![]() |
Poczta polska S.A. jest spółką prawa handlowego i nie ma prawa gromadzić takich danych !!
|
![]() |
Jeżeli operator kablówki przekaże moje dana poczcie, idę do sądu ale w pierwszej kolejności wypowiadam umowę na dostarczanie TV w krórej i tak ostatnio nie ma co oglądać. Nawet Discovery zeszło na psy serwując nic nie warte programy typu złomowiska, poszukiwaczy złota itp.
|
![]() |
Najprostsze rozwiązanie to pakiety bez programów telewizji publicznej.
|
![]() |
Zrobią co zechcę i tyle.
|
![]() |
klaiuzula sumienia nie pozwala mi wspierać bredni kurskiego. Zabiliście radiową 3 !!
|
![]() |
A ja pierwsze co zrobię to jeśli ktoś udostępni moje dane natychmiast wypowiadam umowę kablówce. Nie jestem za podstępnym wymuszaniem płacenia abonamentu, tylko za takim zrobieniem programów w TV publicznej, żeby nie była to telewizja jednej partii politycznej. Mnie 10 zł nie zbawi, ale płacenie na coś co zupełnie nie jest takie jak powinno burzy w człowieku krew i powoduje, że nawet przysłowiowej złotówki nie chce na coś takiego płacić.
|
![]() |
Wole kupic dzieciom wszystkie bajki na dvd w Media niz placic tej bandzie za bolszewicka propagande
|
![]() |
czy tylko operatorzy kablówek? Jeśli tak to przenoszę się do cyfrowej TV. Mnie nie interesuje TVPiS.
|
![]() |
No dobra, ale wszyscy dorzucamy się np. do budżetu takich instytucji jak Teatr NN, a ja tym zainteresowany nie jestem i co teraz? Mogę płacić mniejsze podatki?
Tym bardziej, że część społeczeństwa jednak abonament RTV płaci, więc dlaczego pozostali mogą nie płacić?
|
![]() |
Niech zakodują TVP i wtedy kto będzie chciał to sobie wykupi pakiet i będzie za niego płacić. U mnie w domu w ogóle nie ogląda się TVP Publicznej i wiem, że niczego nie tracimy.
|
![]() |
Zrezygnowałem z płatnej TV dawno temu. Mam cyfrowa naziemna DVB-T, w tej chwili 27 kanałów. Pewnie jeszcze ze 2 dorzucą w tym roku. I tyle w temacie.
|
![]() |
ZaKODowane komuchy mają drgawki na myśl o TVP bo mówi prawdę o ich idolach. Ja oglądam i sobie chwalę. Przydałoby się jeszcze jakiś pożądne wzmocnienie TV Republika bo rynek medialny wciąż jest za mało pluralistyczny i wszystkie stacje prywatne nadają tę samą postubecką linię.
|
![]() |
Oczywiście "porządne" miało być. Literówka.
|
![]() |
pytałem konsultantkę z UPC. Napisała mi że jak będzie obowiązek ustawowy przekazywania danych Poczcie to będzie dotyczył kablówek i telewizji cyfrowych. Tylko odbiorców sygnałów z anteny siatkowej nie będzie dotyczyć. I nie zdziwcie się jak Trybunał Konstytucyjny odrzuci jakiekolwiek protesty.
|
![]() |
od kiedy tanie kabarety lecą o 19.30 na jedynce ?
|
![]() |
czyli juz trza odjac 25zl z pincet+ co miesiac, a jeszcze sie doigracie bardziej...
|
![]() |
Zapłacę, ale tego propagandowego g... i tak nie będę oglądać i nikt mnie nie zmusi. Niech sobie prezes tvp po,raz kolejny pensję podniesie a ciemny naród i tak to kupi.
|
![]() |
U mnie w domu oglądamy TVP Kultura i TVP Historia. Gdybym ie mógł oglądać tych programów, to wiele bym stracił... |
![]() |
Masz mentalność obywatela Korei Północnej. TVP PIS nie rózni się juz niczym od TV Republika. Jedno i drugie bolszewicka szczujnia. Efekty ten szczcujni to twoje wpisy. Przyjmij do wiadomości, że od czasu do czasu chodzę na marsze KOD a w rodzinie zadnego ubeka nie miałem. W przeciwieństwie do jarka :))
|
![]() |
Najpierw niech dadzą w TV naziemnej TVP Sport a potem dopiero ściągają abonament.....
|
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|