A może trzeba zwiększyć liczebność? Katowice 290 tyś mieszkańców a tamtejsza komisja liczy sobie ponad 40 członków, dokładnie 42.
|
|
***youtube.com/watch?v=tHDgHJ2kgj8Tylko się przypadkiem nie zesraj z tego podniecenia, napięcia, wścieklizny i gorączki... Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni tego skończonego kretyna? Jest to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku... |
|
Fundacja Wolności czyli zbrojne ramię PiS dla odwrócenia uwagi zajmuje się głupotami typu czy członek komisji w Lublinie powinien zarabiać 280 zł czy 275 i czy powinno ich być 20 czy 18, a tymczasem prawdziwe afery wybuchają niemal codziennie i o tym cisza. A to 70 mln wydają na wybory których nie było, a to kupują respiratory od handlarza bronią a to wypuszczają karabinek Grot na który poszło pół miliarda a okazał się tak wielkim bublem że trzeba go w pośpiechu oddawać do fabryki celem usunięcia kilkudziesięciu usterek, po tym jak sprawą zainteresował się onet. Działalność darmozjadów z Fundacji Wolności to zwykły pic na wodę i ma służyć jedynie odwróceniu uwagi od prawdziwych pisowskich afer.
|
|
wszystkie twoje wypowiedzi doskonale oddają prawdziwe, podłe i jakże wyrachowane obliczeTylko się przypadkiem nie zesraj z tego podniecenia, napięcia, wścieklizny i nienawiści... Jest jeszcze ktoś, kto nie ma dość bredni tego skończonego kretyna? Jest to zapewne dalszy ciąg sraczki umysłowego kastrata, ameby, rozwielitki. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wykastrowanym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. Znów idiota bredzi - i chce mi zaszkodzić - pocałuj mnie tam, gdzie - słonko nie dochodzi. Znów ten debil bredzi - i aż sam się prosi - by go nazwać tym, co - byk pod brzuchem nosi. Znów wodolej przylazł - i nic się nie zmienia - chyba się z baranem - na łby pozamieniał. Znów oszołom bredzi - znowu brednie smali - dziwią się sąsiedzi - albo wziął się oćpał, albo ziół popalił. I jak piesek mały - albo kawał wieprza - jak nie wie co robić - do mnie się przypie...I jak kawał wieprza - czy innego knura - jak nie wie co pisać - w brednie daje nura. Znów wodolej przylazł - znowu brednie sadzi - najlepszy psychiatra - nic tu nie poradzi. Kastrat umysłowy - w bredniach nie przebiera - do łba baraniego - nic już nie dociera. Wciąż ten bełkot płynie - tak na każdym kroku - chyba tłumok mierzy - w tytuł Głupca Roku... |
|
Wiadomo było, że prędzej czy później ktoś się weźmie za tą kurę znoszącą złote jaja. Jeden członek powinien przeprowadzać jedną kontrolę tygodniowo.
|
|
@ Zgredek Edek: "Tylko się przypadkiem nie zesraj z tego podniecenia, napięcia, wścieklizny i gorączki..." - ty już nie raz się zesrałeś( i wciąż zresztą srasz) pod niejednym artykułem, dostajesz jakiegoś mężowskiego wybrzuszenia jak piszesz te swoje wklejki-rymowanki? najwidoczniej, poza tym te napięcia, wścieklizny i gorączki wprost promieniują z tych twoich wklejek-rymowanek, nikogo nie oszukasz, wszyscy zdążyli zapoznać się z twoim małym charakterkiem, wszystkie twoje wypowiedzi doskonale oddają prawdziwe, podłe i jakże wyrachowane oblicze tej najbardziej skrajnie lewej stronyKolejny wysryw gębosraja. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|