![]() |
"- Kolega wraca dzisiaj ok. godz. 14. Sfotografujemy jego pierwsze wrażenia - dodaje."
a ja bym chciala zobaczyc jak ich pierwsze wrazenie jak sie po tygodniu spiaczki obudza w szpitalu
|
![]() |
fajnie chyba nie będzie zły na was
|
![]() |
To dopiero sensacja!! Kiedy przyjedzie CNN?! Nie do wiary, jak oni to zrobili?! Dzięki Wam jednak wiemy co ważnego dzieje się w mieście! Dziękujemy, że pokazujecie nam to, co naprawdę ważne dziennikarze! Tak trzymaj wioskowy Pudelku!
|
![]() |
Doda pokazała! http://url9.pl/pijana-doda-bez-majtek
|
![]() |
pomysl zerzniety z Demotywatory.pl, wiec jak dla mnie zenada, jak ktos nie potrafi wpasc na to 1 :]
po 2 to nie czarna tasma tylko folia strech do pakowania, kto widzial taka szeroka tasme?
|
![]() |
Nie zerzniety - tylko podpatrzony :-) |
![]() |
Kicha, też to widziałem na demotywatorach, tylko że tamten czołg był lepszy. http://demotywatory.pl/2026192/Koledzy-z-pracy
|
![]() |
Grunt to znać się na żartach Mi tam się "nius" podoba, poproszę więcej takich rozweselaczy na jesienną szarugę |
![]() |
Mi też się bardzo podoba niusik zawsze to jakiś odskok od standardowego "WYPADEK NA UL."
|
![]() |
szaleństwo. fajny pomysł! gratuluję pomysłu!
|
![]() |
Plagiat to obciach straszny. Po prostu żenada. To i do twórców tego dzieła, i do państwa redaktorów. Oglądajcie czasem demoty.
|
![]() |
jestem tego samego zdania :] za to ja kiedys na swoim samochodzie zastalem rysunki takie jak - swastyki, "siegl heil" i takie tam |
![]() |
I to jest wlasnie oryginalny pomysl. Oby wiecej takich, a nie plagiaty z Demotywatorow! |
![]() |
Sciągnięty nie ściągnięty, ale poczucie humor jest najważniejsze na zimny i pochmurny poniedziałek!!!!!!!!!!
|
![]() |
pajac zerznał pomysł z demotów i teraz jeszcze sam posyła zdjecia do redakcji...skad tacy sie biorą?
mógłby inteligent cos nowego wymyslec, a nie stylizowac sie na wielkiego dowcipnisia...
|
![]() |
No, rzeczywiście, straszne rzeczy. Plagiat. Weźcie się ogarnijcie.
Kawał podpatrzony - i co z tego?
Dobrze, że coś się dzieje w ogóle.
|
![]() |
Typowy news dla wiejskiej gazetki wiejskiego regionu hehehehehe
|
![]() |
Hmm... czyżby kompleks braku lufy Ludzie się bawią, to że podpatrzone na demotach mi nie przeszkadza... to jest zwykła zabawa a nie próba opatentowania. Lepiej zrób coś śmiesznego i podeślij, może dzięki temu nabierzesz dystansu. |
![]() |
to niech wymysla cos oryginalnego a nie zżynaja pomysły i mysla ze to zabawne
|
![]() |
Hehe, faktycznie zerżnięte na całego
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|