![]() |
Jak Polsat poda moje dane zrywam natychmiast umowę i będę odbierał z anteny
|
![]() |
Cholerny Gliński pajac kultury myślisz ze jesteś cwańszy od abonenta zaraz przepisuje na teściowa chaknij mnie gdzieś nigdy nie płaciłem na kulturę darmozjadow i nie będę płacił powiem ci Gliński będziesz za ten bajzel rozliczony
|
![]() |
Cyfrowy polsat tak samo jak poda kogoś dane itp to straci na tym jeszcze więcej. Kto to wymyślił wogóle taki przepis opłata za odbiornik. Chore. Powinno być wszystko w opłacie innych abonamentów wliczone po parę groszy chociaż a nie zaraz miliony by chcieli się na tym wzbogacać. Tragedia. Oby to coś nie weszło w życie.
|
![]() |
nie dość że się płaci za Polsat to jeszcze za odbiorniki złodziejstwo
|
![]() |
Dlaczego mam płacić za coś z czego nie korzystam nie oglądam tel. Tvpogladamtvn polsat
|
![]() |
A jak sie ma do tego ustawa o ochronie danych osobowych?
|
![]() |
Będę pierwszą osobą która zaskarży polsat o szastanie moimi danymi bez mojej zgody to po pierwsze a po drugie płacę abonament i dla mojej przyjemności mogą mi zakodować dyktatorską tvp i tak tego badziewia nie oglądam a po trzecie tvp nie podpisała ze mną umowy więc o jaki abonament chodzi chyba o haracz.
|
![]() |
A ja mam projektor a on nie zalicza się do odbiornika Tv więc i co też muszę zapłacić,a Polsat musi ciebie poinformować o udostępnianiu twoich danych osobowych, ty nie wyrażasz zgody bo powiesz ze zrywasz umowę dla nich to był by poważny cios bo na dzień dobry 70'/, ludzi ucieka,mogą jeszcze usunąć wszystkie programy TVP i po kłopocie
|
![]() |
Dlaczego mam płacić abonament jak nie podpisałem umowy z tvp? Niech pokażą mi podpis umowy wtedy zapłacę. A operatorzy niech już trzęsą się bo spraw w sądzie będzie sporo za udostępnienie danych osobowych...
|
![]() |
dla mnie TVP1, TVP 2 i inne TVO mogą nie istnieć, nie oglądam tych kanałów w ogóle
|
![]() |
Napuszczania ciąg dalszy. Od 1993r płacę za "kabel" i abonament RTV. I co to za news. Mośki zaPOmnieli jak Korniszon gadał, żeby nie płacić abonamentu a PO latach wysyłali do Tych co nie płacili Komorników. I zgarniali nawet emerytom z emerytur. Ile jeszcze lat Mośki będą robić gojom ferment.
|
![]() |
A ja płaciłem przez 1,5 roku abonament telewizyjny z orange, a w ogóle telewizora w domu nie miałem. Umowa mnie zobowiązywała więc musiałem. W takiej sytuacji jakim prawem mam płacić za odbiornik telewizyjny skoro go nie posiadałem i nie korzystałem z telewizji?? Haracz to ściągajcie z Wiejskiej z darmozjadów...
|
![]() |
Żebyś czasem w tym sądzie nie wygrał.
|
Strona 4 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|