kilka h utrudnien a Smaga dostal takiej sraczki jakby chodzilo o zamkniecie Sowinskiego na 5 lat, dramat tego redaktorka
|
|
pyta pan Tomasz, jeden z pasażerów. – Ja akurat wiedziałem o objazdach, ale gdy mój autobus skręcił w al. Długosza, było duże zamieszanieNajwiększe zamieszanie to redaktorzyna sam robi. Konia z rzędem temu, kto przebrnął przez te bzdury i cokolwiek z tego bełkotu zrozumiał. I co za starannie dobrane żródło informacji: jak nie "mieszkańcy", to "jedna z pasażerek", albo "pan Tomasz" To chyba jakiś gwiazdor, faworyt, ulubieniec redaktorka, bo w każdym wysmarowanych na kolanie gniocie coś "mówi", "zauważa"...Ręce opadają. Że bez sensu? Nic to, aby kasa za wierszówki się zgadzała. Dla chleba, panie, dla chleba..... |
|
PS. Nie od dziś wiadomo, że zetteemowcy mają "plebs" w głębokim P0ważaniu. Zresztą, sK0ro K0munikacja miejska i tak ma być wygaszana, to im szybciej odstraszy się pasażerów, tym lepiej.No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
sraczki to dostałeś ty, srom_K_u z agencji pr, bo ktoś ośmielił się opisać P0gardę dworu dewelo-sułtana wobec "plebsu" i z tej sraczki natłukłeś sobie znowu zielonych łapek. Co za żenada.No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Już po 14, wszyscy przeżyli. Ps. Warto czytać informacje wywieszane specjalnie na żółtych kartkach a nie tylko stać bezmyślnie :)
|
|
Ciekawe, czy ta rozpierducha odbyła sie na K0szt geszefciarza-hotelarza, czy jednak miasto-wydmuszka sprezentowało mu to wszystK0 za friK0?No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop_ propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, kwicz, wyj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, powoli" (z reklamy) |
|
Typowe lubelskie dziadostwo.No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop_ propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, kwicz, wyj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, pomalutku" (z reklamy) |
|
Typowe lubelskie dziadostwo.No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop_ propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, kwicz, wyj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, pomalutku" (z reklamy) |
|
|
|
Typowe lubelskie dziadostwo.Wyścigi sobie urządzasz, swojego multi klona też zaprosiłeś? Daremne żale, próżny trud. No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop_ propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, kwicz, wyj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, pomalutku" (z reklamy) |
|
Wyścigi sobie urządzasz, swojego multi klona też zaprzęgłeś?Daremne żale, próżny trud. No to cyk - i na dźwig. Zamiatamy. Jakbyś się "kronikarzu niedorozwoju" (Monisiu, stop_ propagandzie itd) nie obracał - i tak d... z tyłu. Musisz się obracać 10 razy szybciej. Pruj się, wariuj, kwicz, wyj, miotaj, pień, szalej, pluj, gryź, fikaj nożynami, kopiuj-wklejaj - uwijaj się prędziutko. A ja na końcu, całkiem spokojnie, i tak Cię skasuję. I trollowskich centów nie będzie... "Całkiem spokojnie, wypiję trzecią kawę" (Ewa Bem). "Łomżunia, muzyczka, są koledzy, spokojnie, pomalutku" (z reklamy) |
|
Typowe lubelskie dziadostwo.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|