Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Marcin Wójcik z Ani Mru Mru odmawia TVP. „Bezwstydna propaganda”

Utworzony przez TECZOWY_ZSL, 24 października 2020 r. o 18:01 Powrót do artykułu
Wypada p. Marcinowi życzyć konsekwencji, bo za jakiś czas media publiczne przejęte zostaną przez obecną opozycję i z natury rzeczy nadal będą tubą rządu, czyli reżimu władzy politycznej.
Odpowiedz
Mam dystans do kabareciarzy ale szacunek dla Pana Marcina, w czasach komuny artyści też bojkotowali reżim aż padł, jest więc światełko w tunelu
Odpowiedz
Gardzę celebrytami którzy pchają się w politykę.
Odpowiedz
No tak w TVN jest OK ;)
 W porównaniu z TVP jest jak najbradziej ok :)
Odpowiedz
Po sześciu latach zorientował się że ***zja to kloaka dla wiejskich przygłupów??? Bystrzak...
Odpowiedz
Od dawna wiadomo ze TVP to ordynarna tuba propagandowa bolszewickiej władzy. Tak ordynarna propaganda to chyba była tylko w głebokiej komunie.
Odpowiedz
Po sześciu latach zorientował się że ***zja to kloaka dla wiejskich przygłupów??? Bystrzak...
 Przecież tam lecą same powtórki !!
Odpowiedz
No i niech idzie, rozgłosu pewnie szuka , już i tak ostatnio o nim głośno nie było.
Odpowiedz
Od dawna wiadomo ze TVP to ordynarna tuba propagandowa bolszewickiej władzy. Tak ordynarna propaganda to chyba była tylko  w głebokiej komunie.
 Nie w komunie robili to subtelniej. No ale i widzowie byli bardziej wyrobieni. A teraz pisowskie prymitywy nie zrozumieją subtelności. Wykształcenie max. osiem klas, jak ma zawodówkę to można go nazwać elitą suwerenów bo potrafi się podpisać. Do takich ludzi kierowana jest ***zja. 
Odpowiedz
Na całe szczęście Amerykanie nie zgodzili się sprzedać bolszewickiej władzy PiS, TVNu to jeszcze można gdzieś obejrzeć niezależną telewizję. Bo takiej szczujni jak w TVP to po prostu nie da się ogladać!
Odpowiedz
Od dawna wiadomo ze TVP to ordynarna tuba propagandowa bolszewickiej władzy. Tak ordynarna propaganda to chyba była tylko  w głebokiej komunie.
Nie w komunie robili to subtelniej. No ale i widzowie byli bardziej wyrobieni. A teraz pisowskie prymitywy nie zrozumieją subtelności. Wykształcenie max. osiem klas, jak ma zawodówkę to można go nazwać elitą suwerenów bo potrafi się podpisać. Do takich ludzi kierowana jest ***zja.
 Co bierzesz? Bo ja też chcę! Taki odjazd nawet najwiekszemu gamoniowi się nie uda bez wspomagania. Prawie jak Urban!
Odpowiedz
Yeba.. ć pis! Yeba.. ć jezusa i maryskie prawie dziewice. Brawo dziewuchy, brawo Wujcik.
 Moskiewska kultura! Ciekawe, czy Lenin przewidział, że walka z analfabetyzmem tak się skończy? Kompletna degrengolada!
Odpowiedz
Ja jutro z moim partner idę pod katedrę protestować. Zrobię defekacje przed samymi drzwia! Chu... j w dup... e jezusowi
W jakim celu redakacja puszcza takie wpisy? Jak to jest, że pod niektórymi artykułami szybciutko zamyka się dyskusję (w obawie o możliwość uwidocznienia poglądów niezgodnych z wytycznymi?), a inne promują nienawiść, nietolerancję, chamstwo i prześladowanie ze względów religijnych. Czy w Dzienniku Wschodnim jest ktoś odpowiedzialny za publikację treści?
Odpowiedz
Na całe szczęście  Amerykanie nie zgodzili się sprzedać bolszewickiej władzy PiS, TVNu to jeszcze można gdzieś obejrzeć niezależną telewizję. Bo takiej szczujni jak w TVP to po prostu nie da się ogladać!
 Warto uzmysłowić sobie, skąd taka nienawiść do Jacka Kurskiego i tv, którą stworzył na nowo: proszę oglądnąć film "Nocna zmiana". Nie jest długi, można go bez trudu znaleźć w internecie. Każdy, kto go oglądnął, wie o co chodzi. Ciekaw jestem konkretnych uwag.
Odpowiedz
lepiej wynająć męską ... - efekt taki sam
Odpowiedz
Nie mogę do czekać się kabaretu na temat jehowych, muzułmanów, żydów. Nie idziecie na łatwiznę i ślizgacie się po katolikach. I to jest słuszne?
Odpowiedz
Nie mogę do czekać się kabaretu na temat jehowych, muzułmanów, żydów. Nie idziecie na łatwiznę i ślizgacie się po katolikach. I to jest słuszne?
A ja nie mogę się DO CZEKAĆ, kiedy ty sobie kuisz słownik ortograficzny. Widziałem całkiem sporo skeczy kabaretowych o żydach i muzułmanach. Poza tym nie każdy odbiorca TVPiS może takie skecze zrozumieć, bo wiedzą ten elektorat nie grzeszy.
Odpowiedz
Ja jutro z moim partner idę pod katedrę protestować. Zrobię defekacje przed samymi drzwia! Chu... j w dup... e jezusowi
W jakim celu redakacja puszcza takie wpisy? Jak to jest, że pod niektórymi artykułami szybciutko zamyka się dyskusję (w obawie o możliwość uwidocznienia poglądów niezgodnych z wytycznymi?), a inne promują nienawiść, nietolerancję, chamstwo i prześladowanie ze względów religijnych. Czy w Dzienniku Wschodnim jest ktoś odpowiedzialny za publikację treści?
Po raz pierwszy w życiu cię popieram!
Odpowiedz
Takich artystów szanuję. Brawo Panie Marcinie.
Odpowiedz
Zastanawiam się czy, treść jednego z komentarzy nie wyczerpuje przesłanek z art. 196 ?
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...