Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
To nie akceptacja tych zachowań, a dość tolerancji i narzucania Polakom ideologi wyimaginowanej watykańskiej wspólnoty.
Odpowiedz
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.
Odpowiedz
Słowo tylko dla inteligentnych..: "Wówczas Jezus podniósłszy się rzekł do niej (red. prostytutki): Kobieto, gdzież oni są? Nikt cię nie potępił? A ona odrzekła: Nikt, Panie! Rzekł do niej Jezus: I Ja ciebie nie potępiam. - Idź, a od tej chwili już nie grzesz więcej!" J 8, 10n To prawda, że Jezus nie potępia jawnogrzesznicy, ale mówi do niej jasno przestrzegając: "Idź, a od tej chwili już nie grzesz więcej." Podobnie, jak przy innym miejscu: "Nie grzesz już więcej, aby ci się coś gorszego nie przydarzyło." J 5, 14
Odpowiedz
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana  na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.
 Jak już byłeś, to powiedz nam mniejswięcej jaki był procent milicjantów w stosunku do tych całych marszujących?
Odpowiedz
Każdy człowiek jest inny i ma własną historię. Osoby LGBT+ różnią się między sobą. Mają różne marzenia, plany, wady i zalety. Różnie patrzą na świat. Spróbuj podchodzić do innych z otwartą głową i nie oceniać kogoś negatywnie tylko dlatego, że różni się od ciebie.
Odpowiedz
Słowo tylko dla inteligentnych..: .. "Młodszy z nich rzekł do ojca: Ojcze, daj mi część majątku, która na mnie przypada" Podzielił więc majątek między nich. Niedługo potem młodszy syn, zabrawszy wszystko, odjechał w dalekie strony i tam roztrwonił swój majątek, żyjąc rozrzutnie z prostytutkami. A gdy wszystko wydał, nastał ciężki głód w owej krainie i on sam zaczął cierpieć niedostatek. Poszedł i przystał do jednego z obywateli owej krainy, a ten posłał go na swoje pola żeby pasł świnie. Pragnął on napełnić swój żołądek strąkami, którymi żywiły się świnie, lecz nikt mu ich nie dawał. Wtedy zastanowił się i rzekł: Iluż to najemników mojego ojca ma pod dostatkiem chleba, a ja tu z głodu ginę. Zabiorę się i pójdę do mego ojca, i powiem mu: Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Bogu i względem ciebie; już nie jestem godzien nazywać się twoim synem: uczyń mię choćby jednym z najemników." Lk 15, 12n ........ - Tak oto Jezus opowiada przypowieść o marnotrawnym synu, którego Ojciec nie trzyma na siłę w domu i pozwala mu nawet udać się tam gdzie - koniec końców - jada się to, co jadają świnie.. ale czeka na powrót syna. Po latach, gdy wszystko się zaczyna sypać i gnić - zaczyna wraca rozsądek. Oby "pogubieni, zaczarowani i znieczuleni grzechem" synowie... zdążyli na właściwy pociąg..
Odpowiedz
Wszystko cool, ale kiedy w Dziagodogrodzie doczekamy się marszu na rzecz aby "plebs" był traktowany przez władze tego zaścianka na równi z Ludźmi z Wypchanymi Portfelami (lub przynajmniej vice-versa)? Jak na razie polityka 'dziel i rządź' kieruje uwagę "plebsu" na sprawy powiedzmy drugorzędne.
Odpowiedz
Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.
Odpowiedz
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana  na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.
Raczej dociera do ludzi że niewiele mogą zrobić bo przepisy o zgromadzeniach publicznych są fatalnie pomyślane. Ta parada niczego tak naprawdę nie zmienia, wcale nie polepsza też położenia samych tęczowych.
Odpowiedz
Każdy człowiek jest inny i ma własną historię. Osoby LGBT+ różnią się między sobą. Mają różne marzenia, plany, wady i zalety. Różnie patrzą na świat. Spróbuj podchodzić do innych z otwartą głową i nie oceniać kogoś negatywnie tylko dlatego, że różni się od ciebie.
 W swoich planach i marzeniach mają może leczenie?
Odpowiedz
Ilu lublinian było na tym pochodzie? Jestem pewien, że ogromna większość to przyjezdni. Widziałem nawet słynną złą sławą, staruszkę dla niepoznaki zwaną "babcią Kasią". I tak, za wycieczki znudzonych przebierańców płacą inni.
Odpowiedz
Wyzywanie, wyśmiewanie, obgadywanie za plecami, czy grożenie to przemoc psychiczna. Oczywiście może ona przybrać setki innych form-ludzie są bardzo kreatywni, gdy chodzi o gnębienie innych. 
Odpowiedz
Słowo tylko dla inteligentnych..: .. "Młodszy z nich rzekł do ojca: Ojcze, daj mi część majątku, która na mnie przypada" Podzielił więc majątek między nich. Niedługo potem młodszy syn, zabrawszy wszystko, odjechał w dalekie strony i tam roztrwonił swój majątek, żyjąc rozrzutnie z prostytutkami. A gdy wszystko wydał, nastał ciężki głód w owej krainie i on sam zaczął cierpieć niedostatek. Poszedł i przystał do jednego z obywateli owej krainy, a ten posłał go na swoje pola żeby pasł świnie. Pragnął on napełnić swój żołądek strąkami, którymi żywiły się świnie, lecz nikt mu ich nie dawał. Wtedy zastanowił się i rzekł: Iluż to najemników mojego ojca ma pod dostatkiem chleba, a ja tu z głodu ginę. Zabiorę się i pójdę do mego ojca, i powiem mu: Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Bogu i względem ciebie;  już nie jestem godzien nazywać się twoim synem: uczyń mię choćby jednym z najemników." Lk 15, 12n ........ - Tak oto Jezus opowiada przypowieść o marnotrawnym synu, którego Ojciec nie trzyma na siłę w domu i pozwala mu nawet udać się tam gdzie - koniec końców - jada się to, co jadają świnie.. ale czeka na powrót syna. Po latach, gdy wszystko się zaczyna sypać i gnić - zaczyna wraca rozsądek. Oby "pogubieni, zaczarowani i znieczuleni grzechem" synowie... zdążyli na właściwy pociąg..
Daruj sobie to ewangelizowanie.
Odpowiedz
Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.
Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce...
Odpowiedz
Wszystko cool, ale kiedy w Dziagodogrodzie doczekamy się marszu na rzecz aby "plebs" był traktowany przez władze tego zaścianka na równi z Ludźmi z Wypchanymi Portfelami (lub przynajmniej vice-versa)? Jak na razie polityka 'dziel i rządź' kieruje uwagę "plebsu" na sprawy powiedzmy drugorzędne.
A troll wciąż swoją śpiewkę, Pasuje, nie pasuje, ale wklei.
Odpowiedz
W swoich planach i marzeniach mają może leczenie?
Czas zaktualizować wiedzę - nic z tego nie jest chorobą, więc i leczyć się nie da. 
Odpowiedz
czy chciałbyś się razem pokazać na plaży/imprezie/itp z takimi pięknościami ???
Odpowiedz
Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce...
 S***aj, bucu.
Odpowiedz
... lekarze w POGOTOWIU !??!! MAŁPIA OSPA W LUBLINIE JUŻ NIEBAWEM ?
Odpowiedz
S***aj, bucu.
Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać. 
Odpowiedz
Strona 1 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...