Czyli lubisz spokój,który daje mieszkanie na wsi. Bo gdyby nie studenci i uczniowie, to Lublin stałby się taka wielką wsią.Dlaczego mam wrażenie, że ludzie zamiast zacząć płacić podatki w Lublinie, po prostu się spakują i zabiorą z tej dziury...Oby...! Uwielbiam okres wakacyjny kiedy ich nie ma w Lublinie. Nie ma korków, tłoku w autobusie, w galeriach, w marketach. Piękny okres.
|
|
A zgodnie z konstytucją jest to że jedni płacą a drudzy korzystają? Warszawa i inne miasta robią to samo od dawna. Dlaczego mieszkaniec Lublina ma ponosić koszty np korków. Wystarczy zobaczyć jak wyglądają wylotówki z miasta. Zaczyna to przypominać s17 przed Kobiela
|
|
Bardzo dobry pomysł
|
|
To taki początek lublexitu. Ja w to wchodzę.
|
|
To po co budować dworce i węzły przesiadkowe za grube miliony jak z nicht nie skorzysta bo taniej przyjechać będzie samochodem własnym gdzie logika. Jakie to odkorkowanie miasta jak bilety dla przyjezdnych (LUB , LSW, LKR,LKS) itp będą droższe
|
|
Dobrze, że są wybudowane obwodnice, więc będzie można omijać ten skansen lubelski z daleka.
|
|
czyli bieda z nędzą.
|
|
Może więcej ławek po 100 tysięcy i więcej urzędników a co? tak mi się podoba i tak mają zagłosować radni prezydenta.
|
|
No może w końcu będą miejsca w żłobkach dla mieszkańców Lublina. A nie jak teraz spod miejskich żłobków odjeżdżają samochody na blachach spoza Lublina, a mieszkańcom wciska się kit, że nie ma miejsc dla ich dzieci.
|
|
najśmieszniejsze jest to, że wielu rodowitych lublinian mieszka teraz we własnych domach ale na wsi a słoiki, po przeprowadzce do Lubina teraz dyktują warunki ))))
|
|
I to jest świetna propozycja
|
|
Brawo Żuk! Kto tu mieszka i płaci podatki ten powinien bardziej doceniony niż ci co korzystają z miejskiej infrastruktury a płacą podatki w jakichś Głuskach czy Konopnicach!chyba nie zrozumiałeś... ty też dostaniesz podwyżki... w ramach docenienia zapłacisz wiecej, dłużej i w weekendy... |
|
Pasuje!
|
|
Pasuje!A mi nie pasuje! |
|
DLACZEGO MIESZKAŃCY LUBLINA NIE PŁACĄ ZA PARKOWANIE W INNYCH MIASTACH LUBELSZCZYZNY ?. APEL DO BURMISTRZÓW MIAST LUBELSKICH O OBJĘCIEM SAMOCHODÓW Z REJESTRACJĄ LU KOSZTAMI PARKOWANIA.
|
|
Nie! No nie! Żuk nie zrobi chyba tego mieszkańcom Świdnika skąd pochodzi. Przecież połowa z nich pracuje, uczy się albo chociaż się leczy/robi zakupy w Lublinie. To 40 tyś. luda.
|
|
teraz waadze lublina walczą z tymi, którzy przyjeżdżają do umierającego miasta i jeszcze utrzymuja go w wegetacji, tak wyglada agonia lublina po 'rządach' POMoże miałbyś rację, gdyby nie to ostatnie stwierdzenie :) Bo zdaje się już drugą kadencję rządzi pis, a ty ciagle za wszystko winisz PO. Tylko powiedz czemu PO miało inwestować w lubelszczyznę, która ciągle głosowała i głosuje na pis? Głosujesz pisiurku na pis, a masz żal do PO, że o ciebie nie dba? |
|
Nie! No nie! Żuk nie zrobi chyba tego mieszkańcom Świdnika skąd pochodzi. Przecież połowa z nich pracuje, uczy się albo chociaż się leczy/robi zakupy w Lublinie. To 40 tyś. luda.Przecież Żuk urodził się w Krasnymstawie.. |
|
Czekam na interwencję w tej sprawie Pana Posła Łopaty.
|
|
Droższa komunikacja miejska to więcej LSW, LLU, LUB itp. na ulicach miasta. Jestem przeciw!
|
Strona 4 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|