A Tomasz Pi..... ;) oficjalnie czy w przebraniu?????
|
|
Jeszcze raz powtórzę - s***aj. Rozumiesz to słowo? Czy nie rozumiesz słów i trzeba tłumaczyć to jakimś innym sposobem? S***aj, wsadź sobie w dupę i to głęboko tą lewacką gadkę. Tylko bardzo głęboko. S***aj.Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Zapomniałeś? Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Masz straszne braki w edukacji. I przestań wreszcie tak kłamać cały czas - to cytat z ciebie:)Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Wzrost zakażeń małpią ospą wynosi 20% tyg. !!! (WHO). W 92 krajach odnotowano ponad 35 000 przypadków - głownie wśród homo- i bi-seksualnych typków. Prawie wszystkie zgłoszone przypadki dotyczą Europy i obu Ameryk. Sek s z wieloma partnerami jest głównym motorem globalnej epidemii.No to uważaj na siebie chłopie! |
|
Czy 6 września w Sądzie Okręgowym w Warszawie al. Solidarności godz. 13 sala 348 zwolennicy PIS dowiedzą się prawdy o najmniejszym geju w Polsce?
|
|
Galeria część 2, zdjęcie 16. Rewelacyjna autoreklama tęczowych. Bardzo inteligentne samozaoranie. Jeden transparent, jeden napis, wszystko w temacie. Sami się przyznali do problemów z głową. W sumie szacun za odwagę. Świetna fotka.
|
|
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych."Ksawyer" wciska, że policja "była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych". Jeśli DW podaje, że w pochodzie brało udział (nie licząc policji) 1000 osób, to "optyka Ksawyera" jest mocno zboczona. Roi też obłąkańczo o jakichś "lewackich komisarzach na Lublin"... (Można by polecić poczytanie o tym, kogo nazywa się "lewakiem" - gdyby nie zła wola i kłamliwe nastawienie tego piszącego o "komisarzach".) |
|
Wzrost zakażeń małpią ospą wynosi 20% tyg. !!! (WHO). W 92 krajach odnotowano ponad 35 000 przypadków - głownie wśród homo- i bi-seksualnych typków. Prawie wszystkie zgłoszone przypadki dotyczą Europy i obu Ameryk. Sek s z wieloma partnerami jest głównym motorem globalnej epidemii.Ten "...ZSL" bardzo przypomina kłamliwych gości, którzy obok miejsca zbiorczego Marszu Równości zbierali się pod hasłami walki z "pedofilią". Jakoś przy "pielgrzymce częstochowskiej" ich nie było. Teraz ten tutaj przy Marszu Równości wypisuje o "małpiej ospie" - bez jakiegokolwiek opartego na źródłach uzasadnienia. |
|
Ale co w tej wypowiedzi, że pewien "katolik" "kompletnie nie rozumie wiary, pod którą się podpisuje", jest "lewacką gadką"? Po prawdzie, to trudno dostrzec postawę "nadstawiania drugiego policzka" w kimś, kto pisze w kółko "s***aj" i "wsadź sobie w dupę".Jeszcze raz powtórzę - s***aj. Rozumiesz to słowo? Czy nie rozumiesz słów i trzeba tłumaczyć to jakimś innym sposobem? S***aj, wsadź sobie w dupę i to głęboko tą lewacką gadkę. Tylko bardzo głęboko. S***aj.Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
A w Wąwolnicy było Nas przynajmniej 10,a może nawet 30tys.a policji prawie wcale.I super - to znaczy, że nic wam w Polsce nie grozi, wbrew temu, co opowiadają różni wasi przedstawiciele. I bardzo dobrze - tak powinno być. Wyznawajcie swoją wiarę, spotykajcie się, pielgrzymujcie, ale jednocześnie pozwólcie manifestować innym. To takie proste... |
|
Ja doskonale wiem, co napisałem pod twoim adresem, ale co to ma do rzeczy w tym wątku? Wiele razy prosiłem: wskaż, gdzie kłamię. NIGDY się na to nie zdobyłeś. Plujesz i obsrywasz wszystko wokół, ale konkretów żadnych. Typowy Polak-katolik. Wiara ci na takie zachowania pozwala?Zapomniałeś? Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. Masz straszne braki w edukacji. I przestań wreszcie tak kłamać cały czas - to cytat z ciebie:)Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Opat, swoim prymitywizmem wystawiasz wspaniałe świadectwo całej tej waszej katolickiej wspólnocie w polskiej edycji - jesteście chamscy, nietolerancyjni, nie rozumiecie wiary, którą rzekomo wyznajecie, a przede wszystkim wszystko robicie inaczej, niż nauczał Chrystus. Kiedy ci to wykazałem - wybuchnąłeś jeszcze większym jadem, jeszcze większym chamstwem, co oznacza tylko i wyłącznie to, że trafiłem w sedno.Jeszcze raz powtórzę - s***aj. Rozumiesz to słowo? Czy nie rozumiesz słów i trzeba tłumaczyć to jakimś innym sposobem? S***aj, wsadź sobie w dupę i to głęboko tą lewacką gadkę. Tylko bardzo głęboko. S***aj.Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
A w Wąwolnicy było Nas przynajmniej 10,a może nawet 30tys.a policji prawie wcale.Czyli nie było żadnej kontrmanifestaji osób myślących inaczej niż wy? Czyli jednak nie jesteście prześladowani w tym wolnym wyznaniowo kraju, skoro nie trzeba was chronić jak szefa piss za dwoma kordonami milicji? Jak to powiedział ksiądz ignacy dec który cieszy się że cyt. ,,bardzo się ciezszymy że, pan bog dał nam takich ludzi, którzy myślą, jak myślał pan jezus''. |
|
Mam nadzieję, że prokuratura z urzędu zajmie się znieważeniem Godła Rzeczypospolitej Polskiej
|
|
Mam nadzieję, że prokuratura z urzędu zajmie się znieważeniem Godła Rzeczypospolitej PolskiejRzeczypospolitej to na prewno nie. Co bajwyżej Rzeczpospolitej i o ile do takiej zniewagi doszło. Gdzie widać na zdjęciach taką zniewagę, bo jakoś nie mogę się dopatrzeć? |
|
Ty za to udowodniłeś że nie rozumiesz jednego prostego słowa.Opat, swoim prymitywizmem wystawiasz wspaniałe świadectwo całej tej waszej katolickiej wspólnocie w polskiej edycji - jesteście chamscy, nietolerancyjni, nie rozumiecie wiary, którą rzekomo wyznajecie, a przede wszystkim wszystko robicie inaczej, niż nauczał Chrystus. Kiedy ci to wykazałem - wybuchnąłeś jeszcze większym jadem, jeszcze większym chamstwem, co oznacza tylko i wyłącznie to, że trafiłem w sedno.Jeszcze raz powtórzę - s***aj. Rozumiesz to słowo? Czy nie rozumiesz słów i trzeba tłumaczyć to jakimś innym sposobem? S***aj, wsadź sobie w dupę i to głęboko tą lewacką gadkę. Tylko bardzo głęboko. S***aj.Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Nadal nie wiem, o co im chodzi, przecież homoseksualizm nie jest w Polsce karany.
|
|
Nadal nie wiem, o co im chodzi, przecież homoseksualizm nie jest w Polsce karany.Masz rację, nie wiesz, nie rozumiesz. A zrozumienie nie wymaga jakiegoś nadzwyczajnego wysiłku intelektualnego. Nie chodzi o karanie za homoseksualizm, ale o równe prawa. M.in. o dziedziczenie po partnerze czy dostęp do informacji o jego stanie zdrowia. Tak, można to załatwić notarialnie, ale to właśnie jest nierówność wobec prawa. Chodzi o prawa ustawowe. |
|
Masz rację - nie rozumiem. W mojej kulturze takie słowo nie występuje.Ty za to udowodniłeś że nie rozumiesz jednego prostego słowa.Opat, swoim prymitywizmem wystawiasz wspaniałe świadectwo całej tej waszej katolickiej wspólnocie w polskiej edycji - jesteście chamscy, nietolerancyjni, nie rozumiecie wiary, którą rzekomo wyznajecie, a przede wszystkim wszystko robicie inaczej, niż nauczał Chrystus. Kiedy ci to wykazałem - wybuchnąłeś jeszcze większym jadem, jeszcze większym chamstwem, co oznacza tylko i wyłącznie to, że trafiłem w sedno.Jeszcze raz powtórzę - s***aj. Rozumiesz to słowo? Czy nie rozumiesz słów i trzeba tłumaczyć to jakimś innym sposobem? S***aj, wsadź sobie w dupę i to głęboko tą lewacką gadkę. Tylko bardzo głęboko. S***aj.Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Od grudnia 2002 r. obecna (pokomunistyczna) 3 RP jest firmą prywatną akcyjną zarejestrowaną w USA na giełdzie Wall Street w N. Yorku, co można sprawdzić w systemie Edgar, nazwa firmy Poland Republic Of. Orzeł biały identyczny z godłem wcześniejszym Państwa jest zarejestrowany jako logo tej firmy Prywatnej na giełdzie i jak każdy składnik majątku, można kupić lub przejąć za długi. To co ma do tego prokurator?. Jako korpo prywatne podlega ta firma jedynie pod kodeks handlowy, a dla czego udaje nadal organizację polityczną (państwo) nie mnie oceniać, matrix czy oszustwo na dużą skalę, niech ocenią mądrzy prawnicy, ja nie pojmuję. Co do użycia loga firmy prywatnej na pochodzie, faktycznie można mieć obiekcje prawne. Pozostaje jednak pytanie co się stało z majątkiem i Rzeczpospolitą Polską tą z 1918 r. suwerenną obywatelską z prawem do odszkodowań np za wojnę. Nas też jak godło, wystawiono w 2002 r. na Giełdę wraz z nr pesel ( coś jak stado ludzkie lub akcjonariusze, niech każdy sam ocenia)- jako majątek. Z dniem 22.12.1990 Śp.Prezydent Kaczorowski przekazał L. Wałęsie insygnia władzy Państwowej i oryginał konstytucji Rzeczpospolitej z 1935 r. (nie uchylona do dziś Żadnym aktem prawnym lub referendum obywatelskim jak w niej zapisano). Wg art.125 konstytucji tzw obecnej z 1997 r. konstytucja ta obecna jest "wątpliwie" legalna, a już w żadnym razie nie może stać ponad tą z 1935 r. Mniejsza o rządy po 1990 r. najpierw dekretami Pana Wałęsy, co wg konstytucji 1935 oznacza kraj pod okupacją. Póżniejsze uchwalenie 3 RP i ,,nowej" konstytucji przez ok 22 proc obywateli, przy frekwencji ok 40%, zakończyło się wpisaniem ok 78 proc. obywateli bez ich wyrażnej zgody do obecnej tzw 3 Rzeczpospolitej, obecnie spółka w USA - Poland Republic Of. Jeśli faktycznie coś ktoś nabroił na pochodzie to można to zgłosić pracownikom terenowym ds.dozoru ludności (Policja) lub bezpośrednio do siedziby oficjalnej firmy- Business Address: 233 MADISON AVENUE
NEW YORK NY 10016 lub Mailing Address: MINISTRY OF FINANCE
UL. SWIETOKRZYSKA 12
WARSAW POLAND R900916. Oferty l zakupu logo białego ptaka (gatunek orzeł) mogą być trudne do realizacji, bez zgody wierzycieli, bo wartość firmy określona oficjalnie na ok. 400 mld USD, wg wielu żródeł jest obciążona długiem ok 1, 6 bln PLn, a "złoty leci w dół".
|
Strona 2 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|