Niech się inne miasta uczą od naszego Żuczka jak dbać o zdrowie i życie populacji !
|
|
Czy lampy zostaną także zamontowane w autobusach podwykonawców mpk z numerami 18xx, których w wakacje jeździło niewiele mniej niz autobusów należących do samego mpk?
|
|
Niech się inne miasta uczą od naszego Żuczka jak dbać o zdrowie i życie populacji !Jakiego "Żuczka"?!? Przed paru laty zagłosowałem na pełnoletniego pana doktora Krzysztofa Żuka. Czyżby coś się zmieniło? |
|
Jakiego "Żuczka"?!? Przed paru laty zagłosowałem na pełnoletniego pana doktora Krzysztofa Żuka. Czyżby coś się zmieniło?Spokojnie, to tylko bóldup. Polecam maść. I kontrolę stanu nóg - pilnie. Na głowinę za póżno. No i coś na alergię. Bo inaczej jak reakcja alergiczna na najdrobniejszą wzmiankę o czymkolwiek, co ma choćby nawet tylko teoretyczny, wydumany związek z Prezydentem Lublina, nazwać tego nie można. Na koniec. Nie napalajcie się tak strasznie, nie spinajcie d...agrafką - obaj z Moniem. I tak nie dacie rady, czciniegodni...I, cytując złote usteczka samego mistrza Japo: proponuję skoncentrować się na własnym zdrowiu - bez chamskiego podejścia do innych ludzi |
|
Geniusze medycyny z MPK! Nobel dla Fulary i Żuka z medycyny to w takiej sytuacji tylko formalność. Takie lampy wystarczy zamontować wszędzie i wirus zniknie.
|
|
promieniowanie ultrafioletowe( a konkretnie UVC, bo o nim tutaj mowa) nie jest obojętne dla zdrowia ludzi, a jest szkodliwe i to bardzo, o czym należy wiedzieć, toteż miejmy nadzieję, że jeśli miałby być takie lampy montowane wewnątrz pojazdów to z odpowiednimi zabezpieczeniami, by nie narażać na promieniowanie pasażerów. Dobrze by było aby te lampy zabijały tylko wirusy, a nie wykańczały przy okazji pasażerów, bo wówczas jedynym beneficjentem takiego rozwiązania stałaby się onkologia.
|
|
Dobrze by było aby te lampy zabijały tylko wirusy, a nie wykańczały przy okazji pasażerów, bo wówczas jedynym beneficjentem takiego rozwiązania stałaby się onkologia.Mam lepszy pomysł. Odwiedź dobrego psychiatrę i zacznij się leczyć. Zniknij stąd i skończ z zaśmiecaniem forum tymi niebotycznymi bzdurami, majaczeniem bez sensu, niestrawnym bełkotem. Jak nie wkoło Macieju bzdety, brednie o budkach telefonicznych, biletach i rozkładach jazdy, hurtowych zmianach nazw, negocjacjach w sprawie gęstości zabudowy to teraz kolejny porcja bełkotu "od czapy"- bo mi się widzi mi się, choć g....się na tym rozeznaję. Paranoja, paranoja. Chyba uwielbiasz sytuacje, kiedy ludzie na Twój widok znacząco pukają się w głowy, prawda? Polecam solidny mur, i główką go, z rozpędu. Inaczej koszty Twojego leczenia spoczną na barkach Zakładu w Abramowicach. Nota bene takie rozwiązanie (ultrafiolet) od dawna z powodzeniem funkcjonuje w komunikacji miejskiej w takiej na przykład Warszawie. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|