Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Szumnie otwierany parking „Park & Ride” niezbyt się przydaje

Utworzony przez Adam_z_Lublina, 8 października 2020 r. o 12:11 Powrót do artykułu
A ty cwaniaczku myslisz, że ludzie nie widzą tego waszego trollowania? Żebyś się nie zdziwił. Kierownik dewelofarmy obetnie premię za dziadowską pracę.
 Agent_srome_K_ musi się nieźle naPOcić plusując swoje wazeliniarskie pseudo-komentarze. I ciągle mnie molestuje pod loginem uwaga_na_trole_z_ pis. Skąd pan "bardzo ważny" arurek wytrzasnął takiego psychola? A może to on sam obrabia forum za dewelosrebrniki?
Odpowiedz
Koronawirus, rekordowe dzienne przyrosty chorych, izolacja, strach przed zbiorowym podróżowaniem. No po prostu idealny moment na ocenę takich inwestycji. Pulitzer się należy dla autora artykułu.
 Bingo, kto normalny zdecyduje się w obecnych uwarunkowaniach na przesiadkę z samochodu do autobusu? Tylko idiota, albo chory na głowę.
Odpowiedz
W dużych miastach na zachodzie Europy takie rozwiązanie się sprawdza dlatego że są one objęte strefą ekologiczną do której wjazd wiąże się z niemałą opłatą
Odpowiedz
A ja myślałam że to świetne rozwiąznie, ale porażka.
Odpowiedz
Strona 3 z 3

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...