Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Smaga!!!!!!!
Odpowiedz
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić
Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź , fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję
Odpowiedz
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie rosną.
 Widzę, że mamy na forum wybitnego specjalistę od pielęgnacji zieleni. Może opowiedz co należy robić z sadzonkami w przypadku ulewnych deszczy? Rozkładać nad nimi parasole czy lepiej po ustaniu opadów osuszać ich systemy korzeniowe suszarką?
Odpowiedz
Widzę, że mamy na forum wybitnego specjalistę od pielęgnacji zieleni
To jest "specjalista" od wszystkiego, czyli od niczego. Szlaja się po forum od rana do nocy, kopiuje-wkleja i sępi parę marnych centów za trollowanie.Tak brakuje papu? Niech napisze, przeleję z litości parę groszy.
Odpowiedz
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie
Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem)
Odpowiedz
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie
Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem)
Odpowiedz
W Dzienniku Wschodnim wszyscy i wszystko atakuje drzewa nawet samochody spadają na drzewa w czasie burzy ( tytuł do materiału wideo już usuniętego )
Odpowiedz
Odpowiedz
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy.
Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić
Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
No to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie.Przypadek? Nie sądzę.
No to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
No to sprzątamy. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie...  "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie "bezużytecznie" rosną.
No to sprzątamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) 
Odpowiedz
CzegoK0lwiek się dotknie Betonowe SłoneczK0, mamy obraz nędzy, rozpaczy i rosnącego eksP0nencjalnie długu.
No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie "bezużytecznie" rosną.
No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy)
Odpowiedz
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie.Przypadek? Nie sądzę.
Odpowiedz
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy. Właściwa nuta zieleni w Dewelogrodzie.
Odpowiedz
CzegoK0lwiek się dotknie Betonowe SłoneczK0, mamy obraz nędzy, rozpaczy i rosnącego eksP0nencjalnie długu. Na nic starania tłuczka z agencji pr - każdy myślący widzi, że PR Sułtana jest nagi.
Odpowiedz
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...