A jak tam mapa K0lejnych wycinek? Już przygotowana P0d osobistym nadzorem P0gromcy lubelskiego drzewostanu z Jakubowic?Za wolno, chłopczyku, za wolno! klep 10 razy szybciej! A na "te" to tramwaj staje. Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, od nowa - jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku....
|
|
cfelku tebewałowy - twoich żałosnych prób promowania lasu "akademiKÓw" na GCz nikt nie kupi. Dewelo-buraczki juz raz wydały kilkaset tys. na kampanię dezinformacyjną o anty-parku i P0niosły sromotną P0rażkę w pseudo-referendum. Definicja idiotyzmu: P0wtarzać ciągle to samo, oczekując, że rezultaty będą inne.Za wolno, chłopczyku, za wolno! klep 10 razy szybciej! A na "te" to tramwaj staje. Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, od nowa - jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... |
|
Już "widzę", jak Dendrofob z Jakubowic pali się do sadzenia drzew. Ale do cięcia zawsze pierwszy, jak i do oP0wiadania banialuKÓw o "rozwoju"!Za wolno, chłopczyku, za wolno!!! Klep 10 razy szybciej! Ja mam czas...Ja poczekam.....Poczekam, niech namiętny, "inteligentny inaczej" troll (w wersji multi) gorliwie, w pocie czoła, natrzepie więcej. I skasuję - jednym wpisem. I trzep, trzep wściekle dalej, jak nie masz lepszego zajęcia, chłopaczku-naiwniaczku.... I ta wręcz zwalająca z nóg pszenno - buraczana yntelygencja wypisana na pysiu naiwnego chłopczyka, trolla Monisia. Miodzio! Brawo Moniś, brawo Ty! |
|
Wiadomo, że Jego Nadętość niezbyt dobrze znosi jakąK0lwiek krytykę jego planów przemiany Koziego Grodu w tętniącą maszynkę do napychania kieszeni Ludzi z Wypchanymi Portfelami.Za wolno, chłopczyku, za wolno! Klep 10 razy szybciej! I więcej inicjatywy, a nie tylko tępe, głupkowate wytnij - wklej. No dawaj, jedziemy!Wincyj, wincyj! |
|
Definicja idiotyzmu: P0wtarzać ciągle to samo, oczekując, że rezultaty będą inne.W punkt! Samozaoranie prima sort! Ale za wolno, chłopczyku, za wolno! Klep 10 razy szybciej! I więcej inicjatywy, a nie tylko tępe, głupkowate wytnij - wklej. No dawaj, jedziemy!Wincyj, wincyj! |
|
Definicja idiotyzmu: P0wtarzać ciągle to samo, oczekując, że rezultaty będą inne.W punkt! Samozaoranie prima sort! Ale za wolno, chłopczyku, za wolno! Klep 10 razy szybciej! I więcej inicjatywy, a nie tylko tępe, głupkowate wytnij - wklej. No dawaj, jedziemy!Wincyj, wincyj! |
|
|
Chciałbym podkreślić, że nie mamy dylematu drzewo czy rozwój miasta - uciął wszelkie wątpliwości prezydent Żuk.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|