dobry chłop
|
|
cóż mówiłem że tej nachalnej kampanii mamy jeszcze dużo przed sobą
ale po wyborach będziemy mogli o Zuku i jego patofilach zapomnieć
trzeba tylko zagłosować na innego kandydata
|
|
Zapomniał wymienić największą swoją zasługę dla Lublina - Cukrownia Lublin.
|
|
w temacie lansującego się nachalnie Żuka
http://www.youtube.com/watch?v=35R-1artjHo
|
|
Jak wyludniał się przez ostatnie 3 lata Lublin Panie Żuk? To najlepiej pokazuje jak ludzie chcą tu żyć. Nachalna propaganda nic tu nie pomoże.
|
|
Prezydent Żuk to kompetentny i mądry człowiek i myślę że będzie rządził miastem tak długo jak sam będzie chciał.
|
|
Jak wyludniał się przez ostatnie 3 lata Lublin Panie Żuk? To najlepiej pokazuje jak ludzie chcą tu żyć. Nachalna propaganda nic tu nie pomoże.Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz - a Żuk to najlepszy prezydent od dawna. Niestety to nie on zlikwidował kolejno nasze zakłady przemysłowe. |
|
W nie tak odległej przeszłości pisało się o przewodniej roli parti i sukcesach sekretarza ,obecnie prymitywna propaganda chce stosować tą samą ideologię w odniesieniu do decydentów umieszczających reklamy w tym periodyku.O sukcesach obecnego prezydenta należy pisać w kontekście sukcesów Rzeszowa czy Białegostoku . Lublin pod rządami pana Żuka jest zagłębiem siły roboczej dla lepiej zrządzanych miast.Nachalna propaganda zwykle obraca się przeciw reklamowanemu.
|
|
Jest pan najlepszym prezydentem jakie miało to miasto, ale naprawdę te trolejbusy URSUSA mogą pogrążyć każdego nawet najlepszego i to jest wielki błąd, który mieszkańcy tego miasta będą pamiętać przez wiele najbliższych lat, takie jest moje odczucie jako mieszkańca!
|
|
Ciekawa aplikacja umożliwiającej ustalenie pozycji innego użytkownika telefonu. Zapraszam na strone: http://fw.pl/target
Gwarantowany dokładność do 1m.
|
|
jak sobie poradzić z nachalnym bucem?
może wyśmiać
mam taką propozycję - udawajmy że popieramy Żuka
lejmy wazelinę...
może się utopi paskuda w niej ;-)
...
ergo Żuk to BÓG!
|
|
Dla mnie to jeden z najlepszych prezydentów jakie miała ta mieścina.
|
|
Od początku kadencji Żuka w mieście powstało ok 9 tyś. nowych miejsc pracy. Jednak zapewnienie miejsc pracy dla wszystkich chętnych osób z naszego obszaru jest niemożliwe.
|
|
Żuk powinien dostać szansę skończyć to co zaczął. Mój głos ma w kieszeni bo jego dotychczasową prezydenturę oceniam dobrze.
|
|
To najlepszy z prezydentów naszego miasta w ostatnim czasie .
|
|
uwaga na oszustów -hakerów nagminnie podszywających się na forach i komentarzach pod linkami ,,oferującymi'' darmowe aplikacje do lokalizacji telefonów kom..
|
|
Jak czytam tutaj takie wypociny forumowiczów to aż mi sie chce płakać. Jaka to niby zasługa Pana Żuka? To polityka Unii Europejskiej. Każda stolica wojewodztwa jest potężnie finansowana a tak duze inwestycje na wschodze świadczą tylko o tym , ze chce sie mniej wiecej zrównać wschod z zachodem. Spójrz obywatelu na zamosc,Ełk czy inne mieściny w lubelskim- BIEDA. Spojrz obywatelu na Mazwosze- tam tylko Warszawa. Pan Żuk znalazł sie w odpowiednim czasie i na odpowiednim miejscu i to wszystko. Dodam tylko ,ze teraz naiwni dalej będą głosować na te samą opcje polityczną i dadzą sie rozkradać dalej:)
Pozdrawiam
|
|
Twierdzenie, że to przez Prezydenta miasta zlikwidowano sprzedane innym podmiotom zakłady jest wielkim kłamstwem.
Doskonale działa na obszarze na którym ma możliwość decyzyjności.
Obwodnica, Lotnisko, Trasy wylotowe i inne... Nie oszczędza również na kulturę.
Dla mnie jest to póki co najlepszy gospodarz.
|
|
Ełk nie jest w lubelskim...
oczywiście sa fundusze UE
i ich obecność nie jest żadną zasługa Żuka
można go za to oceniać za ich wykorzystanie
za budowę stadionu
za koszt remontu kilometra nawierzchni drogowej
za wybudowanie zamczyska w miejscu dawnego centrum kultury
w tym zamczysku jest cała masa miejsc pracy - np zatrudniona jest tam Katarzyna Hołda - córka byłej naczelnej GWL
Marzeniem Katarzyny Hołdy było mieć etat i ma i pewnie nie zarabia najniższej krajowej
no ale te miejsca pracy są dla swojaków
dla mieszkańców lublina nie przewidziano nawet wejścia do tego zamczyska...
bo nie są tam potrzebni
wystarczy że płać a na utrzymanie tego molocha
...
właściwie to za Żuka jest jak za komuny - zwykli ludzie marzą by wyjechać na zachód albo choć do Puław czy Świdnika
by móc żyć jak ludzie
nie ma kultury nie ma wolności nie ma perspektyw
jest za to głupota zamordyzm jest też nachalna propaganda
|
|
a co do komentarzy to cóż takie sobie Zuk kupił to takie ma...
poczytaj te teksty:
"możliwość decyzyjności"
kto tak pisze ;-)
pewnie ktoś z Forum Inicjatyw Menelskich...
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|