Maryan dzisiaj w Lidlu na Koncertowej promocja zębacza byłeś
|
|
Mister Marian jako prawdziwy Polak je tylko typowo polskie danie czyli kebab od prawdziwego polaka i jak on to mówi do skundlonego i niemieckiego Lidla nie chodzi ! :)
|
|
Marian jezt gruby, sily nie ma, postarzal sie i mysl mu stępiala, czemu on nie pojdzie do jakiejś pracy
|
|
Marian jezt gruby, sily nie ma, postarzal sie i mysl mu stępiala, czemu on nie pojdzie do jakiejś pracyBo chce być "prezydętem" |
|
Chodzi do Lidla nie raz go tam widzieli,ja widziałem go dwa razy co najmniej
|
|
Lewactwo się panoszy. Nie mozna nawet ponarzekać na smierdzacego kebaba bo zaraz prokurator. .
|
|
Władza strasznie nie lubi konkurencji. Tak ostentacyjne i tuż przed wyborami próbować zamknąć usta jednemu z przeciwników politycznych układu, to już totalitaryzm pełną gębą. Swoją drogą, to i tak wersal w porównaniu na ten przykład z 8 latami bezpodstawnego przetrzymywania w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym śp. Krystiana Brolla.
|
|
Marian jest na sznurku sekty chojeckiego.
|
|
To ten co kebab u Prawdziwego Polaka prowadzi ?
" Niech mnie w dumę pocałują. Jak chcą po liściu dostać w sądzie w majestacie prawa, to proszę bardzo, jestem do dyspozycji. Za obrazę sądu będę sądzony, ale na pewno nie za liściowanie skina – mówił Kowalski"
Nie no, chyba nic złego nie powiedział ;)
|
|
będziecie go teraz gnoić bo jest Polakiem?????????
|
|
To dureń, sterydy łeb mu zryły.
|
|
Do celi z murzynami bym go wsadził. Może ny mu się spodobalo?...
|
|
Chodzi do Lidla nie raz go tam widzieli,ja widziałem go dwa razy co najmniejZnaczy się, że żyje, bo je i pije. Kontrkandydaci też są widywani w sklepach tej samej sieci i jakoś nikt tego publicznie nie podnosi. O co chodziło więc w tym wpisie? |
|
Żuk najwcześniej na jesieni, jak już przestanie być prezydentem.
|
|
Cenzura dyktatura prawie jak w Rosji konkurenta mikro zwalczają
|
|
Lewactwo, to co prawda strachliwy, ale też bezczelny i nietolerancyjny wbrew pozorom stan umysłu.
|
|
Hahahahaha maryjan bój się Boga jedynego
|
|
myśli jak Wałęsa
|
|
Rebe Marian...
|
|
A kogoż ta władza ma się niby obawiać? Tego pajaca Kowalskiego?
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|