Artykuł napisany w takim tonie, jakby co najmniej kogoś zabito - KOMEDIA. To co, może dwutygodniowa żałoba miejska? Tak się uwielbiacie powoływać na mieszkańców - pytaliście mieszkających w pobliżu co oni na to? Ja obstawiam, że jednak się cieszą - koniec nocnych hałasów dobiegających z pubów i spod pubów. A bywało tam naprawdę głośno.
|
|
Czy kultowe miejsca trudno powiedzieć. Na pewno smutno mają szczury które na tej ulicy miały idealne warunki
|
|
Nie wiem co w tym kultowego. Zwykłe knajpy na pograniczu slumsów i menelowni...
|
|
Ps. Jak w parterze nowego apartamentowca powstanie pizzeria i będzie serwować dobrą pizzę, to żałoba zostanie zakończona czy nie ma szans?
|
|
Kultowe miejsca? Litości.. Kto wypocił ten bzdurny artykuł? Mieszkaniec Warszawy czy Gdańska?
|
|
Czysty nowoczesny budynek w miejsce starych dziadowskich bud, kebaba i syfnej starej Biedronki? Niee, to nie w klimacie Lublina.
|
|
Takie gruzowisko, to się źle kojarzy. Dobrze, że nikomu do głowy nie przyszło nasadzić tu drzew, lub co gorsza inne zielsko i kwiatki z ławkami. Będom tu nowe budowle kultowe. Beton, pręty, trochę szkła i szmalcu w kopertkach. Ja bym tu dal spalarnię, była by kontrowersja i masę utyskiwań. Lublin stolicą prętów (stali), betonu i szkła to jest nowa era, kiedy rozbiórka starówy i zamku?
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|