Jesteś dalej na stanowisku d/s trzepania w łapki, śmierdząca ścierK0 z dewelo-ratuszowej agencji PR? To się sprężaj, bo Dewelo-Duce może w każdej chwili zajrzeć na forum!!! Nie chcecie chyba zawieść jego oczekiwań, że znajdzie tu wyraz "P0parcia" czytelniKÓw dla "rozwoju"?
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
|
Skoro miastu potrzebne są kolejne tereny zielone to niech w końcu ruszy park na górkach!
|
|
To prawda. Potrzebujemy więcej drzew i zielonych przestrzeni na mapie Lublina. Jako jego mieszkanka bardzo chciałabym korzystać z tego typu miejsc w wolnych chwilach. Może więc czas stworzyć park naturalistyczny, o którym mowa już od wielu miesięcy?
|
|
Warto może też sprawić aby miasto wzięło sobie do serca kwestie parku na górkach czechowskich. Miasto mówi o nasadzeniach, a może mieć 75ha parku w centrum miasta. Co z tym?Przecież sprawa Górek jest w sądzie - trzeba poczekać na wyrok WSA. |
|
Widzę, że coraz więcej osób interesuje się tematem parku na górkach. Super, tak trzymać!
|
|
Tereny zielone są potrzebne - park na górkach czechowskich również!
|
|
Jesteś dalej na stanowisku d/s trzepania w łapki, śmierdząca ścierK0 z dewelo-ratuszowej agencji PR? To się sprężaj, bo Dewelo-Duce może w każdej chwili zajrzeć na forum!!! Nie chcecie chyba zawieść jego oczekiwań, że znajdzie tu wyraz "P0parcia" czytelniKÓw dla "rozwoju"?
|
|
Czekam na więcej zieleni w mieście, niestety każda pozytywna informacja jest zaraz miażdżona przez niedociągnięcia ze strony urzędów lub pseudo aktywistów jak w przypadku górek czechowskich.
|
|
Może pora żeby miasto zrobiło też coś w sprawie parku na górkach
|
|
Już "widzę", jak Dendrofob z Jakubowic pali się do sadzenia drzew. Ale do cięcia zawsze pierwszy, jak i do oP0wiadania banialuKÓw o "rozwoju"!Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
UWAGA! Nie dokarmiać trolli. Zgłaszać spamerów do moderacji. Może jak adminom pozapychają się skrzynki zgłoszeniowe, w końcu zablokują trolle.
|
|
|
|
Widać, że tebewały już delirycznie trzęsą się z chciwości, bo zaczyna do nich docierać, że P0wstanie lasu 39 "akademiKÓw" i 60 obrzydliwych klocKÓw na GCz stoi P0d coraz większym znakiem zapytania i dlatego buracK0 spamują P0d czym się da o pseudo-parku.
|
|
Już "widzę", jak Dendrofob z Jakubowic pali się do sadzenia drzew. Ale do cięcia zawsze pierwszy, jak i do oP0wiadania banialuKÓw o "rozwoju"!Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
Gdyby rathaus egzekwował opłaty za K0mercyjne wycinki według taryfikatora (od kilku do kilkudziesięciu tys. zł za okaz), zamiast zgadzać się na fikcję "nasadzeń K0mpensacyjnych" (ZAWSZE w przypadku, kiedy rżnie dewelo-buractwo), wówczas rozmiary masakry pilarskiej w Kozim grodzie byłyby znacznie mniejsze, a w kasie miejskiej byłoby wystarczająco dużo środków do właściwej pielęgnacji istniejącego drzewostanu. Ale taka polityka byłaby oczywiście całK0wicie sprzeczna z dewelo-rozwojem.Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
Naganiario - przestań się K0mpromitować. Dewelo-buractwo kupuje tereny, gdzie drzewa rosły od 30-50 lat, P0nieważ wiedzą, że u ratuszowego dendrofoba uzyskają bez problemu zgodę na wychapanie ich jak leci "w zamian" na P0wsadzanie kilku patyKÓw w ziemię w ramach fikcji nasadzeń K0mpensacyjnych.Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
Gdyby rathaus egzekwował opłaty za K0mercyjne wycinki według taryfikatora (od kilku do kilkudziesięciu tys. zł za okaz), zamiast zgadzać się na fikcję "nasadzeń K0mpensacyjnych" (ZAWSZE w przypadku, kiedy rżnie dewelo-buractwo), wówczas rozmiary masakry pilarskiej w Kozim grodzie byłyby znacznie mniejsze, a w kasie miejskiej byłoby wystarczająco dużo środków do właściwej pielęgnacji istniejącego drzewostanu. Ale taka polityka byłaby oczywiście całK0wicie sprzeczna z dewelo-rozwojem.Za wolno, chłopczyku, za wolno! Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
Drzewa są bardzo potrzebne w naszym mieście, tak samo jak nowe miejsca zielone i parki. Szkoda że miasto bagatelizuję potrzeby mieszkańców i nic nie działa w sprawie nasadzenia drzew, tak samo jak i w sprawie budowy parku na górkach, która stanęła w miejscu.
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
Strona 3 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|