Trzeba rozszerzyć Lubliniankę o sekcję żużlową. Wtedy pieniądze z Ratusza popłyną szerokim strumieniem.
|
|
Niech Lublinianka padnie zaczną od okręgówki bez długów. Nie róbmy z Lublinianki topowego klubu. Padały Fiorentina Glasgow Rangers Chievo czy Parma. Jeśli Lublinianka zacznie od okręgówki to w 2 lata i tak wróci jeśli są zainteresowane firmy
|
|
Tak jak pisze Motor Lublin jeśli Lublinianka nie ma inwestora, klub ma długi których sam nie może się doliczyć to niech ogłasza upadłość i zaczyna od okręgówki..
|
|
Swego czasu zachodziłem w głowę, skąd taki biedny klub ma kasę na kontrakty dla Bonina czy Brzyskiego. Teraz wszystko się wyjaśniło. "Hulaj dusza, piekła nie ma", "jakoś to będzie" i efekt do przewidzenia - gigantyczne zadłużenie i upadek klubu.
|
|
P0nad hektar terenu w centrum Dziadogrodu to wielka P0kusa dla dewelo-buraczków. PS. Czy akademiki, które P0wstaną w miejsce stadionu, będą sprzedawane P0d nazwą "Lublinianka Park"?
|
|
Gdyby była możliwość oszacowania wartości nieruchomości względem zobowiązań, to byłoby zielone światło. Teraz najlepiej jest poczekać na syndyka i wybrać się na promocyjne zakupy.
|
|
Swego czasu zachodziłem w głowę, skąd taki biedny klub ma kasę na kontrakty dla Bonina czy Brzyskiego. Teraz wszystko się wyjaśniło. "Hulaj dusza, piekła nie ma", "jakoś to będzie" i efekt do przewidzenia - gigantyczne zadłużenie i upadek klubu.S wego czasu zachodziłem w głowę, skąd take biedne miasto ma kasę na kontrakty dla Budimeksyku. Teraz wszystko się wyjaśniło. "Hulaj dusza, piekła nie ma", "jakoś to będzie" i efekt do przewidzenia - gigantyczne zadłużenie i upadek miasta. |
|
Ludzie tu chodzi o grunty po Lubliniance. Kilkanaście hektarów w pięknym miejscu.
|
|
Na nic nie wartą Motorynke pieniądze od miasta płyną strumieniami,a to nawet już nie jest przecież klub z Lublina tylko od ponad 10 lat Spartakus gdzieś z Szarowoli.Nie oszukujmy się bo taka jest prawda a Lublinianka jest prawdziwym i najstarszym klubem z Lublina,w której trenuje młodzież z naszego regionu a nie jacyś najemnicy jak w Motorynce zwanym inaczej Spartakusem no ale miasta i tego całego prezydenta to nie interesuje,dla nich to upadek Lublinianki był by może nawet i na rękę...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|