Przecież nie dalej już jeden w zeszłym tygodniu był.
|
|
Świetnie że się odbędzie. Moje córy już pytają, czy w tym roku znowu będzie "tęczowa procesja". XD
|
|
Dewelo-Homo-Niewiadomo z Jakubowic jak zwykle za a nawet przeciw, czyli znowu będziemy mieć kombinacje Bezideowego Zakłamańca jak PR-0wo wymanewrować P0między partyjną linią "P0stęP0wą" a P0pulizmem umizgania się do przeciwników marszu, którzy na dewelo-folwarku stanowią większość.
|
|
Wy się może zastanówcie jak to jest, że jest tyle różnych marszy, procesji, itd., a ludzie albo w nich uczestniczą, albo są one im obojętne, a te wasze marsze budzą takie kontrowersje i niechęć.
|
|
Soros znowu sypnął groszem? Dla niektórych to będzie obecność obowiązkowa. Współczuję im.
|
|
Świetnie że się odbędzie. Moje córy już pytają, czy w tym roku znowu będzie "tęczowa procesja". XDJak Czemp w "Szczęsliwego Nowego Jorku" ??? |
|
Znowu gówno będzie latać w gówno. Jasiu Łopata na spędzie dziwadeł. Buhahahaha chyba incognito
|
|
Znowu gówno będzie latać w gówno. Jasiu Łopata na spędzie dziwadeł. Buhahahaha chyba incognitoJeśli nie przyjdziesz, to nie będzie. XD |
|
Wy się może zastanówcie jak to jest, że jest tyle różnych marszy, procesji, itd., a ludzie albo w nich uczestniczą, albo są one im obojętne, a te wasze marsze budzą takie kontrowersje i niechęć.No zastanawiające jest, że pokojowa manifestacja ludzi pozytywnie nastawionych i głoszących pozytywne przesłania, wzbudza tyle agresji. Czego się tak boicie? XD |
|
Cóż, skoro przytaczasz ten film w takich okolicznościach, oznacza tylko że za grosz nie zrozumiałeś tego filmu. Bywa. XDŚwietnie że się odbędzie. Moje córy już pytają, czy w tym roku znowu będzie "tęczowa procesja". XDJak Czemp w "Szczęsliwego Nowego Jorku" ??? |
|
Ponownie smród w Lublinie. Na ten dzień zasłonię okna, aby do domu przypadkiem nie wpadło tego syfu.
|
|
Poprzez takie " marsze" osiągają odwrotny skutek. Robienie tyle szumu z problemu, którego nie ma problem ten powoduje. Inna sprawa jest to , że może nie chcą ale muszą!
|
|
Wy się może zastanówcie jak to jest, że jest tyle różnych marszy, procesji, itd., a ludzie albo w nich uczestniczą, albo są one im obojętne, a te wasze marsze budzą takie kontrowersje i niechęć.I to jest właśnie dowód na to, że są potrzebne. |
|
Ponownie smród w Lublinie. Na ten dzień zasłonię okna, aby do domu przypadkiem nie wpadło tego syfu.Zasłoń i kiś się we własnym smrodzie. Nie jestem agresyny - odpowiadam jedynie na twoją małość i zacietrzewienie w twoim stylu. |
|
Tu nie chodzi o niechęć tylko o terror większości za pomocą mniejszości. Mają nas trzymać za gardło i trzymają.
|
|
Tu nie chodzi o niechęć tylko o terror większości za pomocą mniejszości. Mają nas trzymać za gardło i trzymają.No to teraz konkretnie - jak się objawia to trzymanie cię za gardło przez środowiska LGBT? Ja, heteryk, jakoś kompletnie tego nie odczuwam, by mnie osoby LGBT w jakikolwiek sposób tłamsiły. |
|
Marsz dewiacji a nie równości. W czym ta równość ma się objawiać, że co wszyscy będziemy tego samego wzrostu takiej samej wagi a może że mamy wszyscy po równo jeść.Gdybyś nie podchodził do tematu jak pies do jeża, to może zrozumiałbyś o co chodzi tym ludziom. |
|
Żuczek stracił kontrolę nad Marszem. Pozdrowienia z Brukseli!
|
|
ŁOPATA... HETMAN.... ZSL... będą nieśli transparent z hymnu PSL - Roty? "...tak nam dopomóż BÓG" ???
|
|
ŁOPATA... HETMAN.... ZSL... będą nieśli transparent z hymnu PSL - Roty? "...tak nam dopomóż BÓG" ???Ale co ci "Rota" nie pasuje? Jeszcze kilka dni temu z lubością ją cytowałeś pod innym artykułem. XD |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|