz. Daj sobie spokój z hurtowym, trwającym po kilkanaście godzin każdego dnia, wrzucaniem z różnych kont bełkotliwych "komentarzy" o dewelo-rozwoju.
Odpowiedz
 Pazerni geszefciarze z tebewał zainwestowali ostatnie wolne środki w dewastację górek pod pretekstem budowy "ścieżki" (ścieżka - szerokość 3 metry, pas dewastacji ok. 30 m). Czy są tak głupi, żeby nadal wierzyć w mozliwość upchnięcia jelonkom kilku tys. wyrobów mieszkaniopodobnych, czy robią to po prostu w desperackim akcie zemsty na tych, którzy "utrudniali" tym cwaniakom o mentalności cinkciarzy zrobienie przekrętu 700-lecia?
Odpowiedz
Już ścier_K_a deweloperska przystąpiła do sypania minusikami. Koniec twojego POdłego zatrudnienia jest bliski, srom_K_u, bo deweloperka, która dotąd wsPÓlnie wspierała POczynania swojego kamerdynera w ratuszu wobec braku świeżych jelonków wkrótce skoczy sobie do gardeł jak wściekłe psy i tak skończy się finansowanie twojej POdłej POwiatowej agencji PR.
 monisia, ogarnij się chłopie, "pó" się nie pisze wielkimi literami
Odpowiedz
Monisia nie wiem czy ty piszesz do kogoś czy do siebie ale mam jedną dobrą radę dla ciebie. Rzuć tę chamską i prymitywną trollerkę i poszukaj jakiejś normalnej roboty. Nie wiem czy na tym forum jest choćby jedna osoba która nie wymiotuje na widok nicków Monisia lub kronikidewelorozwoju którymi to się na przemian posługujesz. Daj sobie spokój z hurtowym, trwającym po kilkanaście godzin każdego dnia, wrzucaniem z różnych kont bełkotliwych "komentarzy" o dewelo-rozwoju.
Jest na tym forum co najmniej jedna osoba, która nie wymiotuje na widok nicków Monisia. Dzieje się tak dlatego, że taka osoba, będąc tak nadwrażliwa, jak piszesz, musiałaby już nie żyć na widok innych nicków — szczególnie tych pochwalających  patodeweloperkę  i  patopolitykę . W sumie to powinieneś być wdzięczny Monisi, bo bez osób jej podobnych zionęłoby tu jak z forum zjazdu KC PZPR, PiS,  PO,  PSL, czy jakiegoś  innego SLD.
Odpowiedz
Jak można stawiać znak równości między wydaniem zgody na budową bloków przy Dożynkowej a wydaniem zgody na budowę bloków przy Jałowcowej? Nie wiem co bierzesz, ale naprawdę bierz tego mniej.
Oczywiście, że taki znak równości byłby nieuprawniony, bo z jednej strony niezgoda z prawem budowlanym dywersyfikacja pozwoleń na budowę w tym samym obrębie geodezyjnym, a z drugiej strony odmowa wydania skonsolidowanych warunków zabudowy dla takiego samego obszaru tej samej dzielnicy i tego samego miasta. Jeżeli ktokolwiek miałby zacząć brać czegoś mniej, to ty  niezwłocznie  powinieneś dawkę zwiększyć.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...