Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin. Wpław przez Dworcową. Piesi skarżą się na utrudnienia

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 18 lutego 2022 r. o 13:49 Powrót do artykułu
oj późno wstaliśmy na bicie piany... cyt. za konkurencją która pisała rano: ,,Od razu po zgłoszeniu problemu, został on rozwiązany. Firma realizująca budowę nowego dworca poprawiła ciąg pieszy, dzięki czemu nie jest on już zalewany wodą.''
Odpowiedz
Lublin to miasto dziadostwa i durnej opłacanej przez mieszkańców propagandy.
Odpowiedz
 to napisalem ja kronikidewelorozwoju aka Monisia aka stop_propagandzie aka uwaga_na_zukotrolle, dajcie mi jeszcze tydzien a zaloze kolejneych kilkadziesiat kont i bede wklejal jeszcze wiecej postow o farmach trolli i propagandzie buahahaha
Odpowiedz
Odpowiedz
A czy ten czytelnik nie P0ruszał sie przypadkiem P0 tym przejściu rowerem? Warto byłoby P0myśleć o odP0wiednim ukaraniu tego osobnika.
 Chyba raczej pontonem albo kajakiem. Wielki Strateg powinien zabronić używania pontonów w Lublinie. Dozwolone tylko amfibie marki Volvo.
Odpowiedz
  to napisalem ja kronikidewelorozwoju aka Monisia aka stop_propagandzie aka uwaga_na_zukotrolle, dajcie mi jeszcze tydzien a zaloze kolejneych kilkadziesiat kont i bede wklejal jeszcze wiecej postow o farmach trolli i propagandzie buahahaha
Odpowiedz
Odpowiedz
A czy ten czytelnik nie P0ruszał sie przypadkiem P0 tym przejściu rowerem? Warto byłoby P0myśleć o odP0wiednim ukaraniu tego osobnika.
 Chyba raczej pontonem albo kajakiem. Wielki Strateg powinien zabronić używania pontonów w Lublinie. Dozwolone tylko amfibie marki Volvo.
Odpowiedz
Obiło mi się o uszy, że kronikidewelorozwoju/Monisia to pracownik Dziennika Wschodniego. Ciekawe czy to prawda.
Odpowiedz
"Firma Budimex, odpowiedzialna za budowę dworca, po naszych pytaniach" Skoro po waszych pytaniach, czemu lublin 112 pisał o tej sprawie już wczoraj?
Odpowiedz
Sprzątamy chlew po trollu.
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz
Odpowiedz