Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
I bardzo dobrze. Ani to śmieszne, ani sensowne...
Odpowiedz
Żałosne. Jak cały ratusz...
Odpowiedz
Niestety to wizerunek Polskiego Rządu. Czego boi się Premier Polski ? rozmowy z rolnikami ?
Odpowiedz
Zdjęcia sympatycznych spacerowiczek z tekturową waginą i przyjaznymi hasłami zapraszającymi turystów i inwestorów do Miasta Inspiracji - to proponuję zamieścić na stronie miasta.
Odpowiedz
Osobiście jestem fanką miejskiego PR-owca, z zapartym tchem śledzę jego aktywność, treści są zabawne, dają cień nadziei, że w ratuszu nie wszyscy mają kołek w tyłku.
Odpowiedz
Ah ten niezawodny Dominik Smaga. Jak TVP atakuje ratusz to ok, jak ratusz odwija się TVP celnie punktując manipulację i hipokryzję, to już mamy kontrowersję. Co się dziwić że na FB lądują posty o pługu czy błocie w Ludowym, skoro na miejskim profilu komentarze są zalewane wpisami płatnych pisowskich trolli pokroju tutejszej Monisii piszących z fejkowych kont.
Odpowiedz
Żałosne działania ratuszowych urzędników. Infantylne wpisy i komentarze. Profil Lublina niczym gazetka szkolna prowadzona przez uczniów 4 klasy. Ile pieniędzy jest wydawanych na ten żenujący profil? Czy w czasie kiedy mamy kryzys i miasto jest bardzo zadłużone wydawanie pieniędzy na jakieś bzdury jest zasadne?
 Mam pewne wątpliwości czy bardziej żałosne i infantylne są pojedyncze, czasem bardziej zabawne czasem mniej, wpisy na profilu miasta na FB czy twoje hejterskie wypociny dodawane codziennie i naprzemiennie z kilkudzięciu kont pod artykułami na Dzienniku Wschodnim? Co o tym myślisz, kronikidewelorozwoju, Monisiu, siwy5u2 oraz _DX_ w jednej osobie? Ps Możesz mi odpisać z jednego konta, nie musisz się od razu logować na wszystkie.
Odpowiedz
Z drugiej strony szkoda człowieka ze względu na rozmowę dyscyplinującą. W końcu cytując klasyka: ,,Przydałoby się trochę polotu i finezji w tym smutnym (...) mieście". Trochę dystansu nie zaszkodzi.
Odpowiedz
Żałosne działania ratuszowych urzędników. Infantylne wpisy i komentarze. Profil Lublina niczym gazetka szkolna prowadzona przez uczniów 4 klasy. Ile pieniędzy jest wydawanych na ten żenujący profil? Czy w czasie kiedy mamy kryzys i miasto jest bardzo zadłużone wydawanie pieniędzy na jakieś bzdury jest zasadne?
Mam pewne wątpliwości czy bardziej żałosne i infantylne są pojedyncze, czasem bardziej zabawne czasem mniej, wpisy na profilu miasta na FB czy twoje hejterskie wypociny dodawane codziennie i naprzemiennie z kilkudzięciu kont pod artykułami na Dzienniku Wschodnim? Co o tym myślisz, kronikidewelorozwoju, Monisiu, siwy5u2 oraz _DX_ w jednej osobie? Ps Możesz mi odpisać z jednego konta, nie musisz się od razu logować na wszystkie.
 Bierzcie się lepiej urzędasy za robotę i zróbcie coś pożytecznego dla mieszkanców Lublina, a nie siedzicie na forach i fejsbukach.
Odpowiedz
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...