Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Masz kablówkę? Zapłacisz abonament RTV. Operatorzy będą musieli udostępnić Twoje dane

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 20 marca 2017 r. o 08:04 Powrót do artykułu
Jak Polsat poda moje dane zrywam natychmiast umowę i będę odbierał z anteny
Odpowiedz
Cholerny Gliński pajac kultury myślisz ze jesteś cwańszy od abonenta zaraz przepisuje na teściowa chaknij mnie gdzieś nigdy nie płaciłem na kulturę darmozjadow i nie będę płacił powiem ci Gliński będziesz za ten bajzel rozliczony
Odpowiedz
Cyfrowy polsat tak samo jak poda kogoś dane itp to straci na tym jeszcze więcej. Kto to wymyślił wogóle taki przepis opłata za odbiornik. Chore. Powinno być wszystko w opłacie innych abonamentów wliczone po parę groszy chociaż a nie zaraz miliony by chcieli się na tym wzbogacać. Tragedia. Oby to coś nie weszło w życie.
Odpowiedz
nie dość że się płaci za Polsat to jeszcze za odbiorniki złodziejstwo
Odpowiedz
Dlaczego mam płacić za coś z czego nie korzystam nie oglądam tel. Tvpogladamtvn polsat
Odpowiedz
A jak sie ma do tego ustawa o ochronie danych osobowych?
Odpowiedz
Będę pierwszą osobą która zaskarży polsat o szastanie moimi danymi bez mojej zgody to po pierwsze a po drugie płacę abonament i dla mojej przyjemności mogą mi zakodować dyktatorską tvp i tak tego badziewia nie oglądam a po trzecie tvp nie podpisała ze mną umowy więc o jaki abonament chodzi chyba o haracz.
Odpowiedz
A ja mam projektor a on nie zalicza się do odbiornika Tv więc i co też muszę zapłacić,a Polsat musi ciebie poinformować o udostępnianiu twoich danych osobowych, ty nie wyrażasz zgody bo powiesz ze zrywasz umowę dla nich to był by poważny cios bo na dzień dobry 70'/, ludzi ucieka,mogą jeszcze usunąć wszystkie programy TVP i po kłopocie
Odpowiedz
Dlaczego mam płacić abonament jak nie podpisałem umowy z tvp? Niech pokażą mi podpis umowy wtedy zapłacę. A operatorzy niech już trzęsą się bo spraw w sądzie będzie sporo za udostępnienie danych osobowych...
Odpowiedz
dla mnie TVP1, TVP 2 i inne TVO mogą nie istnieć, nie oglądam tych kanałów w ogóle
Odpowiedz
Napuszczania ciąg dalszy. Od 1993r płacę za "kabel" i abonament RTV. I co to za news. Mośki zaPOmnieli jak Korniszon gadał, żeby nie płacić abonamentu a PO latach wysyłali do Tych co nie płacili Komorników. I zgarniali nawet emerytom z emerytur. Ile jeszcze lat Mośki będą robić gojom ferment.
Odpowiedz
A ja płaciłem przez 1,5 roku abonament telewizyjny z orange, a w ogóle telewizora w domu nie miałem. Umowa mnie zobowiązywała więc musiałem. W takiej sytuacji jakim prawem mam płacić za odbiornik telewizyjny skoro go nie posiadałem i nie korzystałem z telewizji?? Haracz to ściągajcie z Wiejskiej z darmozjadów...
Odpowiedz
Żebyś czasem w tym sądzie nie wygrał.
Odpowiedz
Strona 4 z 4

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...