Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę!
|
|
Bieda akcja.
|
|
Dlaczego zieloni zawsze kojarzą się z lewactwem? Dlaczego lewactwo zawsze promuje dew i acje?
|
|
Dalej głosujcie na pis. Skutki i tak będą opłakane już niebawem. Ustawy ustawiane potajemnie. Długopis wszystko podpisze, a my będziemy za wszystko płacić.
|
|
one sie lizaly? jesli lesbijki beda w tej puszczy to ja ja bronie
|
|
Jest szansa na zgodę ! Ekoteroryści zabierzcie korniki do swoich mieszkań !
|
|
Lesboludzie koderaści i piczolizajki. Lewactwo jak zwykle razem.
|
|
A jakiś szerszy kadr z tym tłumem?
|
|
To była normalna pikieta pod siedzibą pisu, wystąpienia, skandowanie ludzi, którym nie jest obojetny los Puszczy (przez niektórych nazywanych lewakami czy ekoterrorystami) i co najważniejsze - demonstracja pokojowa. Nie wiem skąd to zdjęcie... może z parady równości.
A propos tych zwolenników władzy, którzy tak licznie tu piszą (może są opłacani?) chyba jednak tęskni Wam się za komuną. Ale nie martwcie się PRL-bis już blisko, jeszcze kilka podpisów klęczona i będziemy w "raju" na kolejne 50 lat...
|
|
Brawo.... a na zdjęciu to Eskimosi ???
|
|
nooo paru osobowy tłum z laska, ktora trzyma tabliczke Puszcza ' m sie w lesie
|
|
Prawiczki to cwele
|
|
zdjęcie z lisbijami, ja pieprze, a kto będzie je zapładnial, chyba, że dziki w lesie, gdzie 500+, gorzej jak islamiści,
|
|
Jak wy jesteście normalni to ja jestem papież Pius. Nikt nie musi opłacać komentarzy przeciwko lewactwu. Wystarczy na was popatrzeć i same się piszą z obrzydzenia. |
|
A pochu ja nam ts puszcza pełna kleszczy i innego badźiewia?
|
|
Po prawcku zrobić. Wyciąć całą puszczę. Drewno na papier przerobić i wydrukować dzieła wodza Kaczyńskiego. Niech naród czyta. Ta puszcza to jakiś niepotrzebny balast. Na ziemi po jej wycięciu buraki mozna posadzić. Cukrowe unii na złość, zeby byla nadprodukcja cukru.
|
|
Tu nie chodzi o wycinkę tylko o walkę ze sznikami drzew, część obumarłych trzeba wyciąć i tyle
|
|
Jak wy jesteście normalni to ja jestem papież Pius. Nikt nie musi opłacać komentarzy przeciwko lewactwu. Wystarczy na was popatrzeć i same się piszą z obrzydzenia.
|
|
Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę!
|
|
Jest szansa na zgodę ! Ekoteroryści zabierzcie korniki do swoich mieszkań ! A jakiś szerszy kadr z tym tłumem?
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|