Niestety wszelkiego typu materiały publikowane o katolikach, ttutaj pielgdzzymce stały się znowu do niewybrednych ataków zboczonych lewaków. Cóż agresywne lewackie bydło spod znaku LGTB i coś tam jeszcze może oczywiście robić swoje marsze i to lewakom nie przeszkadza a tutaj owszem bo ciemnota blokuje ulice. Jestem z pewnością lepiej wykształcony niż większość lewaków tutaj komentujących ale przecież oni są tacy światli i nie zabonni. Dla mnie są idiotami którzy nie mają intelektualnych mozliwości myślenia a wystarczy im oglądanie środków masowego porażenia umysłowego by z tamtąd czerpać swoją "wiedzę". Dzisiaj bycie katolikiem to forma odwagi i myślenia niezależnego. Pielgrzymom życzę spełnienia ich intencji pielgrzymowania. Nie będę odpowiadał na durne komentarze lewaków bo szkoda mi czasu.
|
|
Niestety wszelkiego typu materiały publikowane o katolikach, ttutaj pielgdzzymce stały się znowu do niewybrednych ataków zboczonych lewaków. Cóż agresywne lewackie bydło spod znaku LGTB i coś tam jeszcze może oczywiście robić swoje marsze i to lewakom nie przeszkadza a tutaj owszem bo ciemnota blokuje ulice. Jestem z pewnością lepiej wykształcony niż większość lewaków tutaj komentujących ale przecież oni są tacy światli i nie zabonni. Dla mnie są idiotami którzy nie mają intelektualnych mozliwości myślenia a wystarczy im oglądanie środków masowego porażenia umysłowego by z tamtąd czerpać swoją "wiedzę". Dzisiaj bycie katolikiem to forma odwagi i myślenia niezależnego. Pielgrzymom życzę spełnienia ich intencji pielgrzymowania. Nie będę odpowiadał na durne komentarze lewaków bo szkoda mi czasu.Bezdenne głupoty! Wskazuje się szkodliwość społeczną takiego zajmowania ulic w środku tygodnia rano, a tu ten "w kółko Wojtek" o jakichś "atakach", "lewakach" (wydumanych, bo to zgrany z KRK PiS jest "lewactwem"godnym PRL). Nie dość mu tego, jeszcze zaczyna - w sposób znamienny dla prostactwa "polskiego katolicyzmu ludowego" - ubliżać ludziom (wmawiając im, co robią w domu): "bydło", "idioci", "durne". DNO (i niżej) - umysłowe przede wszystkim - oraz BEZCZELNOŚĆ. |
|
Niestety wszelkiego typu materiały publikowane o katolikach, ttutaj pielgdzzymce stały się znowu do niewybrednych ataków zboczonych lewaków. Cóż agresywne lewackie bydło spod znaku LGTB i coś tam jeszcze może oczywiście robić swoje marsze i to lewakom nie przeszkadza a tutaj owszem bo ciemnota blokuje ulice. Jestem z pewnością lepiej wykształcony niż większość lewaków tutaj komentujących ale przecież oni są tacy światli i nie zabonni. Dla mnie są idiotami którzy nie mają intelektualnych mozliwości myślenia a wystarczy im oglądanie środków masowego porażenia umysłowego by z tamtąd czerpać swoją "wiedzę". Dzisiaj bycie katolikiem to forma odwagi i myślenia niezależnego. Pielgrzymom życzę spełnienia ich intencji pielgrzymowania. Nie będę odpowiadał na durne komentarze lewaków bo szkoda mi czasu.Jestem pod wrażeniem twojego poziomu wykształcenia, szczególnie od momentu "z tamtąd"... Piszesz z błędami,piszesz bez sensu, piszesz pomijając słowa, więc naprawdę o wyrafinowane wykształcenie cię nie posądzam. A jak chcesz, to sobie pielgrzymuj i wyznawaj wiarę, jaką chcesz, ale staraj się tym nie utrudniać życia innym ludziom. Dlaczego wy, katolicy, nie potraficie pojąć tak prostej rzeczy??? |
|
Niestety wszelkiego typu materiały publikowane o katolikach, ttutaj pielgdzzymce stały się znowu do niewybrednych ataków zboczonych lewaków. Cóż agresywne lewackie bydło spod znaku LGTB i coś tam jeszcze może oczywiście robić swoje marsze i to lewakom nie przeszkadza a tutaj owszem bo ciemnota blokuje ulice. Jestem z pewnością lepiej wykształcony niż większość lewaków tutaj komentujących ale przecież oni są tacy światli i nie zabonni. Dla mnie są idiotami którzy nie mają intelektualnych mozliwości myślenia a wystarczy im oglądanie środków masowego porażenia umysłowego by z tamtąd czerpać swoją "wiedzę". Dzisiaj bycie katolikiem to forma odwagi i myślenia niezależnego. Pielgrzymom życzę spełnienia ich intencji pielgrzymowania. Nie będę odpowiadał na durne komentarze lewaków bo szkoda mi czasu.A, i jeszcze w kwestii zboczeń. Wśród kleru znajdziesz takowych więcej, niż wśród lewaków. |
|
***s://***dziennikwschodni.pl/kraj-swiat/318-nowych-spraw-skrzywdzonych-dzieci-kosciol-nie-chce-udostepnic-dokumentow,n,1000311896.html
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|