Jedno pytanie - czym Rodzik będąc na urlopie pojechał na łopłatek ludowy? samochodem słuzbowym?
|
|
Przecz ze sprzedawcami Polski, precz czerwonej agenturze, przecz karykaturze ruchu ludowego!
|
|
A ten koleś w czapce to działacz, czy sympatyk?
|
|
PSL b. ZSL to sługusy PO, dawniej pachołki PZPR i SLD.
|
|
Toć to TW Filozof! Głosi kazanie dla innych TW jak się dobrze zakonspirować i dyskretnie wykonywać polecenia rozwietki i starszych i mądrzejszych, czyli prawdziwej władzy. |
|
No ale Ten Rodzik starosta Opolski tam nie pasuje w tym tłumie wieśniackiej parti PSL. Z czym do ludzi. Panie Zeniu proszę pozwolić i mi skorzystac ze sprzętu Zarzadu Dróg Powiatowych bo na wiosne chce sobie trawnik zasiać a przydało by sie wyrównać Czekam na odpowiedź od Szalenie wykształconego Pana Starosty byłego prezesa jakże wieśniackiej Spółdzielni Swojak:))))
|
|
To jeden z naszych czarnych. Amerykanie mają murzynów, my księży i buskupów. |
|
Święta nawet u ruskich się skończyły, to pewnie wszyscy z tych co są na posadach wzieli urlopy i na swój koszt udali się na imprezę, by świętować.
|
|
Zenio ma kilka kuuuuni. Pojechoł swoimi kuniami |
|
Szanowny Panie. Nie moge zgodzic sie by Zarzad Drog wyrównał Panu trawniki na wiosne. Juz niebawem przyplace wyrokiem za swoja glupote i pazernosc dziada. trace stanowisko, bede bezrobotny. Czy pan to rozumie, nie mozna lamac prawa. Sad mi to powiedzial |
|
Panie Starosto Opolski jak Pan tam dojechał do Lublina jak po naszych drogach powiatowych jeżdżą odśnieżarki z plugami podniesionymi do góry?? Jak pan dokonał tego?? To jakieś Mission Imposible. Wiem że to sprawa Dyrektora zarządu dróg powiatowch ale to wy dajecia kase na odśnieżanie a u mnie po wsi to aby że sobie pług przejedzie. No ale rozumiem Pan Ma Konie.
|
|
To proszę pożyczyć chociaż sprzęt:) Zenek nie bądź taki. Sobie to równałeś. Za nic masz pracę ciężko pracujących osób w Zarzadzie dróg powiatowych W Poniatowej( nie licząc za biurkiem osó Teraz to aby na Ciebie miejsce na liście wyborczej na wójta Gminy Karczmiska!!! Bo tylko tam połowa ludzi nie ma mediów w domach:)))
|
|
Sprzet jest nie do pozyczania. Kupta se! Jo wybieg zrobiółem, udało mi sie |
|
DAJCIE SPOKÓJ ZENIOWI, ON TAKI FAJNY CHŁOPAK, I O SWOICH POTRAFI ZADBAĆ, I KOBITKI GO KOCHAJĄ, I NAPIĆ SIĘ NA CUDZY KOSZT TEŻ LUBI, A ŻE SOBIE OGRÓDEK WYRÓWNAŁ TO OD RAZU WYPOMINACIE, NA WÓJTA KARCZMISK SIĘ NIE NADAJE BO JAKO STAROSTA DLA RODZINNEJ WSI NIC NIE ZROBIŁ TO JAKO WÓJT BĘDZIE JESZCZE GORZEJ, W PONIATOWEJ GO NIENAWIDZĄ ZA TO ŻE IM SPRZEDAŁ ICH WŁASNĄ PRZYCHODNIĘ, Z PAŁACYKU W KRACZEWICACH CHCIAŁ SOBIE ZROBIĆ PSLowski dom schadzek ALE MU NIE WYSZŁO!!! ON JEST NIESZCZĘŚLIWY NALEŻY MU WSPÓŁCZUĆ!!! |
|
taczke i wywiesc dziada precz
|
|
KTOS WIE CO NIK WYKRYŁ W OPOLSKIEJ DROGÓWCE? BO ROBILI ODWIERT DROGI W ROGOWIE |
|
zaraz jajkiem się będą dzielić. Od imprezy do imprezy...skandal
|
|
Towarzysz Filozof, to wszystkie imprezy w Lublinie obskakuje? Jakiś grafik tam jest? Gdzie nie jakieś zdjęcie z imprezy, tam TW Filozof. Sam się wciska, czy ktoś go tam zaprasza / musi zapraszać? Kto rządzi w Lubline - TW Filozof?
|
|
Heh, opłatek w prawosławny Nowy Rok, nieźle, ale po co to nagłaśniać?
|
|
www.ratujmypowiat.blog.onet.pl
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|