Smaga!!!!!!!
|
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacićPruj się, pień, szalej, pluj, gryź , fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję |
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie rosną.Widzę, że mamy na forum wybitnego specjalistę od pielęgnacji zieleni. Może opowiedz co należy robić z sadzonkami w przypadku ulewnych deszczy? Rozkładać nad nimi parasole czy lepiej po ustaniu opadów osuszać ich systemy korzeniowe suszarką? |
|
Widzę, że mamy na forum wybitnego specjalistę od pielęgnacji zieleniTo jest "specjalista" od wszystkiego, czyli od niczego. Szlaja się po forum od rana do nocy, kopiuje-wkleja i sępi parę marnych centów za trollowanie.Tak brakuje papu? Niech napisze, przeleję z litości parę groszy. |
|
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobniePruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem) |
|
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobniePruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem) |
|
W Dzienniku Wschodnim wszyscy i wszystko atakuje drzewa nawet samochody spadają na drzewa w czasie burzy ( tytuł do materiału wideo już usuniętego )
|
|
|
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy.Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacićPruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy.No to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie.Przypadek? Nie sądzę.No to sprzątamy. Pruj się, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy.No to sprzątamy. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie "bezużytecznie" rosną.No to sprzątamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
CzegoK0lwiek się dotknie Betonowe SłoneczK0, mamy obraz nędzy, rozpaczy i rosnącego eksP0nencjalnie długu.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie "bezużytecznie" rosną.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Kiedy "eK0log" z Jakubowic bierze się za park czy inną zieleń, to zawsze K0ńczy się P0dobnie.Przypadek? Nie sądzę.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Najprzyjemniej brzmi szelest banknotów w kieszeni K0ncesjonowanego wyK0nawcy. Właściwa nuta zieleni w Dewelogrodzie.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
CzegoK0lwiek się dotknie Betonowe SłoneczK0, mamy obraz nędzy, rozpaczy i rosnącego eksP0nencjalnie długu. Na nic starania tłuczka z agencji pr - każdy myślący widzi, że PR Sułtana jest nagi.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
P0dczas takiego cyklu "nasadzanie-usychanie-nasadzanie od nowa" można przynajmniej K0goś ubogacić, nie to co, kiedy właściwie posadzone i pielęgnowane drzewa po prostu sobie "bezużytecznie" rosną.No to zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|