Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
280 tys, 100 tys. ..nieźle odłożyła starsza Pani z Jarkowego. Mojej matce brakuje na leki bo PiSowe leki za darmo seniorom = płatne 100 procent. Jak odłożyć kilkaset tysięcy kiedy na jedzenie i leki zostaje ok 700 zł ?
Odpowiedz
280 tys, 100 tys. ..nieźle odłożyła starsza Pani z Jarkowego. Mojej matce brakuje na leki bo PiSowe leki za darmo seniorom = płatne 100 procent. Jak odłożyć kilkaset tysięcy kiedy na jedzenie i leki zostaje ok 700 zł ?
 Czy to zbrodnia mieć oszczędności? A może ta Pani po prostu niedawno sprzedała mieszkanie żeby mieć kasę na życie? Odpuść jej człowieku, po co te żale i głupie teksty... 
Odpowiedz
 Rzucić leki i zacząć leczyć przyczyny kłopotu zdrowotnego naturalnymi środkami. Jak wyleczysz to nie musisz już potem nic brać. Lekarze i koncerny tylko wydrylują kieszeń a te ich drogie leki pogarszają stan a guzik leczą. Sprawdź też mamę, czy farmaceutyczna piguła nie naciąga ją na coś, wchodzą babcie po 1 rzecz wychodzą z kilogramem śmieciowych pastylek, które im niszczą zdrowie. Co do oszczędności, cóż - nie każdy żyje na zerze, kobieta umie oszczędzać plus pewnie jakiś spadek dostała, albo wsparcie rodziny, miała czas się dorobić, nie brała kredytów. Nie zazdrość. To jej sprawa, że jest bogata, nie każdy ciuła od pierwszego do pierwszego ok?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...