![]() |
brawo !!
|
![]() |
I bardzo dobrze.
|
![]() |
nareszcie!
|
![]() |
bardzo dobrze !
|
![]() |
Swietnie
|
![]() |
i W KONCU !!
|
![]() |
Naprawdę czy ja jestem ułomny czy ten kto pisał ten artykuł:
"Taksówki nie będą mogły przywozić i odbierać klientów przez całą dobę. Klienci zamawiający kurs między godz. 10 a 20 będą musieli wyjść poza Stare Miasto."
|
![]() |
Pieszych też nie wpuszczajmy
|
![]() |
|
![]() |
Uboczny skutek mojej walki o wjazd busów elektrycznych na Stare Miasto. Ponieważ zarzuciłem władzy zakłamanie w tej sprawie, to starają się udowodnić, że są konsekwentne w tej sprawie. Wojciech Górski.
|
![]() |
Lecz się na ngi z tym chińskim szmelem dla którego nie ma miejsca na starówce. Takie jest zdanie większości mieszkańców i zrozum to wreszcie istoto człekokształtna. Nie dla wszelkaich pojazdów na starym mieście !! |
![]() |
brawo ;)
|
![]() |
Tam powinien być całkowity I bezwzgledny zakaz poruszania się wszystkiego mechanicznego chyba, że sprzata, dowozi ciezkie rzeczy albo wiezie chora osobe.
|
![]() |
starówka 4 ulice na krzyż, przejść 50m w dowolną stronę to chyba nie problem
|
![]() |
Wreszcie, nareszcie, świetnie, w końcu. I to jest cały Polaczek- Lubelaczek. Ale tenże znajdzie się kiedyś w potrzebie i gdy operatorka z radio taxi powie mu proszę pod bramę Krakowską, zwyzywa kobicinę jak to? Ja tu czekam, nie będę nigdzie chodził, tu proszę przyjechać, co mnie to obchodzi. Dziękuję dzwonię gdzie indziej, dostaniecie 1 gwiazdkę na fejsie. Co za firma?!
|
![]() |
Taxi powinno mieć całkowity zakaz wjazdu. Po co TAXI chyba każy może przejść 100 metrów do taryfy. Całkowity zakaz wjazdu dla TAXI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
I rowerom też zakazać! I hulajnogom, i rolkarzom - a reszta wchodzi za biletami!
|
![]() |
złotówy śmierdzą fajami na kilometr! W ich gruchotach smród papierosowy i jakaś stęchlizna zajeżdża! Kompletny brak profesjonalizmu, po angielsku ani be ani me!
niech spadają! Z dwojga złego, wolę tramwaj. Mydło, gorący prysznic i nie palić w aucie, może wówczas mniej będziecie śmierdzieć potem i fajami!! Przed kursem jakiś środek do japy,
niwelujący smród papierochów!!No i angielskiego się uczyć, bo cudzoziemcy nie lubią komunikować się na migi!
|
![]() |
a co z kurierami?
|
![]() |
Zeby tak cwaniacy Musieli sami tachac wszystkie meble spod Lubartowskiej jak im przywioza wychodzic po pizze pod ulice i mam nadzieje ze moze zakaza tez wjazdu karetek to sie ktorys łebster i wtedy moze cos do tych pustych lbow dojdzie. Co komu przeszkadza ze wjedzie tam samochod ulica jak kazda inna, a jak jezdza w ta i z powrotem te psiarskie radiowozy tamtedy to juz to sie nie liczy? Wyludzanie kasy za pozwolenia, mandaty i tyle
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|