I bardzo dobrze. Ani to śmieszne, ani sensowne...
|
|
Żałosne. Jak cały ratusz...
|
|
Niestety to wizerunek Polskiego Rządu. Czego boi się Premier Polski ? rozmowy z rolnikami ?
|
|
Zdjęcia sympatycznych spacerowiczek z tekturową waginą i przyjaznymi hasłami zapraszającymi turystów i inwestorów do Miasta Inspiracji - to proponuję zamieścić na stronie miasta.
|
|
Osobiście jestem fanką miejskiego PR-owca, z zapartym tchem śledzę jego aktywność, treści są zabawne, dają cień nadziei, że w ratuszu nie wszyscy mają kołek w tyłku.
|
|
Ah ten niezawodny Dominik Smaga. Jak TVP atakuje ratusz to ok, jak ratusz odwija się TVP celnie punktując manipulację i hipokryzję, to już mamy kontrowersję. Co się dziwić że na FB lądują posty o pługu czy błocie w Ludowym, skoro na miejskim profilu komentarze są zalewane wpisami płatnych pisowskich trolli pokroju tutejszej Monisii piszących z fejkowych kont.
|
|
Żałosne działania ratuszowych urzędników. Infantylne wpisy i komentarze. Profil Lublina niczym gazetka szkolna prowadzona przez uczniów 4 klasy. Ile pieniędzy jest wydawanych na ten żenujący profil? Czy w czasie kiedy mamy kryzys i miasto jest bardzo zadłużone wydawanie pieniędzy na jakieś bzdury jest zasadne?Mam pewne wątpliwości czy bardziej żałosne i infantylne są pojedyncze, czasem bardziej zabawne czasem mniej, wpisy na profilu miasta na FB czy twoje hejterskie wypociny dodawane codziennie i naprzemiennie z kilkudzięciu kont pod artykułami na Dzienniku Wschodnim? Co o tym myślisz, kronikidewelorozwoju, Monisiu, siwy5u2 oraz _DX_ w jednej osobie? Ps Możesz mi odpisać z jednego konta, nie musisz się od razu logować na wszystkie. |
|
Z drugiej strony szkoda człowieka ze względu na rozmowę dyscyplinującą. W końcu cytując klasyka:
,,Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym (...) mieście". Trochę dystansu nie zaszkodzi.
|
|
Bierzcie się lepiej urzędasy za robotę i zróbcie coś pożytecznego dla mieszkanców Lublina, a nie siedzicie na forach i fejsbukach.Żałosne działania ratuszowych urzędników. Infantylne wpisy i komentarze. Profil Lublina niczym gazetka szkolna prowadzona przez uczniów 4 klasy. Ile pieniędzy jest wydawanych na ten żenujący profil? Czy w czasie kiedy mamy kryzys i miasto jest bardzo zadłużone wydawanie pieniędzy na jakieś bzdury jest zasadne?Mam pewne wątpliwości czy bardziej żałosne i infantylne są pojedyncze, czasem bardziej zabawne czasem mniej, wpisy na profilu miasta na FB czy twoje hejterskie wypociny dodawane codziennie i naprzemiennie z kilkudzięciu kont pod artykułami na Dzienniku Wschodnim? Co o tym myślisz, kronikidewelorozwoju, Monisiu, siwy5u2 oraz _DX_ w jednej osobie? Ps Możesz mi odpisać z jednego konta, nie musisz się od razu logować na wszystkie. |
|
Żałosne działania ratuszowych urzędników. Infantylne wpisy i komentarze. Profil Lublina niczym gazetka szkolna prowadzona przez uczniów 4 klasy. Ile pieniędzy jest wydawanych na ten żenujący profil? Czy w czasie kiedy mamy kryzys i miasto jest bardzo zadłużone wydawanie pieniędzy na jakieś bzdury jest zasadne?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|