oj późno wstaliśmy na bicie piany... cyt. za konkurencją która pisała rano: ,,Od razu po zgłoszeniu problemu, został on rozwiązany. Firma realizująca budowę nowego dworca poprawiła ciąg pieszy, dzięki czemu nie jest on już zalewany wodą.''
|
|
Lublin to miasto dziadostwa i durnej opłacanej przez mieszkańców propagandy.
|
|
Lublin to miasto dziadostwa i durnej opłacanej przez mieszkańców propagandy.to napisalem ja kronikidewelorozwoju aka Monisia aka stop_propagandzie aka uwaga_na_zukotrolle, dajcie mi jeszcze tydzien a zaloze kolejneych kilkadziesiat kont i bede wklejal jeszcze wiecej postow o farmach trolli i propagandzie buahahaha |
|
|
|
A czy ten czytelnik nie P0ruszał sie przypadkiem P0 tym przejściu rowerem? Warto byłoby P0myśleć o odP0wiednim ukaraniu tego osobnika.Chyba raczej pontonem albo kajakiem. Wielki Strateg powinien zabronić używania pontonów w Lublinie. Dozwolone tylko amfibie marki Volvo. |
|
Lublin to miasto dziadostwa i durnej opłacanej przez mieszkańców propagandy.to napisalem ja kronikidewelorozwoju aka Monisia aka stop_propagandzie aka uwaga_na_zukotrolle, dajcie mi jeszcze tydzien a zaloze kolejneych kilkadziesiat kont i bede wklejal jeszcze wiecej postow o farmach trolli i propagandzie buahahaha |
|
|
|
A czy ten czytelnik nie P0ruszał sie przypadkiem P0 tym przejściu rowerem? Warto byłoby P0myśleć o odP0wiednim ukaraniu tego osobnika.Chyba raczej pontonem albo kajakiem. Wielki Strateg powinien zabronić używania pontonów w Lublinie. Dozwolone tylko amfibie marki Volvo. |
|
Obiło mi się o uszy, że kronikidewelorozwoju/Monisia to pracownik Dziennika Wschodniego. Ciekawe czy to prawda.
|
|
"Firma Budimex, odpowiedzialna za budowę dworca, po naszych pytaniach" Skoro po waszych pytaniach, czemu lublin 112 pisał o tej sprawie już wczoraj?
|
|
Sprzątamy chlew po trollu.
|
|
|
|
|
|