Zostawcie "dziewiczy' wąwóz dla zwierzyny ,która tam przebywa np. lisy, sarny, jeże a gniazdują sójki, jastrzębie i wiele pomniejszych zwierzaków !!!! Już obecny "park" nie spełnia swojej roli czyli oazy spokoju i wypoczynku....tylko służy okolicznym czworonogom załatwiać potrzeby fizjologiczne przy aprobacie swoich opiekunów !!! Po zimie odkryje się to "gnojowisko" !!!!
|
|
pies też zwierze buhhahaha
|
|
Gdzieś ty tam widzial lisy, sarny i jeże? Mieszkam przy tym wąwozie i nie ma ani jednego. Kilka lat temu , zanim powstały osiedla na Gęsiej, które zmaknęły korytarze ekologiczne, owszem, widywało się lisy, bażanty, zające, jeże, kuny. Sarny to ja tam przez 15 lat co mieszkam nie widziałam. No dobra, jeż jest jeden.
|
|
Plac zabaw to mogliby zrobić bliżej osiedla Górki,bo nie mają gdzie dzieciaki się bawić. A w tamtej części wąwozu jest plac ze słynną 'maczugą"
|
|
wreszcie, długo wyczekiwana inwestycja, na dziś trasa rowerowa kończy sie bez sensu pod wiaduktem
|
|
Zostawcie "dziewiczy' wąwóz dla zwierzyny ,która tam przebywa np. lisy, sarny, jeże a gniazdują sójki, jastrzębie i wiele pomniejszych zwierzaków !!!! Już obecny "park" nie spełnia swojej roli czyli oazy spokoju i wypoczynku....tylko służy okolicznym czworonogom załatwiać potrzeby fizjologiczne przy aprobacie swoich opiekunów !!! Po zimie odkryje się to "gnojowisko" !!!!E tam, zunio musi dać zarobic brukarzom. A chodnik można tak zaprojektować, żeby "przypadkiem" znalazł się na kursie kolizyjnym z drzewami, to przy okazji pozyska się trochę drewna do kominków. |
|
Lisy są, jeże też. Sporo ptaków, w tym dzięcioł. Bażantów nie ma od kilku lat... 12 lat temu były kuropatwy.
|
|
E tam, zunio musi dać zarobic brukarzom. A chodnik można tak zaprojektować, żeby "przypadkiem" znalazł się na kursie kolizyjnym z drzewami, to przy okazji pozyska się trochę drewna do kominków.Oj uważaj, bo zaraz zostaniesz oskarżony o mowę nienawiści i wtrącony do więzienia. |
|
Jeża to w tej okolicy ma jedynie moja sąsiadka z pod 4, i to między nogami. Lisy owszem, przychodzą czasem raczej do śmietnika w poszukiwaniu jedzenia. A że w całym parku ja się patrzy jest jedna wielka sralnia dla psów to też prawda. I jeszcze jedno - do autora - gdzieś ty człowieku widział Szmaragdową w okolicy osiedla górki? Bo na pewno nie w Lublinie.
|
|
Szmaragdowa 44 na osiedlu Górki???? Redaktorku! Budzimy się !!!
|
|
Jeża to w tej okolicy ma jedynie moja sąsiadka z pod 4, i to między nogami. Lisy owszem, przychodzą czasem raczej do śmietnika w poszukiwaniu jedzenia. A że w całym parku ja się patrzy jest jedna wielka sralnia dla psów to też prawda. I jeszcze jedno - do autora - gdzieś ty człowieku widział Szmaragdową w okolicy osiedla górki? Bo na pewno nie w Lublinie.No! A kłuje ***y że niech ją szlak....! |
|
Oj nie wiesz ty co to hejt. Dlatego szerokozakrojona edukacja w tym względzie jest wskazana.E tam, zunio musi dać zarobic brukarzom. A chodnik można tak zaprojektować, żeby "przypadkiem" znalazł się na kursie kolizyjnym z drzewami, to przy okazji pozyska się trochę drewna do kominków.Oj uważaj, bo zaraz zostaniesz oskarżony o mowę nienawiści i wtrącony do więzienia. |
|
Za 2 bańki to rozpieszczone przez develokamerdynera firmy budowlane moga co najwyzej te drzewa wyciąć z tego zakresu prac. Projekty spoleczne sa w tym miescie spychane na samo dno. Licza sie pomysly ekonoma 700 lecia i tam kasa plynie szerokim strumieniem.
|
|
Upamiętnienie wizyty JP II
|
|
A dlaczego nie parking? Nie ma gdzie parkować.
|
|
chodnik jest potrzebny
|
|
Jaka inwestycja ???? dajcie spokojnie żyć tym , którzy mają tam domki i działki !!! Najpierw ekologia i przyroda ...potem komercja !!!!
|
|
Może tym razem się uda znaleźć firmę która się podejmie tego zadania
|
|
Chyba jesteś ślepy albo nie widzisz przyrody.....wyjdź rano o np.4:00 a przejrzysz na oczy.....mieszczuchu ???
|
|
itd....itd...widać niektóre wpisy są usuwane....??? Czyli obłudy c.d...Nie liczy się środowisko tylko...."nazwisko" ???
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|