I co? Powiecie że znowu Naczelnik Państwa bredził w Szczecinie, że spółdzielnie to POzostałość upiora Komuny i trzeba szybko znowelizować prawo? To trzymajcie się za POrtfele
|
|
Już dawno powinni zlikwidować te spółdzielnie, własnościowe mieszkanie, ale trzeba przecież płacić na utrzymanie tych pseudo spółdzielni. Dramat.
|
|
I co? Powiecie że znowu Naczelnik Państwa bredził w Szczecinie, że spółdzielnie to POzostałość upiora Komuny i trzeba szybko znowelizować prawo? To trzymajcie się za POrtfele"Naczelnika Państwa" w Polsce nie ma. Natomiast jest prawdą, że spółdzielnie mieszkaniowe to jest jakaś pozostałość PRL i to okropna. |
|
@Labydniczek - no no, była żem przekonana żeś rasowy Komuch
|
|
|
|
|
|
@Labydniczek - no no, była żem przekonana żeś rasowy KomuchWieczne wymysły. Pisało się nie raz, że nie każdy, komu nie podoba się "klerykalizm" w Polsce, to od razu tzw. "lewak". |
|
Jeżeli mówił to powinien zlikwidować a skoro tęgo nie zrobił znaczy się że spółdzielnie mieszkaniowe są przechowalnią nie tylko ludzi PO ale również PiS więc nie będzie robił krzywdy swoim
|
|
A co na to ynwestory kurnikowe, których jeszcze nie zatopiły rosnące mini-ratki? Ciągle mają nadzieję, że uda im się przerzucić koszty utrzymania kurników na najemców? Pogadamy po zimie.
|
|
CZY W TYM PAŃSTWIE KAŻDY JUŻ SOBIE ROBI CO MU SIĘ PODOBA NA ZASADZIE TAMCI PODNIEŚLI CENY TO I MY MOŻEMY A CIEMNY LUD BEZ GADANIA ZAPŁACI IDZIE JESIEŃ CZAS NA STRZYŻENIE BARANÓW XDDD
|
|
Ja za 49m miałam 750 teraz 850 dramat . I też czuby :/ ale cóż zrobić jak wszystko w górę poszło muszą na kim zarobić jak przyjęli Ukraińców do naszego państwa ja rozumiem że są w potrzebie ale nie naszym kosztem... I ztego co wiem mają nie 500 plus a 600 i wieksze rodzinne niż nasze polskie dzieci !!! Absurd !!!
|
|
„Proszę Państwa, ceny rosną. Tak, ceny rosną, ja sobie zdaję z tego sprawę. Ale Państwo musicie mieć świadomość, że jak rosną wynagrodzenia, to niestety rosną też i ceny.“
|
|
Jak sie chce byc w Unii Europejskiej to trzeba placic. Ale przynajmniej bez wiz mozecie podrozowac...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|