Szkoda, że gdy ksiądz złośliwie dzwoni dzwonem o szóstej rano w niedzielę, to nie można go na dwa lata do puchy posłać- byłby święty spokój przez te dwa lata...
|
|
Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?
|
|
"Takich scen w kościele jeszcze nie było". Były gorsze. W kościołach pewnie mniej, ale za to na sąsiadujących z nimi plebaniach...
|
|
Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Nie, to "pokolenie JPII". |
|
"Takich scen w kościele jeszcze nie było". Były gorsze. W kościołach pewnie mniej, ale za to na sąsiadujących z nimi plebaniach...sporo wiesz co tam się działo... czyżby twoja nienawiść do Kościoła wynikała z tego że wcześniej byłeś kościelnym? |
|
Ordynarni prostacy słowa POwskich prominentów o opiłowaniu polskiego, katolickiego kościoła wprowadzają w czyn, jak czytamy z zadowoleniem boberka i jemu podobnych zwolenników PO- opiłowywania. Możemy sobie wyobrazić los katolików po ewentualnym przejęciu władzy przez Tuska i jemu podobnych.
|
|
Rok 2019, Wola Gułowska. Pijany ksiądz odprawiał mszę. Parafianka twierdzi, że wymiotował na ołtarz...
|
|
Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Wydaje mi się że jednak to byli POlacy katolicy. Ochrzczeni i uczęszczali na lekcje religii. Może w przeszłości byli nawet ministrantami. A ich rodzice na pewno głosowali na piss, bo nic nie zniszczyło tak kościoła jak sojusz kościoła z piss. |
|
Nie żydy czasem jakie ?
|
|
@antypiss
Stało się i to bardzo dużo.
|
|
Kolejne kłamstwo zaślepionego nienawiścią człowieka.Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Nie, to "pokolenie JPII". |
|
Ordynarni prostacy słowa POwskich prominentów o opiłowaniu polskiego, katolickiego kościoła wprowadzają w czyn, jak czytamy z zadowoleniem boberka i jemu podobnych zwolenników PO- opiłowywania. Możemy sobie wyobrazić los katolików po ewentualnym przejęciu władzy przez Tuska i jemu podobnych.Dlaczego wy macie tak zryte pod beretami? Nie chodzi o katolików, a o kler. |
|
Wydaje się, że tego wpisu dokonało dziecko lub wnuk bezpiecznika z IV departamentu, który specjalizował się w walce z Kościołem i ludźmi przyznającymi się do przynależności do grona wierzących. Na wszelki wypadek chrzcili swoje dzieci dyskretnie, wieczorami, w zakrystii, żeby koledzy z pracy i przełożeni niczego się nie dowiedzieli. Potem gorliwie wymyślali plotki i rozpowszechniali je.Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Wydaje mi się że jednak to byli POlacy katolicy. Ochrzczeni i uczęszczali na lekcje religii. Może w przeszłości byli nawet ministrantami. A ich rodzice na pewno głosowali na piss, bo nic nie zniszczyło tak kościoła jak sojusz kościoła z piss. |
|
Nie. Byłem wierzącym i tzw. praktykującym katolikiem. Ale nigdy nie straciłem rozumu. I zawsze potrafiłem rozdzielić kwestię wiary i religii od kleru."Takich scen w kościele jeszcze nie było". Były gorsze. W kościołach pewnie mniej, ale za to na sąsiadujących z nimi plebaniach...sporo wiesz co tam się działo... czyżby twoja nienawiść do Kościoła wynikała z tego że wcześniej byłeś kościelnym? |
|
Nie, chłopcze. To nie jest żadne kłamstwo. To takie samo bezpodstawne przypuszczenie, jak twoje. Widzisz, jak łatwo wpadasz w zastawione przez siebie samego sidła?Kolejne kłamstwo zaślepionego nienawiścią człowieka.Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Nie, to "pokolenie JPII". |
|
Kiedy im fujary poodpadają i będą szczać przez rurkę wtedy zrozumieją co zrobili.
|
|
Warto przy okazji nadmienić, że z aparatem bezpieczeństwa socjalistycznego państwa współpracowało nawet 30% duchownych katolickich...Wydaje się, że tego wpisu dokonało dziecko lub wnuk bezpiecznika z IV departamentu, który specjalizował się w walce z Kościołem i ludźmi przyznającymi się do przynależności do grona wierzących. Na wszelki wypadek chrzcili swoje dzieci dyskretnie, wieczorami, w zakrystii, żeby koledzy z pracy i przełożeni niczego się nie dowiedzieli. Potem gorliwie wymyślali plotki i rozpowszechniali je.Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Wydaje mi się że jednak to byli POlacy katolicy. Ochrzczeni i uczęszczali na lekcje religii. Może w przeszłości byli nawet ministrantami. A ich rodzice na pewno głosowali na piss, bo nic nie zniszczyło tak kościoła jak sojusz kościoła z piss. |
|
KOŚCIÓŁ WIELOKROTNIE ZDRADZAŁ POLSKĘ, trochę historii: 1791-Konstytucja. Kościół uznaje ją za zamach stanu; 1792-Targowica Prymas Polski i 7 biskupów wzywa Rosję do interwencji; 1794 Kościoszkowcy wieszają biskupów i księży zdrajców. Prymasowi Poniatowskiemu pozwalają zażyć truciznę; 1832-powstanie listopadowe papież Grzegorz XVI potępia powstanie; 1863 papież Pius IX potępia powstanie styczniowe; 1894 Papież Leon XIII nakazuje polskim biskupom i wszystkim obywatelom posłuszeństwo zaborcom; 1919 Watykan jako jeden z ostatnich uznaje polską niepodległość dopiero pod naciskiem państw zachodnich; 1939 Watykan uznaje niemieckich biskupów na ziemiach Polskich, łamiąc konkordat; 1950-Kościół deklaruje, że będzie zwalczał żołnierzy wyklętych nazywając ich bandytami; lata-80 co 6 ksiądz współpracuje z SB donosząc na opozycjeWydaje się, że tego wpisu dokonało dziecko lub wnuk bezpiecznika z IV departamentu, który specjalizował się w walce z Kościołem i ludźmi przyznającymi się do przynależności do grona wierzących. Na wszelki wypadek chrzcili swoje dzieci dyskretnie, wieczorami, w zakrystii, żeby koledzy z pracy i przełożeni niczego się nie dowiedzieli. Potem gorliwie wymyślali plotki i rozpowszechniali je.Czyżby młodzieżówka PO zaczęła gorliwie realizować wytyczne w sprawie opiłowywania katolików?Wydaje mi się że jednak to byli POlacy katolicy. Ochrzczeni i uczęszczali na lekcje religii. Może w przeszłości byli nawet ministrantami. A ich rodzice na pewno głosowali na piss, bo nic nie zniszczyło tak kościoła jak sojusz kościoła z piss. |
|
Kiedy im fujary poodpadają i będą szczać przez rurkę wtedy zrozumieją co zrobili.Jakby fujarki miały odpadać za takie coś, to połowa księży chodziłaby popiskując cieniutkim głosem, bo nie takie rzeczy robili. |
|
Zaślepiony nienawiścią troll, miłośnik zastawiania sideł, czyli K-łusownik, niebawem oskarży dzieci z przedszkola, że należą do pokolenia JPII... Jak zwykle łże.
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|