Ale mam nadzieję, towarzysz Smaga się nie zesra jeśli posadzą w przyszłym? Czy robić zbiórkę na pampersy?
|
|
Już jesteś na stanowisku, śmierdząca trzepaczK0 z dewelo-ratuszowej agencji PR?
|
|
Już "widzę", jak Dendrofob z Jakubowic pali się do sadzenia drzew.Ale zawsze to miło zobaczyć palitrolla (w wersji multi) jak dwoi się i troi, aby własny cień prześcignąć. Biedny, naiwny chłopczyk Moniś... |
|
A jak tam mapa K0lejnych wycinek? Już przygotowana P0d osobistym nadzorem "eK0loga" 700-lecia?Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... |
|
Te, ścierK0 z agencji - czy to wasze nieustanne plucie jadem na Pana Dominika to tak na specjalne życzenie Dewelo-Duce?Fiku miku, palitroll w wersji multi - na następnym pomyka koniku.... Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... |
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent ŻukChcialbym podkreślić, że nie mamy żadnego dylematu, czy jesteś mądry, czy "mądry inaczej", marny trollu w wersji multi. Uciąłeś wszelkie wątpliwości.Jednym zdaniem. |
|
Te, ścierK0 z agencji - czy to wasze nieustanne plucie jadem na Pana Dominika to tak na specjalne życzenie Dewelo-Duce?Fiku miku, palitroll w wersji multi - na następnym pomyka koniku.... Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... |
|
Monisia trollu, stanowczo zbyt wolno kasujesz i dodajesz od nowa swoje wypociny. Przyśpiesz, bo ci Nowogrodzka stawkę za wpis obniży.
|
|
Ale zawsze to miło zobaczyć palitrolla (w wersji multi) jak dwoi się i troi, aby własny cień prześcignąć. Biedny, naiwny chłopczyk Moniś...
|
|
Nie marudź ścierK0 z agencji, tylK0 naparzaj w łapki, bo jak Sułtan zobaczy mój niezminusiK0wany komentarz, to znowu wpadnie w furię.
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent ŻukChcialbym podkreślić, że nie mamy żadnego dylematu, czy jesteś mądry, czy "mądry inaczej", marny trollu w wersji multi. Uciąłeś wszelkie wątpliwości.Jednym zdaniem. |
|
Nie marudź ścierK0 z agencji, tylK0 naparzaj w łapki, bo jak Sułtan zobaczy mój niezminusiK0wany komentarz, to znowu wpadnie w furię.Fiku miku, palitroll w wersji multi - na następnym pomyka koniku.... Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... |
|
Jesteś dalej na stanowisku d/s trzepania w łapki, śmierdząca ścierK0 z dewelo-ratuszowej agencji PR?
|
|
Brzdęk i kolejnych kilka rubli wpadło do sakiewki Monisi.
|
|
Warto może też sprawić aby miasto wzięło sobie do serca kwestie parku na górkach czechowskich. Miasto mówi o nasadzeniach, a może mieć 75ha parku w centrum miasta. Co z tym?
|
|
Licz lepiej swoje dewelosrebrniki, ścierK0 z partackiej agencji. Jak klepniesz mi jeszcze 100.000 czerwonych łapek, to może uzbierasz w K0ńcu na wkład własny na mikro-kawalerkę od dewelo-buraka i zostaniesz "inwestorem".
|
|
Jesteś dalej na stanowisku d/s trzepania w łapki, śmierdząca ścierK0 z dewelo-ratuszowej agencji PR?
|
|
Czy zatroskany DW opisze sprawę potencjalnej utraty 75 ha przez miasto? Przecież tracimy na tym My mieszkańcy Lublina. Już dziś ścieżka przyciąga tłumy, to jest dla nas ważne!
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|