To nie akceptacja tych zachowań, a dość tolerancji i narzucania Polakom ideologi wyimaginowanej watykańskiej wspólnoty.
|
|
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.
|
|
Słowo tylko dla inteligentnych..:
"Wówczas Jezus podniósłszy się rzekł do niej (red. prostytutki): Kobieto, gdzież oni są? Nikt cię nie potępił? A ona odrzekła: Nikt, Panie! Rzekł do niej Jezus: I Ja ciebie nie potępiam. - Idź, a od tej chwili już nie grzesz więcej!"
J 8, 10n
To prawda, że Jezus nie potępia jawnogrzesznicy, ale mówi do niej jasno przestrzegając: "Idź, a od tej chwili już nie grzesz więcej." Podobnie, jak przy innym miejscu: "Nie grzesz już więcej, aby ci się coś gorszego nie przydarzyło." J 5, 14
|
|
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.Jak już byłeś, to powiedz nam mniejswięcej jaki był procent milicjantów w stosunku do tych całych marszujących? |
|
Każdy człowiek jest inny i ma własną historię. Osoby LGBT+ różnią się między sobą. Mają różne marzenia, plany, wady i zalety. Różnie patrzą na świat. Spróbuj podchodzić do innych z otwartą głową i nie oceniać kogoś negatywnie tylko dlatego, że różni się od ciebie.
|
|
Słowo tylko dla inteligentnych..:
.. "Młodszy z nich rzekł do ojca: Ojcze, daj mi część majątku, która na mnie przypada" Podzielił więc majątek między nich. Niedługo potem młodszy syn, zabrawszy wszystko, odjechał w dalekie strony i tam roztrwonił swój majątek, żyjąc rozrzutnie z prostytutkami. A gdy wszystko wydał, nastał ciężki głód w owej krainie i on sam zaczął cierpieć niedostatek. Poszedł i przystał do jednego z obywateli owej krainy, a ten posłał go na swoje pola żeby pasł świnie. Pragnął on napełnić swój żołądek strąkami, którymi żywiły się świnie, lecz nikt mu ich nie dawał. Wtedy zastanowił się i rzekł: Iluż to najemników mojego ojca ma pod dostatkiem chleba, a ja tu z głodu ginę. Zabiorę się i pójdę do mego ojca, i powiem mu: Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Bogu i względem ciebie; już nie jestem godzien nazywać się twoim synem: uczyń mię choćby jednym z najemników."
Lk 15, 12n
........
- Tak oto Jezus opowiada przypowieść o marnotrawnym synu, którego Ojciec nie trzyma na siłę w domu i pozwala mu nawet udać się tam gdzie - koniec końców - jada się to, co jadają świnie.. ale czeka na powrót syna. Po latach, gdy wszystko się zaczyna sypać i gnić - zaczyna wraca rozsądek. Oby "pogubieni, zaczarowani i znieczuleni grzechem" synowie... zdążyli na właściwy pociąg..
|
|
Wszystko cool, ale kiedy w Dziagodogrodzie doczekamy się marszu na rzecz aby "plebs" był traktowany przez władze tego zaścianka na równi z Ludźmi z Wypchanymi Portfelami (lub przynajmniej vice-versa)? Jak na razie polityka 'dziel i rządź' kieruje uwagę "plebsu" na sprawy powiedzmy drugorzędne.
|
|
Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.
|
|
Społeczeństwo Lublina pokazało nikłe zainteresowanie tą smutną imprezą organizowaną przez lewackich komisarzy na Lublin. Żal tych ludzi, ale żal policji, która skazana na zabezpieczanie marszu była, optycznie, najliczniejszą grupą uczestniczącą w marszu z pobudek zawodowych.Raczej dociera do ludzi że niewiele mogą zrobić bo przepisy o zgromadzeniach publicznych są fatalnie pomyślane. Ta parada niczego tak naprawdę nie zmienia, wcale nie polepsza też położenia samych tęczowych. |
|
Każdy człowiek jest inny i ma własną historię. Osoby LGBT+ różnią się między sobą. Mają różne marzenia, plany, wady i zalety. Różnie patrzą na świat. Spróbuj podchodzić do innych z otwartą głową i nie oceniać kogoś negatywnie tylko dlatego, że różni się od ciebie.W swoich planach i marzeniach mają może leczenie? |
|
Ilu lublinian było na tym pochodzie? Jestem pewien, że ogromna większość to przyjezdni. Widziałem nawet słynną złą sławą, staruszkę dla niepoznaki zwaną "babcią Kasią". I tak, za wycieczki znudzonych przebierańców płacą inni.
|
|
Wyzywanie, wyśmiewanie, obgadywanie za plecami, czy grożenie to przemoc psychiczna. Oczywiście może ona przybrać setki innych form-ludzie są bardzo kreatywni, gdy chodzi o gnębienie innych.
|
|
Słowo tylko dla inteligentnych..: .. "Młodszy z nich rzekł do ojca: Ojcze, daj mi część majątku, która na mnie przypada" Podzielił więc majątek między nich. Niedługo potem młodszy syn, zabrawszy wszystko, odjechał w dalekie strony i tam roztrwonił swój majątek, żyjąc rozrzutnie z prostytutkami. A gdy wszystko wydał, nastał ciężki głód w owej krainie i on sam zaczął cierpieć niedostatek. Poszedł i przystał do jednego z obywateli owej krainy, a ten posłał go na swoje pola żeby pasł świnie. Pragnął on napełnić swój żołądek strąkami, którymi żywiły się świnie, lecz nikt mu ich nie dawał. Wtedy zastanowił się i rzekł: Iluż to najemników mojego ojca ma pod dostatkiem chleba, a ja tu z głodu ginę. Zabiorę się i pójdę do mego ojca, i powiem mu: Ojcze, zgrzeszyłem przeciw Bogu i względem ciebie; już nie jestem godzien nazywać się twoim synem: uczyń mię choćby jednym z najemników." Lk 15, 12n ........ - Tak oto Jezus opowiada przypowieść o marnotrawnym synu, którego Ojciec nie trzyma na siłę w domu i pozwala mu nawet udać się tam gdzie - koniec końców - jada się to, co jadają świnie.. ale czeka na powrót syna. Po latach, gdy wszystko się zaczyna sypać i gnić - zaczyna wraca rozsądek. Oby "pogubieni, zaczarowani i znieczuleni grzechem" synowie... zdążyli na właściwy pociąg..Daruj sobie to ewangelizowanie. |
|
Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
Wszystko cool, ale kiedy w Dziagodogrodzie doczekamy się marszu na rzecz aby "plebs" był traktowany przez władze tego zaścianka na równi z Ludźmi z Wypchanymi Portfelami (lub przynajmniej vice-versa)? Jak na razie polityka 'dziel i rządź' kieruje uwagę "plebsu" na sprawy powiedzmy drugorzędne.A troll wciąż swoją śpiewkę, Pasuje, nie pasuje, ale wklei. |
|
Czas zaktualizować wiedzę - nic z tego nie jest chorobą, więc i leczyć się nie da.Każdy człowiek jest inny i ma własną historię. Osoby LGBT+ różnią się między sobą. Mają różne marzenia, plany, wady i zalety. Różnie patrzą na świat. Spróbuj podchodzić do innych z otwartą głową i nie oceniać kogoś negatywnie tylko dlatego, że różni się od ciebie.W swoich planach i marzeniach mają może leczenie? |
|
czy chciałbyś się razem pokazać na plaży/imprezie/itp z takimi pięknościami ???
|
|
S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
|
... lekarze w POGOTOWIU !??!! MAŁPIA OSPA W LUBLINIE JUŻ NIEBAWEM ?
|
|
Jak zwykle prawdziwie katolicka miłość bliźniego przez ciebie przemawia. Uwielbiam takich "katolików", którzy kompletnie nie rozumieją wiary, pod którą się podpisują. Nie zapomnij jutro opłatka w kościółku wszamać.S***aj, bucu.Przeszli? To teraz wypi.....ć tam skąd przyjechali. A bez obstawy policji już nie tacy odważni. Ktoś tu kiedyś zapytał jaka jest różnica między sodomicką paradą a pielgrzymką. Odpowiadam: do realizacji pielgrzymki nie potrzeba aż takiej liczby policjantów.Pamiętaj o tym, co wyżej napisałeś, gdy będziesz jęczał, jakoby to katolicy byli prześladowani w Polsce... |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|