Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
|
700 PLN za metr3 dębu....
|
|
700 PLN za metr3 dębu....Ile milionów wyjechało z Puszczy Białowieskiej... |
|
Notatka ambasadora jankesów ujawniona przez WIkiLeaks nie pozostawia złudzeń kto zaspokaja swoje roszczenia . Wtedy zabrakło tuskowym 5 głosów, a jako że "wojna wszystko zmienia", to znaleźli inny sposób. Port Gdańsk z kolejnym rekordem .... DREWNO -w grupie ładunkowej największy skok o 3150 %.700 PLN za metr3 dębu....Ile milionów wyjechało z Puszczy Białowieskiej... |
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.Matołku - gdzie tu masz coś o Żuku? Czy zapłacisz za zniszczone nagrobki, gdy któreś z tych drzew się zawali? Czy wypłacisz odszkodowanie ludziom, którzy zginą, bądź zostaną ranni? Jesteś kompletnym idiotą i trollem robiącym wszystko, by walić w Żuka, czy ma to sens, czy też nie. |
|
Przypominam że nazwałeś mnie damskim bokserem, kiedy ja nigdy nie uderzyłem żadnej kobiety. Jesteś cwelem, c*** ci w dupę.Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.[/quote] Matołku - gdzie tu masz coś o Żuku? Czy zapłacisz za zniszczone nagrobki, gdy któreś z tych drzew się zawali? Czy wypłacisz odszkodowanie ludziom, którzy zginą, bądź zostaną ranni? Jesteś kompletnym idiotą i trollem robiącym wszystko, by walić w Żuka, czy ma to sens, czy też nie.[/quote] [quote][quote]Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.Matołku - gdzie tu masz coś o Żuku? Czy zapłacisz za zniszczone nagrobki, gdy któreś z tych drzew się zawali? Czy wypłacisz odszkodowanie ludziom, którzy zginą, bądź zostaną ranni? Jesteś kompletnym idiotą i trollem robiącym wszystko, by walić w Żuka, czy ma to sens, czy też nie. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|