Górski za uszy P0dciągnał? Karierowicze z ekipy tuSSkiego.... ?
|
|
No t o się ujawnił bochatyr lubelski nie słychane bochatyrstwo
|
|
Po II wojnie światowej nastąpiło niewyobrażalne obniżenie poziomu edukacji humanistycznej. Kabaret Starszych Panów, Kofta, Młynarski, Pietrzak Gołas Kobuszewski jeszcze bronili honoru kabaretu - niestety teraz to już jest totalny upadek. Prymitywne wręcz haniebne pseudodowcipy, upolitycznienie i rechoczaca społem publika - bo przecież brak zasad, żeby wstać i wyjść ... PRL odcisnał swoje piętno na społeczeństwie.
|
|
Brawo Marcin. Popieram i szanuję Twoją decyzję. TVP to dziś TVPIS
|
|
Brawo !!! ***** ***!!!
|
|
możesz zastąpić pochankie
|
|
Jabar pełen szacunek!! Tvpis kurskiego to przekaz którego nikt normalny i trzeźwo myślący nie trawi. Pozdrawia kolega od piłki kopanej.
|
|
A kimże ty jesteś komediancię? Następny autorytet się znalazł. I TVP i widzowie poradzą sobie bez ciebie. Przez 5 lat występował i mu nic nie przeszkadzałoa teraz nagle bohater antyrezimowy się ujawnił. Pewnie za małą kasę mu zaproponowali!
|
|
Yeba.. ć pis! Yeba.. ć jezusa i maryskie prawie dziewice. Brawo dziewuchy, brawo Wujcik.
|
|
Po II wojnie światowej nastąpiło niewyobrażalne obniżenie poziomu edukacji humanistycznej. Kabaret Starszych Panów, Kofta, Młynarski, Pietrzak Gołas Kobuszewski jeszcze bronili honoru kabaretu - niestety teraz to już jest totalny upadek. Prymitywne wręcz haniebne pseudodowcipy, upolitycznienie i rechoczaca społem publika - bo przecież brak zasad, żeby wstać i wyjść ... PRL odcisnał swoje piętno na społeczeństwie.No to błysnąłeś teraz... Upolitycznienie? A staer kabarety, do których się odnosisz (OK, nie wszystkie), to od polityki stroniły, że ho ho! Nawet Pietrzak, kiedyś dobry, dziś - pozstawię bez komentarza. |
|
A kimże ty jesteś komediancię? Następny autorytet się znalazł. I TVP i widzowie poradzą sobie bez ciebie. Przez 5 lat występował i mu nic nie przeszkadzałoa teraz nagle bohater antyrezimowy się ujawnił. Pewnie za małą kasę mu zaproponowali!To na pewno - z dwoma miliardami rocznie przez 5 lat zagwarantowanymi przez pana Dudę, to TVPiS sobie poradzi. Na reklamowym rynku mediów TVPiS gra już w drugiej lidze, z takimi stacjami, jak TV Puls i podobne. Publiczna telewizja już dawno wypadła z wielkiej trójki wiodących stacji telewizyjnych w Polsce. Teraz ogląda to głównie proPiSowski motłoch. |
|
Brawo!!!!! Marcin.
|
|
Przez 5 lat występował i mu nic nie przeszkadzałoa teraz nagle bohater antyrezimowy się ujawnił. Pewnie za małą kasę mu zaproponowali!Może po prostu "wyrok" TK przebrał miarę? |
|
Ja jutro z moim partner idę pod katedrę protestować. Zrobię defekacje przed samymi drzwia! Chu... j w dup... e jezusowi
|
|
Po II wojnie światowej nastąpiło niewyobrażalne obniżenie poziomu edukacji humanistycznej. Kabaret Starszych Panów, Kofta, Młynarski, Pietrzak Gołas Kobuszewski jeszcze bronili honoru kabaretu - niestety teraz to już jest totalny upadek. Prymitywne wręcz haniebne pseudodowcipy, upolitycznienie i rechoczaca społem publika - bo przecież brak zasad, żeby wstać i wyjść ... PRL odcisnał swoje piętno na społeczeństwie.No to błysnąłeś teraz... Upolitycznienie? A staer kabarety, do których się odnosisz (OK, nie wszystkie), to od polityki stroniły, że ho ho! Nawet Pietrzak, kiedyś dobry, dziś - pozstawię bez komentarza. A co do "p rymitywnych wręcz haniebnych pseudodowcipow ", to chyba różne kabarety oglądamy. A może ty ich po prostu nie rozumiesz... |
|
rechoczaca społem publika - bo przecież brak zasad, żeby wstać i wyjśćWidocznie się to ludziom podoba, to czemu mają wstawać i wychodzić? Bo JarKacz każe? |
|
Facetowi zaczyna odbijać kasa. Sam uprawia propagandę a zarzuca TVP. Niewybredne stwierdzenia, słowa. Myślałem , że jest inteligentny. No ale chodzi o to aby było głośno, najważniejsze aby nie przekręcono nazwiska! Generalnie żenada.
|
|
Marcin, jak Ty mnie teraz zaimponowałeś w tej chwili
|
|
Ale wysyp trolli antypisowskich. Tomczyk groszem sypnął? Podwyżka była? A DW jako główną wiadomość trzyma od paru godzin. Rzeczywiście super ważna wiadomość- Wójcik odmówił występu w TVP!!!
|
|
No tak w TVN jest OK ;)I to jest koronny argument Pisuarów każdego szczebla. Nie mówią co oni robią dobrze, lub przynajmniej nie próbują się wytłumaczyć, tylko od razu atak "bo tamci to są...." albo "oni jeszcze więcej....." |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|