Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lublin: Wróciła reszta rowerów miejskich. Zostaną do jesieni

Utworzony przez wnikliwy, 1 kwietnia 2022 r. o 19:54 Powrót do artykułu
PYTANIE TYLKO PO CO
Odpowiedz
Z rowerami falstart , ponieważ zima wróciła.
Odpowiedz
Tych chyba nie schowano na zimę. Chyba, że mi coś białe na oko włazi? Okulista dobrze radził, nie czytać internetu bo obraz widziany odbiega od rzeczywistego, brak leków obecnie na te objawy.
Odpowiedz
Korzystam z rowerów miejskich i cieszę się, że rozpoczął się nowy sezon. Data rozpoczęcia sezonu była wcześniej ustalona i jest tak też w innych miastach, np. w Katowicach. Śniegi i deszcze jeszcze nie raz mogą spaść; "kwiecień plecień, bo przeplata, trochę zimy, trochę lata". Przyjemnych przejażdżek życzę rowerzystom.
Odpowiedz
Nie wiem ile dokładnie kosztuje utrzymanie systemu rowerów miejskich
Nie wiem ile tych multikont nazakładałeś i nadal plujesz się namiętnie, "wybitny" komentatorze. Ale wszystkie, jakie znam - zgłoszone jako multikonta do administracji portalu. "Ekspercie" w kwestii rowerów, komunikacji miejskiej, drzewek i płatności gotówkowych
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...