"stop pedofilii" to hasło antykościelne!
|
|
"stop pedofilii" to hasło antykościelne!Niech jeszcze "kasta watykańska" spędzi te swoje "dewotki" z wielkimi napisami "Pozwólcie dziatkom przyjść do mnie" i "Młodzi! Młodzi!". I niech walczą z pozostałymi pochodami. P. Żuk wypuszcza na siebie ludzi bardzo chętnie. |
|
Dlaczego nienawistnicy kościelno-narodowo-wykolejeni nie muszą podawać danych organizatora?
|
|
"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
Debil i Wielbiciel qovnianej ze swoimi wynaturzeniami w akcji"stop pedofilii" to hasło antykościelne!Niech jeszcze "kasta watykańska" spędzi te swoje "dewotki" z wielkimi napisami "Pozwólcie dziatkom przyjść do mnie" i "Młodzi! Młodzi!". I niech walczą z pozostałymi pochodami. P. Żuk wypuszcza na siebie ludzi bardzo chętnie. |
|
Dzisiaj przypada 83 rocznica napaści Niemiec na Polskę. Niemcy zbombardowali Frampol. Ale o tym w gazecie cisza. Ważniejszy jest drugi artykuł o przebierancach?
|
|
Są jeszcze Patryjoci w Kozim Grodzie !
|
|
@labydnik - znowu fafluśniaczysz na tym Forum, ale jak zwykle pacnąłeś jak łysy gołąb na parapet !
|
|
@kees22 - labydnik to pierwszy przychlast Lublina, nie dziw się
|
|
@kees22 - labydnik to pierwszy przychlast Lublina, nie dziw się
|
|
Oj z pdedofilią to się spóźnili o jakiś miesiąc...
|
|
Wraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
Dzisiaj przypada 83 rocznica napaści Niemiec na Polskę. Niemcy zbombardowali Frampol. Ale o tym w gazecie cisza. Ważniejszy jest drugi artykuł o przebierancach?Głupi jesteś. 73 !! Tak powiedział prezes !! |
|
Z trzaskoskim, tuskiem i tym ze SzczecinaWraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
Nie widziałem że biorą udział w zabawie w chowanego, nauczeni przez bezkarność karola w.Z trzaskoskim, tuskiem i tym ze SzczecinaWraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
Nie stać cię na refleksję nawet w rocznicę wybuchu II wojny? Brzydzę się...Nie widziałem że biorą udział w zabawie w chowanego, nauczeni przez bezkarność karola w.Z trzaskoskim, tuskiem i tym ze SzczecinaWraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
I znowu Paliwasie błysnąłeś - Paetz nie żyje od 3 lat. Czyli co mam powiedzieć,jak ty w komentarzu wcześniejszym że głupi jesteś?Wraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
A co ma to w tym miejscu do rzeczy? Szopki polityczne jakie dziś urządził piss są obrzydliwe, bo te kanalie nie potrafią uszanować tego dnia bez niszczenia Polski.Nie stać cię na refleksję nawet w rocznicę wybuchu II wojny? Brzydzę się...Nie widziałem że biorą udział w zabawie w chowanego, nauczeni przez bezkarność karola w.Z trzaskoskim, tuskiem i tym ze SzczecinaWraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
OO widzisz, już wiesz gdzie dla ciebie miejsce... Ja równiżeż uważam że jesteś osobą upośledzoną umysłowo według dawnych klasyfikacji - po prostu idiotą.I znowu Paliwasie błysnąłeś - Paetz nie żyje od 3 lat. Czyli co mam powiedzieć,jak ty w komentarzu wcześniejszym że głupi jesteś?Wraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
|
Argumentów merytorycznych brak , złapanemu na wykroku Paliwasowi słoma z butów wylazła.Jak zwykle!OO widzisz, już wiesz gdzie dla ciebie miejsce... Ja równiżeż uważam że jesteś osobą upośledzoną umysłowo według dawnych klasyfikacji - po prostu idiotą.I znowu Paliwasie błysnąłeś - Paetz nie żyje od 3 lat. Czyli co mam powiedzieć,jak ty w komentarzu wcześniejszym że głupi jesteś?Wraz z pecem, dziwiszem i paroma innymi ?"Stop pedofili" - znaczy pod kurię przejdą w marszu? Czy pod KUL?Pojadą do Warszawy na Targówek do Wioski Żywej Archeologii. |
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|